• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Bende cok korkuyorum ben cok fenayimdir birazcikda nazlii:)))) hic dayanamam böyle aci agrilara 9 aydir okadar kan veriyorum hala icim gidiyo okadar korkmama ragmen yinede normal dogum istiyorum insallah o gün cekerim gecer insallah diyorum sezeryanda sonrasi kotu geliyo bana hakkimizda hayirlisi artik 1 haftadir dogum kanalinda bakalim nezaman gelcek :)
Ayy bende aynıyım korkak ve nazlı Rabbim yardımcın olsun ağrı sızı hissetmeden atlat inşallah

Merhaba arkadaslar ,ben haric hepiniz bebislerinize kavustunuz :) tabiki ben bu durumdan dolayi cok ama cok mutluyum hepiniz cok iyi anneler olcaksiniz eminim.bu arada @deeploneliness bu ay hamile kalcgni hissettm canm surekli girip bakiyodm sirf senin icin :) velhasil ben yolun sonuna geldm kizlar insan gelecek hayalleri kurabilmesi icin saglikli bir evliliginin olmasi lazm ki o bende maalesef yok, cok ciddi skintilar yasiyorum ve bu durum benm aile olma istegimi tamamen öldürdü zaten bir suredir korunuyorum, herseyin basi oncelikle saglik ve huzur birgun saglikli ve huzurli bir evliligm oldugunda dunyaya bir evlat getirme istegim tekrar geri gelebilir :) Allah hepimizin hakknda hayirlisini nasip etsn ben foruma zaten son zamanlarda deeploneliss icin bakiyodum artk girmem sanirm vedalasmak istedim , hepinize hayirli dogumlar diliyorm Allaha emanet olun

Merhaba arkadaslar ,ben haric hepiniz bebislerinize kavustunuz :) tabiki ben bu durumdan dolayi cok ama cok mutluyum hepiniz cok iyi anneler olcaksiniz eminim.bu arada @deeploneliness bu ay hamile kalcgni hissettm canm surekli girip bakiyodm sirf senin icin :) velhasil ben yolun sonuna geldm kizlar insan gelecek hayalleri kurabilmesi icin saglikli bir evliliginin olmasi lazm ki o bende maalesef yok, cok ciddi skintilar yasiyorum ve bu durum benm aile olma istegimi tamamen öldürdü zaten bir suredir korunuyorum, herseyin basi oncelikle saglik ve huzur birgun saglikli ve huzurli bir evliligm oldugunda dunyaya bir evlat getirme istegim tekrar geri gelebilir :) Allah hepimizin hakknda hayirlisini nasip etsn ben foruma zaten son zamanlarda deeploneliss icin bakiyodum artk girmem sanirm vedalasmak istedim , hepinize hayirli dogumlar diliyorm Allaha emanet olun
Canım cok sag ol. Benim ilk ve devamlı destekcim sen oldun.. Senin de guzel haberlerini alacagiz.. Evin senlenecek.. Evliligin yoluna girecek... Allah sevdiği kullarina sabrettirip odulunun en iyisini verir.. Ben vedalasmayi kabul etmiyorum.. Allahim gonlundeki her zaman nasip etsin.. Dualarim senle olacak...

çok teşekkür ederim canım sağol. umarım hayatında herşey çabucak yoluna girer ve sende anne olursun. evliliğin konusunda da Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun

Canım Rabbim hakkınızda ne hayırlıysa onu versin. Belki de birşeyleri yoluna koymak için verilen bir vakittir bu zaman. Insallah herşey gönlünce olur. Allaha emanet ol..

Su an 6. haftadayim canim.. Sen nasılsın.. Nasıl gidiyor :KK66:
İyiyim bende sağol. bulantılarım ve uyku ataklarım azalmaya başladı. ama şimdide gebelik kolestazı oluştu vücudum döküyor ve acayip kaşınıyor. bebek iyi olsunda ben idare ederim. senin nasıl gidiyor

İyiyim bende sağol. bulantılarım ve uyku ataklarım azalmaya başladı. ama şimdide gebelik kolestazı oluştu vücudum döküyor ve acayip kaşınıyor. bebek iyi olsunda ben idare ederim. senin nasıl gidiyor
Geçmiş olsun canım ya.. Ne kadar sürüyor peki bu durum.. Ben iyiyim şükür.. Geçen hafta keseyi gördük.. Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım.. Senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu ;)

Geçmiş olsun canım ya.. Ne kadar sürüyor peki bu durum.. Ben iyiyim şükür.. Geçen hafta keseyi gördük.. Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım.. Senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu :KK66:
sağol canım. yok geçen cuma gittim göremedi dr cinsiyeti bende bir iki hafta bekleyip tekrar gitmeyi düşünüyorum

Back