hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Kizlaaar bu ovulasyon testi daha koyulasirmii :/ birtulu emin olamiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 46
Melegim2502 canim daha koyulaşsa bile bence degerlendir mümkünse
akdnz07 canım bana da manyak mısın hala niye yapiyorsun diyorlardı sırf bunun için :) Bunları saklar mıyım bilmiyorum renkleri kötü oluyor durdukça predictor ün ekranlı ya ondan alirialırım belki hatıralık :)
Kızlar belki tuzu kuru bir konuşma gibi gelebilir ama 5 ay önce gittiğim doktor senin zaten çocuğun zor olur bi daha geldiğinde infertilite klinigine yonlendiririm demişti. Şimdi ise elhamdülillah hamileyim. Kıssadan hisse neymis her an her şey olabilir ümidinizi kesmeyinn arkadaşlar

Saol tatlm destegin icin cok mutlu oldum aynen kendimi toparliyim bi an once , bu ay umutsuz oldu bana hayirlisi olsun
pinkpisces canim umarim iyisindir lutfen kendine ve bebise iyi bak
27melek hosgeldin eklerim tabiki :)
hoşbulduk canım kızlar ya biraz gaza geldim bu gebeliğini erken öğrenenlerden dolayı.gittim test aldım bugün yaptım ve tabiki tek çizgi.azıcık umudum vardı o da kalmadı çok kötüyüm ya

hoşbulduk canım kızlar ya biraz gaza geldim bu gebeliğini erken öğrenenlerden dolayı.gittim test aldım bugün yaptım ve tabiki tek çizgi.azıcık umudum vardı o da kalmadı çok kötüyüm ya

Üzülme canim ya bende her ay bi aglama krizine giriyorum ama elimizde olan birsey yok beklicez mecbur onunda bir zamani var dua et :)

Hatiralik bi tane birakmalisin :)
Ne guzel ya masallah Rabbim ol deyince olur buna cok icten inaniyorum benim de annemin arkadasinin cocugu olmadi senelerce tupleri tikanikmis laporoskopi vs fayda etmedi annem umreye gitti onu aradi dedi ki kabe karsimda kibleye don duani et annem o gece ruyasinda kizi oldugunu gormus ve adini bile soylemisler o ay hamile kaldi ve kizi oldu :) tabi boyle seylere sahit oldukca hicbisey hakkinda olmayacak diye hukum veremiyorum her zaman hersey icin icimde bir umut ben bu umutla esimle evlendim :)

Sikma canini bende bu ay umutsuzum umutsuzlar korosu olarak birbirinize destek oluruZ onumuzdeki maclara bakalim
tamam canım. bir de bişey sorcam canım şimdi benim bat 15 nisanya hala çalışmaya devam etsem umut var mı ki?

Bende sendenimm böyle diyorum cokta üzülüyorum zaman gectikce insan yoruluyo artik düsünmekten senin kac ay oldu ?
canım bizim ilk denememiz.ama 3 sene kadar istememize rağmen yapamadık çünkü ilaç kullanıyordum bi rahatsızlığım için.ondan bu sabırsızlığım güçsüzlüğüm.zaten o kadar bekledim

canım bizim ilk denememiz.ama 3 sene kadar istememize rağmen yapamadık çünkü ilaç kullanıyordum bi rahatsızlığım için.ondan bu sabırsızlığım güçsüzlüğüm.zaten o kadar bekledim

Daha yeniymis ozaman canim üzülme bukadar olur daha insallah :) benim 6 ay oldu bu ay da olmassa artik ne olur halim bilmiyorum :) üzme kendini olur daha insallah kac yasindasin

Daha yeniymis ozaman canim üzülme bukadar olur daha insallah :) benim 6 ay oldu bu ay da olmassa artik ne olur halim bilmiyorum :) üzme kendini olur daha insallah kac yasindasin
öncesinde çok beklemesek bu kadar stres olmazdım da işte kısmet ya.27 canım sen?

olur inşallah canım. ben diğer aya ovulasyon testi kullancam bakalım belki olur o zaman

olur inşallah canım. ben diğer aya ovulasyon testi kullancam bakalım belki olur o zaman

Tavsiye ederim ben hic adetim bittikten sonra yumurtlama dönemim diye hesaplamamistim :/ bu ay dedim ovu. Testi aliyim bakiyim nezaman diye adetim bitti hemen cift cizgi cikti almasaydim beklerdim ben daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…