Değeriniz gayet güzel artmış gecikme var mıMerhaba iyki siz varsınız soracak kimsem yok 1 temmuzda kan verdim 66.8 2 temmuzda dayanamadım birdaha verdim sağlık ocağına bugün değerim çıkmış lütfen bakarmısınız hiç bilgim yok sağlık odağındaki doktorda zar zor kan almıştı kızmıştı hatta kan veriyorum çok erken diye e nabizda sonuçlarım cıkmış ama anlayamadım çok
Adet 4 gun gecikti çok sağolun içime su serptiniz allah razı olsunDeğeriniz gayet güzel artmış gecikme var mı
Evet randevuma çok var korkuyorum daCrp yüksek çıkmış sanırım onu Dr danışın sorun bence
Endişelenmeyin çoğu gebeliğin ilk aylarında olağan bi durumEvet randevuma çok var korkuyorum da
Randevuma daha birkaç gün var sormam lazımCrp yüksek çıkmış sanırım onu Dr danışın sorun bence
Allah razı olsun ya inşallahEndişelenmeyin çoğu gebeliğin ilk aylarında olağan bi durum
Ay maşallah hayırlı olsun inşallah benimde 4. Gün gecikmenin kan icon gittim sabah dolmuş kapasite dedi cuma vericem kan vermeden idrar testi de yapmak istemiyorumMerhaba iyki siz varsınız soracak kimsem yok 1 temmuzda kan verdim 66.8 2 temmuzda dayanamadım birdaha verdim sağlık ocağına bugün değerim çıkmış lütfen bakarmısınız hiç bilgim yok sağlık odağındaki doktorda zar zor kan almıştı kızmıştı hatta kan veriyorum çok erken diye e nabizda sonuçlarım cıkmış ama anlayamadım çok
Allah razı olsun darısı başınıza inşallahAy maşallah hayırlı olsun inşallah benimde 4. Gün gecikmenin kan icon gittim sabah dolmuş kapasite dedi cuma vericem kan vermeden idrar testi de yapmak istemiyorum
Allah razı olsunEndişelenmeyin çoğu gebeliğin ilk aylarında olağan bi durum
Yarın kaset test yapayım ona göre zaten cuma verırım kan inşallah dua edın ne olur benımde olmuş olsun pekibelırtılerınız varmı zAllah razı olsun darısı başınıza inşallahçok çok haklısınız çok merak edersiniz o kadar iyi anlıyorum ki acile gidin karnım ağrıyor şüphem var deyin 1 gun sonra çıkar sonuç
Ayy maşallah değeriniz artmış inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz hayırlısıyla kucağınıza alırsınızMerhaba iyki siz varsınız soracak kimsem yok 1 temmuzda kan verdim 66.8 2 temmuzda dayanamadım birdaha verdim sağlık ocağına bugün değerim çıkmış lütfen bakarmısınız hiç bilgim yok sağlık odağındaki doktorda zar zor kan almıştı kızmıştı hatta kan veriyorum çok erken diye e nabizda sonuçlarım cıkmış ama anlayamadım çok
Yaa allah razı olsun çok teşekkür ederim ya amirin inşallah dua edin ne olurAyy maşallah değeriniz artmış inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Inşallah çift çizgiyi görün sizdeYarın kaset test yapayım ona göre zaten cuma verırım kan inşallah dua edın ne olur benımde olmuş olsun pekibelırtılerınız varmı z
Benımde gecıkmenın 2. Günü geldi acık pembe leke hafif sonra daha gelen gıden yok sarı akıntı var sürekli şuanInşallah çift çizgiyi görün sizdeerken gebelik testi alın benim kaset testte çıkmamıştı adeti gecikmesi ve 1.Günüydü erken gebelik aldım 2. Gün çıktı belirti adetten 1 gun once çok açık kahve az akinti oldu durdu 2 gun yine çok az sarılı açık kahveli şuan adet gecikmesinin 4. günü sizde sonucu yazın bu yoruma lütfen sevinirim :)
Sizinde belirtiniz var bence :) maşallah erken gebelik testini yaptım hadi hayirlisi ben bile merak ettim sizi düşünemiyorumBenımde gecıkmenın 2. Günü geldi acık pembe leke hafif sonra daha gelen gıden yok sarı akıntı var sürekli şuan
Dualarım sizinleYaa allah razı olsun çok teşekkür ederim ya amirin inşallah dua edin ne olur
Artık sabah ilk ıdrarla inşallah çıkar ya sizin testın markası neydiSizinde belirtiniz var bence :) maşallah erken gebelik testini yaptım hadi hayirlisi ben bile merak ettim sizi düşünemiyorum