Hanimlar iyki varsiniz bana aile oldunuz cevap yazarsaniz cok sevinirim degerim iyi mi

Ben erken gebelik testini adet gecikmesinin 2. Günü yaptım daha 4 5 gun once görenlerde var herkeste farklı oluyor çıkmazsa birdaha yaparsınız adete yakın
Bende yarın yapıcam normal test yapıcam ama 5gun gecikmem oluyor çünkü

Merhaba iyki siz varsınız soracak kimsem yok 1 temmuzda kan verdim 66.8 2 temmuzda dayanamadım birdaha verdim sağlık ocağına bugün değerim çıkmış lütfen bakarmısınız hiç bilgim yok sağlık odağındaki doktorda zar zor kan almıştı kızmıştı hatta kan veriyorum çok erken diye e nabizda sonuçlarım cıkmış ama anlayamadım çok 💕💕💞
Hayirli olsun inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız🙏 kasık ağrılarınız oldu mu ya da yerleşme kanamasi

Çok teşekkür ederimm amiiininsallah tek duam o
Hayirli olsun inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız🙏 kasık ağrılarınız oldu mu ya da yerleşme kanamasi beklenen adetten 1 gun once çok açık kahve çok çok az akinti oldu 2.günde aynı 3 gunde çok çok az sarılı açık kahveli kaşık ağrısı değilde gecikme 3. Gun pelvik bölgede sizi hissettim bacaklarda varisler agrinyapmaya başladı

Hangi test daha iyi acaba benim regl günüme

Tabiki atıcam hemen önerebileceğiniz test varmı Hangi test daha iyi acaba benim regl günüme 8 gün kaldı yapsam çıkarmı acaba kesin çıkmazsa da bidaha yapmalı mıyım
Ben prodoktor'la yaptim gecikmenin 2. Günü

Prodoktor eraly mi sadece prodoktor mu peki benim daha 8 gün var regile çıkar mı
Hatırlamıyorum canım ama ben adetin 2. Günü yaptım daha erken öğrenenlerde var
işiden kişiye değişiyor beta salgısı çok zor ama biraz dayanabilirsen adetine en yakın zamanda ya da 1 2 gün geçince yap🥰

Hangi test daha iyi acaba benim regl günüme

Tabiki atıcam hemen önerebileceğiniz test varmı Hangi test daha iyi acaba benim regl günüme 8 gün kaldı yapsam çıkarmı acaba kesin çıkmazsa da bidaha yapmalı mıyım
8 gün çok erken ama bence bıraz daha bekleyın

8 gün çok erken ama bence bıraz daha bekleyın
Afedersiniz özür dileyerek söylüyorum bu sabah kabızlık başladı ayağa kalkarken kramp şeklinde kasıkta kramplar ve hafif bel ağrısı bugün regile kalan gün 7 gün dün daha 8 gün çok erken dediler diye test yapmadım üzülmek istemedim

X