- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
Saol tatlm destegin icin cok mutlu oldumaynen kendimi toparliyim bi an once , bu ay umutsuz oldu bana hayirlisi olsun
pinkpisces canim umarim iyisindir lutfen kendine ve bebise iyi bak
@27melek hosgeldin eklerim tabiki :)
2 gun sonra adet gunum bakalim ne olacak normalde 2 hafta oncesinde baslardi sancilarim bu ay hic bise yok sadece ara ara sanci geliyo o kadar ama ben bu aydan hic umutlu degilim
günaydın kızlar nasılız bugun inşallah hersey yolundadır
ya ben iyi değilim aslında. Buay çok umutsuzum canım yaGünaydinn iyiyim cok sükür öbürler kayipp :) sen nasilsin
ya ben iyi değilim aslında. Buay çok umutsuzum canım ya
aynen üstelik eşim göreve gitti sadece ov.gunu oldu.şimdi takvımıme baktımda gecen ay o kadar çalışmısız olmamısta bu aymı olacakAl bendende okadar anca iyiyim diyorum :) artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi
aynen üstelik eşim göreve gitti sadece ov.gunu oldu.şimdi takvımıme baktımda gecen ay o kadar çalışmısız olmamısta bu aymı olacakinş sen bu ay hamile kalırsın amın
Allah yardımcımız olsun ne diyelim dua etmekten başka çaremiz yok ama artık 8 . ay olacak bilmiyorumm ya inş sende bende isteyen herkesde bu ay hamıle kalır aminOlur insallah canim belli olmuyo :) benimde cok ümidim yok bnim esim bazen sabahci bazen äglenci gidiyo sabahci oldugu zaman cooook yorgun oluyo bende kiamiyorum ona uyu diyorum bu hafta yumurtlama haftam tam zamanina denk geldi ya
Allah yardımcımız olsun ne diyelim dua etmekten başka çaremiz yok ama artık 8 . ay olacak bilmiyorumm ya inş sende bende isteyen herkesde bu ay hamıle kalır amin
batın nezaman benimki 16 nisanAmin canim insallah beklemek cokyoruyo insani
batın nezaman benimki 16 nisan
of of öylesıde daha zor Allah gönlüne göre versin inş.Az kalmus canim venim oda belli degil nezaman isterse ozaman geliyo 3 aydir cok düzensiz oluuyorum hic böyle olmamistim
of of öylesıde daha zor Allah gönlüne göre versin inş.
aynen bazen diyorum gidip tüp bebek yaptırayım şu stresten kurtulayımSadece bizim istememizle olmuyo malesef onunda bir zamani var demekki canim napalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?