Selaaammm. 1 senedir korunmasız ilişki yaş 29.
(Biliyorum bu arada yıllardır deneyenler var bu ne ki diyenler olacaktır ama işte herkes kendi yaşadığını biliyor
gönlünüzce olsun inş)
Çook kısa özet geçicem pcos görünümü var dendi amh 4,66
eşimde sorun yok hsgde sorun yok
Şubatta femara+ovitrelle ilişki ile denendi olmadııı. Sonra da biraz saldım ben, hastaneye gitmek istemedim. 1 kez ovulasyon testi denedim o da olmadı. Şimdi bugün benim adetimin 3.günü. Belki garip gelebilir ama bir yanım yarın hastaneye git tekrar bakılsın diyor (muhtemelen bu kez aşılama diyecek) bir yanım da biraz akışına bırak diyor..araftayım. Sizde de olmuş muydu şey hissi “ben niye bi anda gebe olduğumu öğrenip eşime sürpriz yapamıyorum da böyle hastane hastane gezip eşimle tüm süreci açık açık yaşıyorum” düşüncesi
eşim dün sordu sen gitmicek misin doktora diye, bayramdı tatildi derken çok önemsememiştik. Ama adetliyken gidildiğini biliyor artık ve sorunca ben de gitmicem dedim
sonraa içime bi huzursuzluk çöktü yine canım sıkıldı keyfim kaçtı.. kendi haline bıraksam da olmuyor, belki de yumurtlama günlerini yakalayamadım doğru düzgün bilmiyorum ama sonuçta doktor takibinde yumurta büyütüp çatlattıgımızda da olmadı
kafamda deli sorular.. bu arada ben çocuğu daha yeni yeni kafaya takmaya başladım 3 sene hiç düşünmedik son 1 yıldır da artık olabilir dedik ama işte bakın olmuyor
bir de dünden beri biraz burayı kurcaladım, pcosta aşılama olmuyor tutmuyor falan yazmışlar.kafam karışık mutsuzum..