hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

günaydın kızlar nasılız bugun inşallah hersey yolundadır

Al bendende okadar anca iyiyim diyorum :) artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi
aynen üstelik eşim göreve gitti sadece ov.gunu oldu.şimdi takvımıme baktımda gecen ay o kadar çalışmısız olmamısta bu aymı olacak inş sen bu ay hamile kalırsın amın

aynen üstelik eşim göreve gitti sadece ov.gunu oldu.şimdi takvımıme baktımda gecen ay o kadar çalışmısız olmamısta bu aymı olacak inş sen bu ay hamile kalırsın amın

Olur insallah canim belli olmuyo :) benimde cok ümidim yok bnim esim bazen sabahci bazen äglenci gidiyo sabahci oldugu zaman cooook yorgun oluyo bende kiamiyorum ona uyu diyorum bu hafta yumurtlama haftam tam zamanina denk geldi ya

Olur insallah canim belli olmuyo :) benimde cok ümidim yok bnim esim bazen sabahci bazen äglenci gidiyo sabahci oldugu zaman cooook yorgun oluyo bende kiamiyorum ona uyu diyorum bu hafta yumurtlama haftam tam zamanina denk geldi ya
Allah yardımcımız olsun ne diyelim dua etmekten başka çaremiz yok ama artık 8 . ay olacak bilmiyorumm ya inş sende bende isteyen herkesde bu ay hamıle kalır amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…