• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar lütfen bakarmısınız

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
ben hamıle kalmayı cok ıstıyorum ama bır turlu olmadı 1senedır hıc korunmadık olmuyor kılo ver dıyolar veremıom polikikstik over teshısıde konuldu anlamadıgım bıyerde okudum gebelık dusunnen bırı bıtkı cayı ıcmesın yazıyor ama ben ıcıyorum yesılcay fln neden öle yazılmsıtr kı

pko için soğna kürünün çok faydalı olduunu duydum ve çevremden de bizzat gördüm. belli başlı çaylar içilmemeli inanırım, mesela adaçayı yumurtlama döneminden sonra içilmemeli gibi...

mrb cnm bende polikistik over var bir an önce tedavini ol yine olmazsa bebek rahim filmi çekin tüplerde de tıkanıklık oluyor daha önce gittiğim diyetisyen bana gebelik düşünüyorsan bitki çayı içme maydanoz yeme düşük yapabiliyor demişti

mrb cnm bende polikistik over var bir an önce tedavini ol yine olmazsa bebek rahim filmi çekin tüplerde de tıkanıklık oluyor daha önce gittiğim diyetisyen bana gebelik düşünüyorsan bitki çayı içme maydanoz yeme düşük yapabiliyor demişti
Bu soyledigin bitkiler hamile kaldiktan sonra tuketilmesi yasak oncesinde ki surec icin degil papatya cayi rahatlatir gerginligini alir ama sen kiloluysan once kilonu vermen lazim ben hamile kalmadan once hergun 2 saat yuruyus yaptim yememden cok kismadim 11 kilo verdim ve sonrasinda hamile kaldim

Yeşil Çay söktürüyor Âdet söktürücü özelliği var.. Maydanoz da öyle...

Back