Gebeliğe Hazırlık Hanimlar lütfen yardımcı olabilirmisiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Snrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
1.350
1.277
48
29
Devlet hastahanesinde asilama yaptıranlar nasil oldu ve sizden ücret istediler mi yaşadıklarınızı anlatırmısınız

Nasıl oldun bilgi verir misiniz? Sorun neydi?
Hangisinden baslim bilemedim sorunum iki yıl once kürtaj oldum ve tekrar gebe kalamadım yumurta rezervim fazlaymış klomen çok kullandigim icin aşılamaya karar verdi dr. Iğne ye daha sağlıklı yumurta gelişir diye iğneyle başladık ilk ay 6 yumurta oldu dr tedaviyi iptal etti ve ondan sonra bi ay bos geçti 2. Ay tekrar bi yumurta oldu asilama oldu ama yumurtam çatlamadı

Kaç gün sürüyor süreç yarın ben de başlıycam ama bayram a gelir diye telaşe ediyorum sizce ne yapmalıyım
Kişiden kişiye değişir canm benim iğnelere baslamamla asilama olmam 14 gün falan surdu

Benim öyle olursa bayrama denk gelecek 9günlük tatil olmazsa gene Perşembe Cuma yapılabilir ama tatil olursa 19.gün oluyor Pazartesi
Hiç belli olmaz cnm üzülme yumurtan erken gelişirse erken olursun

Benim öyle olursa bayrama denk gelecek 9günlük tatil olmazsa gene Perşembe Cuma yapılabilir ama tatil olursa 19.gün oluyor Pazartesi

Merhaba bende bugun doktorumla knustum ve onumuzdekı ay aşılama yapalım dedı ama bende fıyat falan hıcbısey sormadım istanbul küçükçekmecede bu işlemi yaptıran yokmu acaba yardımcı olurmusunuz

Merhaba bende bugun doktorumla knustum ve onumuzdekı ay aşılama yapalım dedı ama bende fıyat falan hıcbısey sormadım istanbul küçükçekmecede bu işlemi yaptıran yokmu acaba yardımcı olurmusunuz
Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama ben de küçükçekmece de oturuyorum ve merak ediyorum kaça yaptırdınız aşılaamayı bana aşılama olmadan tüp bgevek dediler aama aşılamayı denemek istiyorum belkii olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…