kıyamam yaaaAyyy şu anda nerdeyim bilmiyorum :) ya geçen ay 1 saat sonra bu çizgiyi gördük heyecanlandık kursağımızda kaldı. Ama 15 dakikada çıktı ve ORADA BIR CIZGI VAR DEGIL MI ben kafayı yemedimm
Canım çok sağol ay bi tuhaf oldum eşim de çok heveslenmeyelim geçen ay da aynısı olmuştu diyor ama bilmiyorum ki yaa. Deminden beri silik çizgi topiklerini okuyorum manyak olucam sanırımkıyamam yaaanormalde ilk 5 dk dan sonra geçersiz ama senin daha batına biraz var oyüzden 15 dk sonra çıkması olasılığını artırıyor sanki ,hadi ilk annişimiz sen ol da sevindir bizi , bence şimdi güzelce bir dua et sakin ol ve dinlen sabah da bize haber ver
hahahaCanım çok sağol ay bi tuhaf oldum eşim de çok heveslenmeyelim geçen ay da aynısı olmuştu diyor ama bilmiyorum ki yaa. Deminden beri silik çizgi topiklerini okuyorum manyak olucam sanırım
Yarın sabah tekrar yapıp haberdar ederim. Tabi sabah çıkarsam bu gidişle
Ben de bugün soğan kürüyle hamile kalan biriyle konuştum. Bu kürler epey işe yarıyor sanırım. Haydi bakalım deneyimlerini dinleyelim buradan inşallah hayırlı neticeleri olur :)
Evet yaa topikten topiğe sörf yapıyorumhahahagördüm gördüm onlinesın ama cevap gelmeyince bizim hatun topik gezmeye başladı galiba dedim
Eki Görüntüle 1475282 Kimse yok mu kafayı yemek üzereyimmmmmm
Yav aptal oldum ben ne yapacağımı şaşırdımBeeeeende gördümmm :) hemen sabah kalk birdaha yap da haber ver bizeee deinsallah hamilesindiir :)
Yav aptal oldum ben ne yapacağımı şaşırdımSabah testi yaptığım gibi size habwr veriyorum kızlar söz
Melegim2502 kuzum nerdesin bizi başka topiklerle aldatıyo pinkpisces eşin üzülmeni istemiyor haliyle gelişmelerden haberdar et bizi olursa bize umut olacaksın ,olmazsa da sakın üzülmek yok önümüzdeki maçlara bakıcaz
bende ovulasyon testi alıcam hangisi iyidir ??
sen ovulasyon testi sipariş etmiştin ya yanlış mı hatırlıyorum nerden sipariş ettin ?Türkiyedekileri bilmedigimmm icinn ben hep uzak kaliyorum ya sizin konularaaa
Yooook sizin yeriniz ayrıMelegim2502 kuzum nerdesin bizi başka topiklerle aldatıyo pinkpisces eşin üzülmeni istemiyor haliyle gelişmelerden haberdar et bizi olursa bize umut olacaksın ,olmazsa da sakın üzülmek yok önümüzdeki maçlara bakıcaz
sen ovulasyon testi sipariş etmiştin ya yanlış mı hatırlıyorum nerden sipariş ettin ?
hemen baktımYooook sizin yeriniz ayrıcanım genelde laboquick duydum. Kullanıp memnun kalan bir arkadaş da vardı. Ben testleri gittigidiyordan aldım bir bak istersen oraya
Evet canım haklısın kendimiz için ihmal ettiğimiz şeyler olsa da müstakbel bebişler için maneviyatimizi güzel tutmamiz gerekiyor sonuçta bizlerin üzerinde haklari olacak. Ay kızlar rabbim hepimuze en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.pinkpisces evet canım bence bugun meryem suresini oku bak onu okuyarak hamile kalan cok kişi var burda ,veren de ALLAH alan da sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?