Hanimlar iyki varsiniz bana aile oldunuz cevap yazarsaniz cok sevinirim degerim iyi mi

Merhab yeni gördüm sorunuzu inşallah vardır sizinde olmasını çok isterim öncelikle 9 gün çok erken testler yanıltabilir adet günümüze kadar bekleyin beklemek çok zor haklisiniz kan verin isterseniz kan verdiğinizde eğer çıkarsa birşeyler artışı takip etceksiniz bu kez biraz stresli tabi

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ince düşünceniz için gerçekten beklemek zor düşünmek istemiyorum ama elimden gelen bir şey yok arada küme daha 9 gün var dediğimiz gibi biraz daha beklemeliyım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ince düşünceniz için gerçekten beklemek zor düşünmek istemiyorum ama elimden gelen bir şey yok arada küme daha 9 gün var dediğimiz gibi biraz daha beklemeliyım
Ne demek sizdende bana da burda çok yardımcı oldular üzülmeyin hiç çok merak ediyor insan dayanamayacak hale gelirseniz kan verip takip edersiniz sonucu

YYok ben
Ne demek sizdende bana da burda çok yardımcı oldular üzülmeyin hiç çok merak ediyor insan dayanamayacak hale gelirseniz kan verip takip edersiniz sonucu
Ben şimdi tarihi yazdım adet günüme iki üç gün kala Tekrar yapacağım O zaman da kararsız olursam kan testi vereceğim Çok teşekkür ederim tekrardan Hayırlı uğurlu olsun İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle

Çok güzel :) iyi yapmışsınız çok sağolun amin inşallah sizde güzel haberler alın bende size dua etcem olmazsa da üzülmeyin önünuzde çok zaman var allah kabul eder dualariniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…