Kızlar merhaba nasılsınız?gamzeli- canım tebrik ederim Rabbim keyifli sağlıklı sıhhatli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin
Melegim2502 canım az kalmış insallah sıkıntısız geçer bu son zamanlar. Ben yaşayamadım ama bebek büyüdükçe sıkıntılı oluyormuş. Allah yardımcın olsun
Canım geçmiş olsun biraz daha titiz olmalilar aslinda ins. pıt pıtlari da duyarsınız yakın zamandakızlar bugün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. sabah beta hcg değerime baktırayım dedim yine. sonuç bi çıktı 0.3 dünya başıma yıkıldı ağladım mahvoldum. sonra gittim yeniden kan verdim bu sefer 654 çıktı. yani laboratuvar hatası olmuş o kadar ağladım ki Allah ıma şükür bi problem olmadı akşamda kadın doğuma gidecem 16.00 da randevum var
İNŞALLAH CANIM DÜN KESEYİ GÖRDÜK CUMA TEKRAR GİDECEM BAKALIMCanım geçmiş olsun biraz daha titiz olmalilar aslinda ins. pıt pıtlari da duyarsınız yakın zamanda
İNŞALLAH CANIM DÜN KESEYİ GÖRDÜK CUMA TEKRAR GİDECEM BAKALIM
inşallah canım yaÇok şükür inşallah hayirlısıyla kendisini gördüğünüz zamanlar da gelir
Alıştım çok şükür:) Hatta yavaştan daha yeni annelerle tecrübelerimi paylaşmaya bile başladımmerhaba canım iyidir çok şükür. sen nasılsın bebiş nasıl alıştın mı bebişine
ooo süper :) bende alıştım evet kalbini duyduk bazen ağrılarım oluyor ve mide bulantısı falan oluyor ama onun için katlanıyorum artık. sadece işe gelmek çok zor oluyorAlıştım çok şükür:) Hatta yavaştan daha yeni annelerle tecrübelerimi paylaşmaya bile başladımSen alıştın mı bebişe artık kalbi kesesi herşeyi yerindedir minnakın
Evet iş çok can sıkıcıooo süper :) bende alıştım evet kalbini duyduk bazen ağrılarım oluyor ve mide bulantısı falan oluyor ama onun için katlanıyorum artık. sadece işe gelmek çok zor oluyor
İyiyiz canım sen nasılsın. sayılı günlerin kalmış durumun nasılNasilsiniz kizlar :)
İyiyiz canım sen nasılsın. sayılı günlerin kalmış durumun nasıl
Allah kurtarsin sagsalim al bebisini kucagina normal dogum mu düşünüyorsunCok sükür canim idare ediyoruz dört gözle beklemedeyim :))
Karnim asa düstü hafif hafif sancilarimda oluyo bakalim nezaman gelirse artik :))
Allah kurtarsin sagsalim al bebisini kucagina normal dogum mu düşünüyorsun
Normal doğum en sağlıklısı ama ben cok korkuyorum. Doğum kanalına düşmüsse doğum yakın demektir. Hadi hayırlısı olsunAmin canim sagol evet dogum kanalina yerlesmis bizimki :) insallah normal dogum olur ben sezeryandan daha cok korkanlardanimm:)
Normal doğum en sağlıklısı ama ben cok korkuyorum. Doğum kanalına düşmüsse doğum yakın demektir. Hadi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?