merhaba...benimde 2 düşüğm oldu araştırmada aynı sonuç çıktı.banada hamile kalır kalmaz iğne olacaksın dedi doktorum.hamileğim,claksan 0,4 hazır enjektör iğne vuruluyorum hergün,coraspin 100mg.ve progestan kullanıyoru.şuan 14 haftalık hamileğimherşey yolunda gidiyor.ayrıca çok rahatım.düşüklerimin 2 side 1.5 aylıkken oldu.KIZLAR BENİM RAPORUMDA MTHFR A1298C HOMOZİGOT YAZIYOR DOKTOR HAMİLE KALINCA CLAKSAN 4 İĞNEYE BAŞLICAZ DEDİ HAMİLE KALMADAN ÖNCEDE CORASPİN 100MG VE FOLİC ASİT VERDİ 2 DÜŞÜKTEN SONRA ARASTIRILDI BİDE İĞNE KULLANALIM BAKALIM HAYIRLISI BENİM GİBİ OLUP İĞNE KULLANAN YADA KULLANMADA BEBEĞİNE KAVUŞAN VARMI LÜTFEN YARDIM EDİN KAFAYI YİCEMMMMMM.......................................
ÇOK TEŞEKKÜRLER BEN SİZE DİĞER DEĞERLERİMİDE YAZMAK İSTİYORUM MADEM AYNI SORUNLARI YAŞIYORUZmerhaba...benimde 2 düşüğm oldu araştırmada aynı sonuç çıktı.banada hamile kalır kalmaz iğne olacaksın dedi doktorum.hamileğim,claksan 0,4 hazır enjektör iğne vuruluyorum hergün,coraspin 100mg.ve progestan kullanıyoru.şuan 14 haftalık hamileğimherşey yolunda gidiyor.ayrıca çok rahatım.düşüklerimin 2 side 1.5 aylıkken oldu.
SANA NE DEDİ DOKTOR PIHTILASMAN MI VARKızlar lutfen banada yardımcı olun. Bende iki duşuk geçirdim ve tahlillerim yapıldı. Sonuç olarak dktr hiçbir tedavi veya ilaç vermedi. Gerek yok dedi.ama ben tatmin olmadım. İki duşuk ard arda neden boş yere gerçekleşsin. Bi onerisi olan var mı kızlar
hiçbişeyin yok dedi. Ama ben tatmin olmadım. Hiçbişy yoksa neden ard arda 2 duşuk olsunSANA NE DEDİ DOKTOR PIHTILASMAN MI VAR
ÇOK TEŞEKKÜRLER BEN SİZE DİĞER DEĞERLERİMİDE YAZMAK İSTİYORUM MADEM AYNI SORUNLARI YAŞIYORUZ
BİDE CORASPİN 100MG HAMİLE KALMADAN ÖNCEMİ İÇMEYE BAŞLADIN ÇÜNKÜ BANA ÖYLE DEDİ DOKTOR KALMADAN KULLANMAYA BAŞLA DEDİ
MTHFR A1298C HOMOZİGOT
FAKTÖR II G20210A NORMAL
FAKTÖR V G506A NORMAL
MTHFR C677T NORMAL
DEĞERLERİNDE BU ŞEKİLDEMİ SENDE BANA GÖNDERİRMİSİN DEGERLERİNİ .BİDE BEN SANA YAŞADIKLARIMI ANLATIYIM ÇÜNKÜ BURDA İNSAN KENDİNE YAKIN SEYLERİ YASAYAN BİRİLERİNİ BULUNCA UMUTLANIYO GECEN SENE 6 HAFTALIK BEBEGİMİ KAYBETTİM KİLOM NORMALDİ GECTİMİZ MART 8 HAFTALIK BEBEGİMİ KAYBETTİM HİÇ KALP ATIŞINI ALAMAMIŞTIK ALDILAR KÜRTAŞLA VE SONRASINDA DİKKAT ETMEDİM KİLOMA BEL FITIGI