Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki atayim
Tabiki atayim
Evet testi görmek Ben de isterim bir de sizden rica ediyorum az önce ben de bir soru sormuştum Bana da yardımcı olur musunuzTabiki atayim
Merhaba ben de az önce bir soru sormuştum da teste bakıp bana da yardımcı olur musun
Merhab yeni gördüm sorunuzu inşallah vardır sizinde olmasını çok isterim öncelikle 9 gün çok erken testler yanıltabilir adet günümüze kadar bekleyin beklemek çok zor haklisiniz kan verin isterseniz kan verdiğinizde eğer çıkarsa birşeyler artışı takip etceksiniz bu kez biraz stresli tabiBana da Lütfen yardımcı olur musunuz son adet tarihim 6 Haziran Adet olmama tahmini uygulamanın takvimine göre 9 gün var ama korunması seni ilişki yaşadım Birçok Kez Dün sol bacağımda çok ağrı vardı aşırı derecede iştahsızlık Bir de çok mide bulantısı 2 kere de kustum Test yapmak istedim ve böyle çıktı testler yardımcı olur musunuz Lütfen
Dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ince düşünceniz için gerçekten beklemek zor düşünmek istemiyorum ama elimden gelen bir şey yok arada küme daha 9 gün var dediğimiz gibi biraz daha beklemeliyımMerhab yeni gördüm sorunuzu inşallah vardır sizinde olmasını çok isterim öncelikle 9 gün çok erken testler yanıltabilir adet günümüze kadar bekleyin beklemek çok zor haklisiniz kan verin isterseniz kan verdiğinizde eğer çıkarsa birşeyler artışı takip etceksiniz bu kez biraz stresli tabi
Unuttum bakayım:) prodüktör 75 tl ye aldım inşallah görürsünüz inşallah yazarsınız burayaArtık sabah ilk ıdrarla inşallah çıkar ya sizin testın markası neydi
Ne demek sizdende bana da burda çok yardımcı oldular üzülmeyin hiç çok merak ediyor insan dayanamayacak hale gelirseniz kan verip takip edersiniz sonucuÇok teşekkür ederim Allah razı olsun ince düşünceniz için gerçekten beklemek zor düşünmek istemiyorum ama elimden gelen bir şey yok arada küme daha 9 gün var dediğimiz gibi biraz daha beklemeliyım
Ben şimdi tarihi yazdım adet günüme iki üç gün kala Tekrar yapacağım O zaman da kararsız olursam kan testi vereceğim Çok teşekkür ederim tekrardan Hayırlı uğurlu olsun İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinleNe demek sizdende bana da burda çok yardımcı oldular üzülmeyin hiç çok merak ediyor insan dayanamayacak hale gelirseniz kan verip takip edersiniz sonucu
Kusura bakmayın tekrardan bir şey soracağım ama sizin testinizin markası ne acabaNe demek sizdende bana da burda çok yardımcı oldular üzülmeyin hiç çok merak ediyor insan dayanamayacak hale gelirseniz kan verip takip edersiniz sonucu
Estat. Ne demek prodoctor 75 tlydiKusura bakmayın tekrardan bir şey soracağım ama sizin testinizin markası ne acaba
Tamam teşekkür ederim adete kaç gün kala yapmalıyımEstat. Ne demek prodoctor 75 tlydi
Sızın testler bozuk bıde idrarı fazla damlatmayın yarın ilk idrarla yeniden denemeniz ı öneririmMerhaba ben de az önce bir soru sormuştum da teste bakıp bana da yardımcı olur musun
Ay burada bızım 175 tl o test ya productor erlyUnuttum bakayım:) prodüktör 75 tl ye aldım inşallah görürsünüz inşallah yazarsınız buraya
Ben erken gebelik testini adet gecikmesinin 2. Günü yaptım daha 4 5 gun once görenlerde var herkeste farklı oluyor çıkmazsa birdaha yaparsınız adete yakınTamam teşekkür ederim adete kaç gün kala yapmalıyım
Çok güzel :) iyi yapmışsınız çok sağolun amin inşallah sizde güzel haberler alın bende size dua etcem olmazsa da üzülmeyin önünuzde çok zaman var allah kabul eder dualarinizYYok ben
Ben şimdi tarihi yazdım adet günüme iki üç gün kala Tekrar yapacağım O zaman da kararsız olursam kan testi vereceğim Çok teşekkür ederim tekrardan Hayırlı uğurlu olsun İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle