hanqi üLkenin kraLiçesisi'nn

• Konu Sahibi prensesim__67
ALMANYA
Çok tatlısınız! evet evet hem de çok! Bayıldık biz size ya kıskandık, gıpta ettik. Nerede bulacağız biz sizin gibisini kuzum? Sakın gidip de bırakmayın bizi

ay teşekkür ederim :smiley-cool:

almanya, ingiltere brezilyanin ortagi cok fazla.

benim ortagim nisbeten az:icecream:
yane kralice olma sansim yüksek :lepi:

FRANSA
Belki biraz soğuk bir kızsın ama oldukça da güzelsin. Kültürün ise tam yerinde. Nerede nasıl davranacağını biliyorsun, herkes bunu yapamaz.

FRANSA
Belki biraz soğuk bir kızsın ama oldukça da güzelsin. Kültürün ise tam yerinde. Nerede nasıl davranacağını biliyorsun, herkes bunu yapamaz.

doğru dedi

ALMANYA
Çok tatlısınız! evet evet hem de çok! Bayıldık biz size ya kıskandık, gıpta ettik. Nerede bulacağız biz sizin gibisini kuzum? Sakın gidip de bırakmayın bizi.
hazir almanyada yasiyorken taci takmak icin harekete gecmem gerek kizlar tutmayin beniiii

BREZİLYA
Tek kelimeyle bir afetsiniz! Brezilyalıları bilirsiniz melezdirler ve en önemlisi güzeldirler. İşte sizi bu özelliğinizden dolayı bu sınıfa oturttuk, başka bir yere de gönderemeyiz. Herhalde ilerde mankenlik ve fotomodellik alanında bir gelişme gösterirsiniz. Sonra da ver elini Miss Turkey, Miss World oldunuz mu birinci. Etrafınızdakilere de pek aldırmayın onlar sadece sizi kıskanıyor!

kaydirigubbakcemile2

ALMANYA
Çok tatlısınız! evet evet hem de çok! Bayıldık biz size ya kıskandık, gıpta ettik. Nerede bulacağız biz sizin gibisini kuzum? Sakın gidip de bırakmayın bizi.

Ay havalara girdim

İNGİLTERE
Oldukça kibar ve naziksiniz. İnsanlara nasıl davranılması gerektiğini sizden iyi kimse bilemez. Buna kanaat getirmelisiniz bir kere sizin türden kraliçeler de maalesef pek yetişmiyor!

Öyleyimdir :dilcikar: (yerimseniben)

ALMANYA

İTALYA
Modanın hüküm süren kraliçesi sizsiniz. Anladık ki artık dünyaya açılmalı, fikirlerinizi dünya ile paylaşmalısınız. Modacılık anlayışınız zarafetinizle birleşirse tanınmış bir modacı olacağınız kesin!
güzeldiiii

FRANSA
bana bu cikti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ALMANYA

İyide bu Almanyanın kaç kraliçesi var ya yok bacılarım ben Almanyanın kraliçesi neyin olmuyorum kavga çıkar mazallah hem onca kralı nerden bulacaklar hem:1closedeyes:

ALMANYA

İTALYA
Modanın hüküm süren kraliçesi sizsiniz. Anladık ki artık dünyaya açılmalı, fikirlerinizi dünya ile paylaşmalısınız. Modacılık anlayışınız zarafetinizle birleşirse tanınmış bir modacı olacağınız kesin!

Ben de Rus Kraliçesi çıktımkaydirigubbakcemile3

İNGİLTERE
Oldukça kibar ve naziksiniz. İnsanlara nasıl davranılması gerektiğini sizden iyi kimse bilemez. Buna kanaat getirmelisiniz bir kere sizin türden kraliçeler de maalesef pek yetişmiyor!kaydirigubbakcemile2

FRANSA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…