CIKTI BENDE VE DÜŞÜKTEN SONRADA 6 AY ADET GÖREMEDİM DOKTOR POLİSİK OVER VAR DEDİ VE BİZ EŞİMLE GENETİK TEST YAPTILAR ESİMDE COK SÜKÜR BİŞEY CIKMADI AMA BENDE YAZDIĞIM BU DEGERLER CIKTI VE BANA Bİ HEMATOLOJİYE GİDİP HEMOSİSTEİN DEGERİME BAKMAI SÖYLEDİ HEMOTOLOJİDEKİ DOKTORUM RAPORUMUN ALTINA NOT YAZDI HAMİLELİKTE CLAKSAN4 KULLANMASI UYGUNDUR DİYE BUNUN ÜZERİNEDE KADIN DOĞUM DOKTORUM SEN GEBE KALDIKTAN SONRA İĞNEYE BASLICAZ SENDE PIHTILASMA VAR DEDİ 2 HAFTA ÖNCE GİTTİGİMDE FOLİO DİYE BİR FOLİC ASİT VERDİ B 12 TAKVİYELİ BİRDE CORASPİN BUNLARA BASLAMAMI SÖYLEDİ..BASINI AGRITMAMIŞIMDIR İNŞ KUSURA BAKMA ŞİMDİ KORKUYORUM HAMİLE KALABİLCEKMİYİM CÜNKÜ BEL FITIĞIDA ENGEL OLUYO DİYOLAR POLİSİK OVERDE İLK VE İKİNCİ HAMİLELİKLERİM COK KOLAY OLMUŞTU AMA BU HASTALIKLARDA 2. DEN SONRA ORTAYA CIKTI SENCE NAPSAM TEKRAR HAMİLE KALABİLİRMİYİM BEBEGİMİ KUCAGIMA ALABİLİRMİYİM 4 YILLIK EVLİYİM YASIM 29 LÜTFEN Bİ AKIL VER YADA BİLDİĞİN TECRÜBELER VARSA ANLAT COK İHTİYACIM VAR.......
BENCE GENETİK TESTLERİNİ YAP VE EN ÖNEMLİSİ BAK BUNU AKLINA YAZ HEMATOLOJİYE KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE GİT EN DOĞRUYU HEMATOLOGLAR BİLİYO KAN BİLİM DALI ÇÜNKÜ ONLAR SANA KULLANIP KULLANMICANI SÖYLERLER ÇÜNKÜ BEN GENETIIK TESTLERİMDEN SONRA HEMOSİSİTEİN DİYE Bİ TEST VAR SADECE HEMOTOLOJİDE YAPILIYO ORDAKİ DOKTOR RAPORUMUN ALTINA HAMİLE KALINCA CEAXLAN 4 KULLANABİLİR DİYE NOT DÜŞMÜŞTÜ KADIN DOĞUM DOKTORLARIDA O NOTA GÖRE BANA HAMİLE KALINCA İĞNE VURULCAKSIN DEDİ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞ KUCAĞIMIZA ALIRIZ ALLAHIN İZNİYLE NERDE OTURUYOSUN EGER ANKARADAYSAN GÜLHANE ASKERİ HASTANESİNE YANİ GATAYA GİTMENİ ÖNERİRİM ORDA HEMATOLOJİ BÖLÜMÜ VAR BEN ORDA YAPTIRMIŞTIM GATAYA ŞU AN SİVİL HASTADA MUAYENE OLABİLİYOR GECMİŞ OLSUN CANIMhiçbişeyin yok dedi. Ama ben tatmin olmadım. Hiçbişy yoksa neden ard arda 2 duşuk olsun
CVP BEKLİYORUM BİLGİ VERSENİZmerhaba...benimde 2 düşüğm oldu araştırmada aynı sonuç çıktı.banada hamile kalır kalmaz iğne olacaksın dedi doktorum.hamileğim,claksan 0,4 hazır enjektör iğne vuruluyorum hergün,coraspin 100mg.ve progestan kullanıyoru.şuan 14 haftalık hamileğimherşey yolunda gidiyor.ayrıca çok rahatım.düşüklerimin 2 side 1.5 aylıkken oldu.
