- 25 Ocak 2016
- 25
- 18
- 3
- 28
- Konu Sahibi beyzaahsyn
-
İnşallah Canım, hislerin kuvvetli heralde inşallah gelir bebeklerimiz.. Ben bekliyorum..Agrım var bide tam adet günü olunca akıntı korkuyorum. Benim 1 gün bile gecikmez bugun olmazsam insallah yarına test yaptırıcam :)) İnsan hissedermis ya hamile olacagını ne kadar imkansız sartlar olursa olsun içimde bi kıpırtı var çok istiyorum çook :)) İnsallah seninde olur canım :)
Oluyo oyle cok iyi anliyorum insan kendini fazla kotu hissediyo Allah nasip ederse kucagina almayi nasip etsin insallah canim uzme kendini sakin. Adettin birinci gununu baz alarak say 8-18 gun arasi gun asiri dene canim ben oyle hamile kalmistim :)İnşaallah canım. Cok fazla heves ettim ben ondan dolayı kötü oldu :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben ilk denemede hamile kaldim canim fakat 6 haftalik dusuk yaptim kese olusmustu genelde ilk gebeliklerde yasanabilcek dusukten yasadim bende bu ay tekrar denemeye basladim ama adetime daha bir bucuk hafta var deliriyorum hamilemiyim diye bakalim oyuzden sabret uzme kendini hersey olur yeterki zamani gelsin :)ilk ayda hemen kaldın mı canım?
İnsallah canim benim sana da saglikli hayirlisiyla bir bebis nasip etsin Allah :)Rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsinn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?