Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar mutfak dolaplarımın rengine beraber karar verelim:)))
bizim mutfak,vesyer,banyo dolapları,hilton lavabo,4 kapı hepsi 7.500 tuttuDD dolaplar akrilik kapak.diğerleri yarı parlak mdf çünkü vesyer falan çok elleniyor çizilir diye istemedim.onun dışında 4 odanın laminant işçiliğinide vermiycez içinde yani.tü bunlarailaveten ben mutfak tarafındaki balkonumu kapatıyorum orayada kiler gibi boy dolap yapılıcak:SSS işte böyle yanii.biz çok fiyat aldık.mesela sadece mutfak,vesyer,banyo dolapları,4 kapı 10500 dediler.biyerde 15.000 dediler:SSs yanii insanlar uçmuş bu yaptırdığımız nişanlımın arkadaşı ve buranın en meşhur marangozu.artık hayırlısı herkesin gönlüne göre olur inşallah.
evet canım çok uyguna geldi bize.<aten yapan arkadaşta söyledi valla bana 500 lira kar kLDI KALMADI YANİİ SIRF SENİN İÇİN YAPIYORUM DEDİ.umarım sizlerde uygun ücrette yaptırabilirsiniz<.çünkü gerçekten çok zor ev yaptırmak:SSS
canım mutfakla ilgili anketin bana da çok yardımcı oldu.en son ne yaptın merak ettim fazlasıyla .ben de zeytin beyaz istiyorum ama çevremdekiler pek beğenmiyorlar.yaptırdıysan memnun musun resim varsa çok sevinirim.güle güle kullan