- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
Taktırma der misiniz? Dezavantajları var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim en fazla 3 gün sürer. Çok da olmaz, teşekkür ederim.Bunyeden bunyeye degisiyo.cok adet kanamasi yasiyosanz ilacli olani taktirin.adet kanamalarnz cok degilse normal olani taktirin.yilda 1 kontrole gidersenz sorun yasamazsnz ben kullandm gayet memnunum
Mmm o da kötüymüşBen kullanıyorum hormonsuz
Akıntıyı arttırdı şimdilik tek olumsuz yanı
Ben kullanıyorum 3 aydır,hormonlu olandan. Kanama süresi azaldı,çok rahatım.. hiçbir sorunda yaşamadım. Takılma kısmı çok kısa ama odadan tecavüze uğramış gibi çıktım :) bidaha taktıramam sanırım.
Nesi temizen güzeli ve temizi aylık iğne..
Mirena, hemen bakayımBen bakir spiral taktirmistim kanamadan gebercem sandim cikarttirdim bi kac hafta icinde kanamam hic durmadi.. nornalde 7-8 gun adet olurum. 1 ay boyunca kansiz gunum gecmedi hoop tekrar adet oldum.. cikarttirinca karnim bile rahatlamisti.
Taktiracaksan mirena taktirmak daha mantikli. Bakir olan kanamayi arttirirken mirena azaltiyor ya da kanama olmuyo
Buarada bakir spiralle hamile kalani cok duydum
Hormonsuz taktirin yada kola takılan var onları da araştırın istersenizTaktırma der misiniz? Dezavantajları var mı?
Teşekkür ederim hanımlar yorumlarinız için,spirelle hamile kalan en az 5 kişiye denk geldim sadece çevremden.biri yendem , dayımın eşi.hamile kaldı spiralliyken çocuk büyüdü , ekstra kontrollü bir şekilde tabi.8 aylık hamileyken iki kontrol arası bir gün fenalaştı, elleri ayakları şişti dudakları morardı (aniden değil geceden sabaha ama) meğer spiral çocuğun boğazına takılmış boğmuş ve ölü bebekten yengem de zehirlenmeye başlamış.spirali hiç tavsiye etmiyorum bu canlı örneklerden sonra.zaten yerleştirilmesi bile apayrı bir sorun.
Anlık bi acı ve sonrasında yaklaşık 5-10 dk süren kasıklarda adet sancısı gibi ağrı. Spirali ilk taktığında kasığa bir ağrı giriyor o beni çok kötü yaptı. Dayanılmayacak bişey değil ama o anı yaşamak hoş değildi:) korkma,gerçekten çok rahat sonrası..Acıdı mı? Korktum şimdi