hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

ya bende nikotini az slim olanlardan ilk içmeye başladığımda bu ne ya bu içilmez ben böyle günde 2 paket içerim diyodum ama alışıyosun hiç yoktan iyidir mantığı belki ama alışıyo insan =) benim tek dileğim bazı tiryakiler hamile kalınca tiksiniyomuş ya sigaradan umarım benimde öyle olur da hiç düşünmek zorunda kalmam =)

Benimde öyle ya haptan sonra iyice bozuldu cok düzenli adet olurdum ben ovulasyon testi al canim ne olur ne olmaz benim adetim bitti ertesi gün yaptim bide baktimm silik cift cizgi :) esin uzakta mi calisiyo
uzakta malesef yalnızca haftasonları geliyor yanıma, onda da zaten kayınvalidede falan kalıyoruz yani benim hamile kalmam baya bi zor Allah'ın takdiri en güzeli akışına bırakmak stres yaparsan daha geç oluyormuş

Hmm evet canim en iyisi zamana birakmak zor oldugunuda biliyorum

akdnz07 Canım çok üzüldüm inşallah mesele neyse halledersiniz. Herkesle yaşanan sıkıntıyı bir şekilde atlatıyorsun da eşinle yaşayınca daha zor olur eminim ki Mesele ne bilemem ama anlattığın kadarıyla siz birbirini seven ve önemseyen iki kişisiniz. Bunu da atlatırsınız inşallah

Ben de aynı şekilde tiksineyim diye dua ediyorum ama daha bir şey yok. Dün arkadaştan aldım slim içeyim dedim hiçbir şey anlamadım İyice azalttım ama inşallah en kısa zamanda bırakırım.

Ben de aynı şekilde tiksineyim diye dua ediyorum ama daha bir şey yok. Dün arkadaştan aldım slim içeyim dedim hiçbir şey anlamadım İyice azalttım ama inşallah en kısa zamanda bırakırım.
zaten en güzel bırakma taktiklerinden birisi sevmediğin bi sigarayı içmeye başlayıp amaan bunu mu içcem be deyip bırakmak sanırım ama ben ona da alıştığım için ya kendi kendime bırakmanın yolunu arıycam ya da bu sigara bıraktırma hatları falan var ya onlardan destek isticem. eşim bu konuda çok katı çünkü kendisi içiyo olmasına rağmen hamile kaldığında asla içemezsin diyecek kadar katı! bırakıyosan şimdiden bırak hamilesin haberini aldığında bırak içmeyi sigara dumanı olan yere sokmam seni diyo! çocuk istemeye karar verdiğimizden beri kış dahil evin içinde sigara içmedik mesela hep balkona çıkıp içiyoruz.

Biraaniiin zamani gelmiiis bak :)
zaten eşim acaip katı bu konuda ya kesinlikle içemezsin diyo en yakın arkadaşlarımız karı koca içiyo bizim gibi gerekirse onlara bile gitmeyiz diyo sigara dumanı olduğu için onlar bize gelir balkonda içer giderler ama sen onlara gidersen ya hiç içmicekler ya da hiç gitmicez modunda =) bu kadar dikkat etmeyi planlıo ama daha ne o ne ben bırakamadık sigarayı =(

Ne güzel sizi düsünüyo iste canim :) insallaj bu vesileyle birakmis olursunuz :) simdiden birazcik ugrascaksin canim bende esime zamn verdim hamile kalana kadar birdey demiyorum ondan sonra birakcaksinn :)

Ne güzel sizi düsünüyo iste canim :) insallaj bu vesileyle birakmis olursunuz :) simdiden birazcik ugrascaksin canim bende esime zamn verdim hamile kalana kadar birdey demiyorum ondan sonra birakcaksinn :)
yanımda içmesin de naparsa yapsın diyorum bende ama kokusunu alır canımı çektirirse o zaman karışmam alırım elime merdane =)

Kizlar cok sukur atlattik bugun iyiyiz konustuk ,3 gunde cok fazla dengemi bozdum ama yemek yemedim sigara ictim hep esimle cok severek ve zor sartlarda evlendigimiz icin onu kaybetmekten cok korkuyorum o da ayni sekilde umarim bidaha birbirimizi yipratmayiz

Insallah canim merak ettim seni cok sevindim oluyo böyle seyler bazen malesef yemegini ye canimm ne demistik sigara yok bebiis icin :)) kendine zarar veriyosun

Insallah canim merak ettim seni cok sevindim oluyo böyle seyler bazen malesef yemegini ye canimm ne demistik sigara yok bebiis icin :)) kendine zarar veriyosun
Saol tatlm destegin icin cok mutlu oldum aynen kendimi toparliyim bi an once , bu ay umutsuz oldu bana hayirlisi olsun
pinkpisces canim umarim iyisindir lutfen kendine ve bebise iyi bak
27melek hosgeldin eklerim tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…