ALLAH RAZI OLSUN TESEKKÜRLERMTHFR A1298C HOMOZİGOT, benim değerimde bu (ve çok az pıgtılaşma var.tedbir amaçlı hamile kalır kalmaz iğneye başlanacak dedi doktorum.)benim ilki baştan beri düşük riski vardı ve 6 haftalıkken düştü.2.si normalde 10 haftalıktı fakat 6 haftalıkken kendi kendini bitirmiş.kese boşalmış.10 haftalıkken muayeneye gittiğimde kese boştu ve kürtaj oldum.rahim filmi çekildi herşey normal çıktı.kan tahlili yapıldı sonuç pıhtılaşma çıktı.bana hiçbir ilaç vermedi dktorum.6 ay bekleyelim hamilelik olmazsa ilaç ve iğne tedavisine başlayacaz dedi.6 ay oldu.gebelik olmayınca dktora gittim.klomen hap verdi.adetimin 2.günü 5 gün kullandım.yumurta takibi yapıldı.çatlatma iğnesi verdi.kullandım fakat hamile kalamadım.sonra iğne tedavisine başladım 6 gün sürdü.tekrar çatlatma iğnesi verdi.yine olmadı.bu kez aşılama yapacaz dedi.ben gitmedim.tedaviyi bıraktım.7 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez doktora gittim.iğne kullanmaya başladım.hergün günde 1 defa,coraspin 100mg. ve progestan 200 mg. progestana sabah akşam 2 kez kullandım.3.ayımda progestanı bıraktım.düşük riskim yokmuş artık.sadece iğne,coraspin ve vitamin hapı alıyorum.şimdi 15 haftalık,herşey yolunda salı günüde 2li test sonucumu öğrenecem.yalnız yaşım 45 olduğunda risk fazla olabilirmiş.bende bunu kafama çok takıyorum.sanada şunu söyleyim canım doktorunun söylediklerini yap.ihmal etme.ilaçlarını düzenli ve saati saatine al,beslenmenede dikkatet.inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder çocuğunu kucağına alırsın.kafana takma eğer sende herhangi bir ümitsizlik görseydi doktorun hamilelik önermezdi.gereken her tedb iri söylemiş.sanada uygulamak düşer.canım benim fazla bu konularda tecrübem yok.geç evlilik yaptım.5.senem olacak.daha tecrübeli arkadaşlardan bilgi alman daha iyi olur.bildiklerimi açıkladım.ALLAH hepimizin yardomcısı olur inşallah...
sizdende ALLAH razı olsun...bol bol dua edin...herşeyin başı dua... kib.aeo.ALLAH RAZI OLSUN TESEKKÜRLER
yok ankarada değilim. Normal kadın doğum da var mı bu alan yoksa universte hastanesi mi olması gerekio. Ben şuan hamile olduğumdan şupeleniorum ve doktor henuz hiçbi tedavi onermedi. Çok geç kalmaktan korkuyorum.BENCE GENETİK TESTLERİNİ YAP VE EN ÖNEMLİSİ BAK BUNU AKLINA YAZ HEMATOLOJİYE KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE GİT EN DOĞRUYU HEMATOLOGLAR BİLİYO KAN BİLİM DALI ÇÜNKÜ ONLAR SANA KULLANIP KULLANMICANI SÖYLERLER ÇÜNKÜ BEN GENETIIK TESTLERİMDEN SONRA HEMOSİSİTEİN DİYE Bİ TEST VAR SADECE HEMOTOLOJİDE YAPILIYO ORDAKİ DOKTOR RAPORUMUN ALTINA HAMİLE KALINCA CEAXLAN 4 KULLANABİLİR DİYE NOT DÜŞMÜŞTÜ KADIN DOĞUM DOKTORLARIDA O NOTA GÖRE BANA HAMİLE KALINCA İĞNE VURULCAKSIN DEDİ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞ KUCAĞIMIZA ALIRIZ ALLAHIN İZNİYLE NERDE OTURUYOSUN EGER ANKARADAYSAN GÜLHANE ASKERİ HASTANESİNE YANİ GATAYA GİTMENİ ÖNERİRİM ORDA HEMATOLOJİ BÖLÜMÜ VAR BEN ORDA YAPTIRMIŞTIM GATAYA ŞU AN SİVİL HASTADA MUAYENE OLABİLİYOR GECMİŞ OLSUN CANIM
CANIM CORASPİNİ HAMİLE KALMADAN MI İÇMEYE BASLADINmerhaba...benimde 2 düşüğm oldu araştırmada aynı sonuç çıktı.banada hamile kalır kalmaz iğne olacaksın dedi doktorum.hamileğim,claksan 0,4 hazır enjektör iğne vuruluyorum hergün,coraspin 100mg.ve progestan kullanıyoru.şuan 14 haftalık hamileğimherşey yolunda gidiyor.ayrıca çok rahatım.düşüklerimin 2 side 1.5 aylıkken oldu.
