- 8 Nisan 2024
- 194
- 33
- 31
Amın canım benim allah razı olsun inşallh kasık agrılarınız varmı peki akıntınız devam ediyor muÇok tatlısınız amiiiiin inşallah inşallah sizde alın gebelik haberinizi tez vakitte alın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amın canım benim allah razı olsun inşallh kasık agrılarınız varmı peki akıntınız devam ediyor muÇok tatlısınız amiiiiin inşallah inşallah sizde alın gebelik haberinizi tez vakitte alın inşallah
Çok teşekkür ederim tamam yarın sabahtan yine yapcamSızın testler bozuk bıde idrarı fazla damlatmayın yarın ilk idrarla yeniden denemeniz ı öneririm
Bende yarın yapıcam normal test yapıcam ama 5gun gecikmem oluyor çünküBen erken gebelik testini adet gecikmesinin 2. Günü yaptım daha 4 5 gun once görenlerde var herkeste farklı oluyor çıkmazsa birdaha yaparsınız adete yakın
Sonucu atarsınız bende sabah yapacağımÇok teşekkür ederim tamam yarın sabahtan yine yapcam
Hayirli olsun inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız kasık ağrılarınız oldu mu ya da yerleşme kanamasiMerhaba iyki siz varsınız soracak kimsem yok 1 temmuzda kan verdim 66.8 2 temmuzda dayanamadım birdaha verdim sağlık ocağına bugün değerim çıkmış lütfen bakarmısınız hiç bilgim yok sağlık odağındaki doktorda zar zor kan almıştı kızmıştı hatta kan veriyorum çok erken diye e nabizda sonuçlarım cıkmış ama anlayamadım çok
Hayirli olsun inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız kasık ağrılarınız oldu mu ya da yerleşme kanamasi beklenen adetten 1 gun once çok açık kahve çok çok az akinti oldu 2.günde aynı 3 gunde çok çok az sarılı açık kahveli kaşık ağrısı değilde gecikme 3. Gun pelvik bölgede sizi hissettim bacaklarda varisler agrinyapmaya başladı
Adet olcakmis gibi hissediyorumdevamli nicemde hafif hafif bulantı gibi bir his var değişikÇok teşekkür ederimm amiiininsallah tek duam o
Hangi test daha iyi acaba benim regl günümeSonucu atarsınız bende sabah yapacağım
Tabiki atıcam hemen önerebileceğiniz test varmı Hangi test daha iyi acaba benim regl günüme 8 gün kaldı yapsam çıkarmı acaba kesin çıkmazsa da bidaha yapmalı mıyımSonucu atarsınız bende sabah yapacağım
Ben prodoktor'la yaptim gecikmenin 2. GünüHangi test daha iyi acaba benim regl günüme
Tabiki atıcam hemen önerebileceğiniz test varmı Hangi test daha iyi acaba benim regl günüme 8 gün kaldı yapsam çıkarmı acaba kesin çıkmazsa da bidaha yapmalı mıyım
Prodoktor eraly mi sadece prodoktor mu peki benim daha 8 gün var regile çıkar mıBen prodoktor'la yaptim gecikmenin 2. Günü
Prodoktor eraly mi sadece prodoktor mu peki benim daha 8 gün var regile çıkar mı
Hatırlamıyorum canım ama ben adetin 2. Günü yaptım daha erken öğrenenlerde var
işiden kişiye değişiyor beta salgısı çok zor ama biraz dayanabilirsen adetine en yakın zamanda ya da 1 2 gün geçince yap
8 gün çok erken ama bence bıraz daha bekleyınHangi test daha iyi acaba benim regl günüme
Tabiki atıcam hemen önerebileceğiniz test varmı Hangi test daha iyi acaba benim regl günüme 8 gün kaldı yapsam çıkarmı acaba kesin çıkmazsa da bidaha yapmalı mıyım
Afedersiniz özür dileyerek söylüyorum bu sabah kabızlık başladı ayağa kalkarken kramp şeklinde kasıkta kramplar ve hafif bel ağrısı bugün regile kalan gün 7 gün dün daha 8 gün çok erken dediler diye test yapmadım üzülmek istemedim8 gün çok erken ama bence bıraz daha bekleyın