isimler | yaş | sat | bat | deneme sayısı | sonuç |
---|---|---|---|---|---|
akdnz07 | 22 | 23 mart | 21 nisan | 2.deneme | beklemede |
pinkpisces | 30 | 8 mart | 21 nisan | 2.deneme | hamile |
melegim2502 | 20 | 30 mart | belirsiz | 6.deneme | beklemede |
juno_dreamer | 27 | 26 mart | 23 nisan | 4. deneme | beklemede |
esmerim53 | 21 | - | 10 nisan | 6. deneme | hamile |
kanikey | 25 | 24 mart | 16 nisan | 7. deneme | beklemede |
tatlısukurbaası | 29 | 11 mart | 7 nisan | 1. deneme | beklemede |
Haydi hayırlı uğurlu olsun çiçeği burnunda topiğimiz :)
isimler yaş sat bat deneme sayısı sonuç akdnz07 22 23 mart 21 nisan 2. deneme beklemede pinkpisces 30 8 mart 7 nisan 2. Deneme beklemede melegim2502 20 30 mart belirsiz 6. deneme beklemede
Ay yaş 30 çok kart durmuş orda yahu
ay haydi inşallah öyledir :)Beni de eklermisiniz hapi birakali 4.ay oldu sat26 bat23 deneme 4 bu ay bi hafta gecikmeli adet oldum inşallah vücut kendini gebeliğe hazirliyodur diye baya bi heyecanli ve umutluyum :)
Haydi hayırlı uğurlu olsun çiçeği burnunda topiğimiz :)
Ben de bugün soğan kürüyle hamile kalan biriyle konuştum. Bu kürler epey işe yarıyor sanırım. Haydi bakalım deneyimlerini dinleyelim buradan inşallah hayırlı neticeleri olur :)Incir kurune baaslicam yakinda az kaldiii :)
Hahah yerim yaAy yaş 30 çok kart durmuş orda yahu
Hosgeldin canim eklerim tabiki :)Beni de eklermisiniz hapi birakali 4.ay oldu sat26 bat23 deneme 4 bu ay bi hafta gecikmeli adet oldum inşallah vücut kendini gebeliğe hazirliyodur diye baya bi heyecanli ve umutluyum :)
dimi hepimizin derdi aynı olduğuna göre hepimiz aynı yaştayız.o kadarrrHahah yerim yaburda yas sinirlari yok o lafin gelisi hepimiz yasitiz kardesiz genciz guzeliz
Tatlim yasini da yazarmisinn ??Beni de eklermisiniz hapi birakali 4.ay oldu sat26 bat23 deneme 4 bu ay bi hafta gecikmeli adet oldum inşallah vücut kendini gebeliğe hazirliyodur diye baya bi heyecanli ve umutluyum :)
Ayyy şu anda nerdeyim bilmiyorum :) ya geçen ay 1 saat sonra bu çizgiyi gördük heyecanlandık kursağımızda kaldı. Ama 15 dakikada çıktı ve ORADA BIR CIZGI VAR DEGIL MI ben kafayı yemedimmbende gördüm sankiyarın bidahaa tekrarlaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?