• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

canım benim Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin şimdiden tebrikler çok mutlu olun inş.:KK37:
daha dün gibi hamilelik haberin :KK200:

Amin sagol canim insallah :) gercekten öyle hemen gecmis zaman diyorumda su son günler bana yillar gibi geldi ya bizim kiz bekletiyo bizi kontrolum vardi 1 haftada hic degisklik yokmus:( 40 haftalık olcak :))

Amin sagol canim insallah :) gercekten öyle hemen gecmis zaman diyorumda su son günler bana yillar gibi geldi ya bizim kiz bekletiyo bizi kontrolum vardi 1 haftada hic degisklik yokmus:KK43: 40 haftalık olcak :))
Suni sancı verecekler mi peki? Normal doğum mu istiyorsun canım?

Amin sagol canim insallah :) gercekten öyle hemen gecmis zaman diyorumda su son günler bana yillar gibi geldi ya bizim kiz bekletiyo bizi kontrolum vardi 1 haftada hic degisklik yokmus:KK43: 40 haftalık olcak :))
maşşallah geç olsun güç olmasın rabbim kolaylık versin canım benim

Amin canim evet normal dogum istiyorum simdilik bekleye bilirmisiz bebegin durumu iyimis cumartesi tekrar bakcaklar 10 gün daha bekleye biliriz dedi insallah gelir :)
Gelmesse Ozaman suni sanci verceklermis :KK43:
Allah kolaylık versin canim.. Şimdiden hayırlı sağlıklı kolay bir doğum diliyorum..

gamzeli- gamzeli- canım ben onu yanlış okumuşum. Geçmis olsun.
Iyiyim kızlar bebiş 3 ayı geçti :21: Çok şükür şimdiye kadar ciddi bir hastalık yaşamadık bebek açısından ben çok ağır hastalandım ona rağmen elhamdülillah o rahat atlattı.
1 yıl geçmiş neredeyse kızlar topic açılalı. Neredeen nereye :KK69:

gamzeli- gamzeli- canım ben onu yanlış okumuşum. Geçmis olsun.
Iyiyim kızlar bebiş 3 ayı geçti :21: Çok şükür şimdiye kadar ciddi bir hastalık yaşamadık bebek açısından ben çok ağır hastalandım ona rağmen elhamdülillah o rahat atlattı.
1 yıl geçmiş neredeyse kızlar topic açılalı. Neredeen nereye :KK69:
farkettim canım çok teşekkür ederim

Back