- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
sor valla annem hergün soruyo bugün ne kadar içtin bak abartma vs diye =)Insallah canimm :) kafa dinlersiniz ne güzel iyi azaltmissin baak isteyince hersey oluur hamile kalana kadar zamaninn varr bak sorcam ona göre :)
ya bende nikotini az slim olanlardan ilk içmeye başladığımda bu ne ya bu içilmez ben böyle günde 2 paket içerim diyodum ama alışıyosun hiç yoktan iyidir mantığı belki ama alışıyo insan =) benim tek dileğim bazı tiryakiler hamile kalınca tiksiniyomuş ya sigaradan umarım benimde öyle olur da hiç düşünmek zorunda kalmam =)Canım ben de diyodum ki çift çizgiyi gördüğüm anda bırakıcam (ki gördüğüm sırada günlk 1.5 pakete yaklaşmıştı) ama öyle olmadı bende. Gerçi sen azaltmışsın o da güzel. Ben hala dayanamayıp ya eşimden bir iki nefes otlanıyorum ya yarıya kadar içip atıyorum. Ben de düşük nikotinli mi alsam dedim ama araştırdığımda şunu öğrendim, mesele nikotin oranı değil dumanın kendisiymiş. Ay bi de ben ondan 10 tane içsem kesmez ayol bu sefer bi pakete çıkartırım:) Bırak ya da bırakma demek haddime değil ama hamile kalınca birden zihnin veya vücudun değişmiyo hala çok fena canın istiyo
Allah yardımcın olsun ev huzursuzlugu berbat bişey inş hemen atlatırsınız aminSaol tatlimoluyo iste maalesef bu seferki biraz agir oldu ama ins atlatiriz
uzakta malesef yalnızca haftasonları geliyor yanıma, onda da zaten kayınvalidede falan kalıyoruzBenimde öyle ya haptan sonra iyice bozuldu cok düzenli adet olurdum benovulasyon testi al canim ne olur ne olmaz benim adetim bitti ertesi gün yaptim bide baktimm silik cift cizgi :) esin uzakta mi calisiyo
uzakta malesef yalnızca haftasonları geliyor yanıma, onda da zaten kayınvalidede falan kalıyoruzyani benim hamile kalmam baya bi zor Allah'ın takdiri en güzeli akışına bırakmak stres yaparsan daha geç oluyormuş
sor valla annem hergün soruyo bugün ne kadar içtin bak abartma vs diye =)
17 yaşında başladım ama paket alıp içmeye 20 yaşında başladım şimdi 28 olmak üzereyim maşallah 11 yıldır içiyormuşum böyle yazınca bi kötü oldum yaaKac yasinda basladinn :)
Ben de aynı şekilde tiksineyim diye dua ediyorum ama daha bir şey yok. Dün arkadaştan aldım slim içeyim dedim hiçbir şey anlamadımya bende nikotini az slim olanlardan ilk içmeye başladığımda bu ne ya bu içilmez ben böyle günde 2 paket içerim diyodum ama alışıyosun hiç yoktan iyidir mantığı belki ama alışıyo insan =) benim tek dileğim bazı tiryakiler hamile kalınca tiksiniyomuş ya sigaradan umarım benimde öyle olur da hiç düşünmek zorunda kalmam =)
17 yaşında başladım ama paket alıp içmeye 20 yaşında başladım şimdi 28 olmak üzereyim maşallah 11 yıldır içiyormuşum böyle yazınca bi kötü oldum yaa
zaten en güzel bırakma taktiklerinden birisi sevmediğin bi sigarayı içmeye başlayıp amaan bunu mu içcem be deyip bırakmak sanırım ama ben ona da alıştığım için ya kendi kendime bırakmanın yolunu arıycam ya da bu sigara bıraktırma hatları falan var ya onlardan destek isticem. eşim bu konuda çok katı çünkü kendisi içiyo olmasına rağmen hamile kaldığında asla içemezsin diyecek kadar katı! bırakıyosan şimdiden bırak hamilesin haberini aldığında bırak içmeyi sigara dumanı olan yere sokmam seni diyo! çocuk istemeye karar verdiğimizden beri kış dahil evin içinde sigara içmedik mesela hep balkona çıkıp içiyoruz.Ben de aynı şekilde tiksineyim diye dua ediyorum ama daha bir şey yok. Dün arkadaştan aldım slim içeyim dedim hiçbir şey anlamadımİyice azalttım ama inşallah en kısa zamanda bırakırım.
zaten eşim acaip katı bu konuda ya kesinlikle içemezsin diyo en yakın arkadaşlarımız karı koca içiyo bizim gibi gerekirse onlara bile gitmeyiz diyo sigara dumanı olduğu için onlar bize gelir balkonda içer giderler ama sen onlara gidersen ya hiç içmicekler ya da hiç gitmicez modunda =) bu kadar dikkat etmeyi planlıo ama daha ne o ne ben bırakamadık sigarayı =(Biraaniiin zamani gelmiiis bak :)
zaten eşim acaip katı bu konuda ya kesinlikle içemezsin diyo en yakın arkadaşlarımız karı koca içiyo bizim gibi gerekirse onlara bile gitmeyiz diyo sigara dumanı olduğu için onlar bize gelir balkonda içer giderler ama sen onlara gidersen ya hiç içmicekler ya da hiç gitmicez modunda =) bu kadar dikkat etmeyi planlıo ama daha ne o ne ben bırakamadık sigarayı =(
yanımda içmesin de naparsa yapsın diyorum bende ama kokusunu alır canımı çektirirse o zaman karışmam alırım elime merdane =)Ne güzel sizi düsünüyo iste canim :) insallaj bu vesileyle birakmis olursunuz :) simdiden birazcik ugrascaksin canim bende esime zamn verdim hamile kalana kadar birdey demiyorum ondan sonra birakcaksinn :)
yanımda içmesin de naparsa yapsın diyorum bende ama kokusunu alır canımı çektirirse o zaman karışmam alırım elime merdane =)
Kizlar cok sukur atlattik bugun iyiyiz konustuk ,3 gunde cok fazla dengemi bozdum ama yemek yemedim sigara ictim hepesimle cok severek ve zor sartlarda evlendigimiz icin onu kaybetmekten cok korkuyorum o da ayni sekilde umarim bidaha birbirimizi yipratmayiz
Saol tatlm destegin icin cok mutlu oldumInsallah canim merak ettim seni cok sevindim oluyo böyle seyler bazen malesefyemegini ye canimm ne demistik sigara yok bebiis icin :)) kendine zarar veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?