yok ankarada değilim. Normal kadın doğum da var mı bu alan yoksa universte hastanesi mi olması gerekio. Ben şuan hamile olduğumdan şupeleniorum ve doktor henuz hiçbi tedavi onermedi. Çok geç kalmaktan korkuyorum.[/QUOCANIM TEST YAPTINMI HAMİLEMİYMİSSİN
canım sen bi araştırma hastahanesine git orada görüş. 2 düşükte inceleme yapıyorlar bende kan pıhtılaşması çıtı.Kızlar lutfen banada yardımcı olun. Bende iki duşuk geçirdim ve tahlillerim yapıldı. Sonuç olarak dktr hiçbir tedavi veya ilaç vermedi. Gerek yok dedi.ama ben tatmin olmadım. İki duşuk ard arda neden boş yere gerçekleşsin. Bi onerisi olan var mı kızlar
ÇOK TEŞEKKÜRLER BEN SİZE DİĞER DEĞERLERİMİDE YAZMAK İSTİYORUM MADEM AYNI SORUNLARI YAŞIYORUZ
BİDE CORASPİN 100MG HAMİLE KALMADAN ÖNCEMİ İÇMEYE BAŞLADIN ÇÜNKÜ BANA ÖYLE DEDİ DOKTOR KALMADAN KULLANMAYA BAŞLA DEDİ
MTHFR A1298C HOMOZİGOT
FAKTÖR II G20210A NORMAL
FAKTÖR V G506A NORMAL
MTHFR C677T NORMAL
DEĞERLERİNDE BU ŞEKİLDEMİ SENDE BANA GÖNDERİRMİSİN DEGERLERİNİ .BİDE BEN SANA YAŞADIKLARIMI ANLATIYIM ÇÜNKÜ BURDA İNSAN KENDİNE YAKIN SEYLERİ YASAYAN BİRİLERİNİ BULUNCA UMUTLANIYO GECEN SENE 6 HAFTALIK BEBEGİMİ KAYBETTİM KİLOM NORMALDİ GECTİMİZ MART 8 HAFTALIK BEBEGİMİ KAYBETTİM HİÇ KALP ATIŞINI ALAMAMIŞTIK ALDILAR KÜRTAŞLA VE SONRASINDA DİKKAT ETMEDİM KİLOMA BEL FITIGI CIKTI BENDE VE DÜŞÜKTEN SONRADA 6 AY ADET GÖREMEDİM DOKTOR POLİSİK OVER VAR DEDİ VE BİZ EŞİMLE GENETİK TEST YAPTILAR ESİMDE COK SÜKÜR BİŞEY CIKMADI AMA BENDE YAZDIĞIM BU DEGERLER CIKTI VE BANA Bİ HEMATOLOJİYE GİDİP HEMOSİSTEİN DEGERİME BAKMAI SÖYLEDİ HEMOTOLOJİDEKİ DOKTORUM RAPORUMUN ALTINA NOT YAZDI HAMİLELİKTE CLAKSAN4 KULLANMASI UYGUNDUR DİYE BUNUN ÜZERİNEDE KADIN DOĞUM DOKTORUM SEN GEBE KALDIKTAN SONRA İĞNEYE BASLICAZ SENDE PIHTILASMA VAR DEDİ 2 HAFTA ÖNCE GİTTİGİMDE FOLİO DİYE BİR FOLİC ASİT VERDİ B 12 TAKVİYELİ BİRDE CORASPİN BUNLARA BASLAMAMI SÖYLEDİ..BASINI AGRITMAMIŞIMDIR İNŞ KUSURA BAKMA ŞİMDİ KORKUYORUM HAMİLE KALABİLCEKMİYİM CÜNKÜ BEL FITIĞIDA ENGEL OLUYO DİYOLAR POLİSİK OVERDE İLK VE İKİNCİ HAMİLELİKLERİM COK KOLAY OLMUŞTU AMA BU HASTALIKLARDA 2. DEN SONRA ORTAYA CIKTI SENCE NAPSAM TEKRAR HAMİLE KALABİLİRMİYİM BEBEGİMİ KUCAGIMA ALABİLİRMİYİM 4 YILLIK EVLİYİM YASIM 29 LÜTFEN Bİ AKIL VER YADA BİLDİĞİN TECRÜBELER VARSA ANLAT COK İHTİYACIM VAR.......
kizlar gebe olduğumdan şupeleniyodm kan testi yaptım 2.30 çıktı. Yorumunuz nedircanım sen bi araştırma hastahanesine git orada görüş. 2 düşükte inceleme yapıyorlar bende kan pıhtılaşması çıtı.
kaç gün gecikti canım?kizlar gebe olduğumdan şupeleniyodm kan testi yaptım 2.30 çıktı. Yorumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?