Hanımlar hamiş olabilir miyiiim?

beyzaahsyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
25
18
3
28
Selamlarrr hanımlar daha az önce üye oldum. Uzaktan takip ediyordum siteyi ama soracagım birşey oldugu icin suan üye olmak mecburiyetinde kaldımm iyikide olmuşum diyoruum yardımcı olacagınızı umuyorum :) ve giriyorum konuya. Ben yeni evliyim kızlar daha 7 aylık :)) 28 Aralık 15 de adet oldum 2 bucuk gun surdu ve carsamba günü bitti. Esimle cumartesi günü geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik ilişki sırasında ve sonrasında koruma olmadı. Benden su geldi eşim ise vajina cevresine boşaldı. İmkansız sanıyordum hem gününden ötürü hem içe bosalma olmadıgı için. Geçen haftadan beri üstümde bi halsizlik yorgunluk, geceleri üşüme, göğsümde büyüme, ve bulantı baş dönmesi oluyor kusmuyorum ama agzıma geliyor gidiyor :)) ayyy iyyenclestiiim kızlar kusura bakmayın X( normalde 27-28. günde hasta oluyorum dün 27. günümdü kanamam olmadı şuan 1-2 saat öncesine kadar kasık agrısı ve bacagımın agrısı vardı simdi hafifledi. Dedim heralde hasta olucam. Hemen lavaboya gittim ve benım normalde ilk akıntım oldugunda asırı kan gelmesine ragmen suan sadece bi miktar kahverengi leke oldugunu gördüm ve bulantım var. Ay kızlarr cok heyecanlıyım sizin fikirleriniz nedir? Biraz uzun oldu ama :)) İnşalllah hamişimdir dua edinn.

İnşallah Canım Allah güzel haberlerle müjdelesin.. Bence eczaneden gebelik testi alıp bi yapın bakalım sabah ilk idrarla daha etkili sonuç alınıyormuş bende düşünüyorum ama 2 gün var günüme kararsız kaldım.. Konuyu açtığın çok iyi oldu dünden beri bende de bazı değişiklikler var.. Geçen ay 27/sinde adet gördüm 1 hafta sürdü ve bitti.. Yani olmak üzereyim gibi.. Ama dün ikindi vakti göğsümde ani bi şişme gibi bişey oldu dokununca acıyor.. Bugün iş ile ilgili bişey için acele ederken koştum 10 adım acısından dayanamadım.. Onun dışında bir belirti yok.. Akıntım hiç yok.. Merak ettiğim akıntı şart mı? Ben kupkuruyum da.. Yani benimkisi şimdilik merak diyelim kaptırmıyorum kendimi..:KK51::KK16:

Şart değil heralde güzeliim :)) benim merakımda bu zaten. İnşallahh bu akıntı sandığım sey kanamam degildir :/

Bazen hafif kanamalar olabiliyormuş burdaki hamiş bayanlar paylaşıyorlar belirtilerini.. Ama en iyisi kan testi de o kadar vaktim yok derseniz evde yapılan idrar testleri başlangıç için en iyi.. Bende mi alsam bugün ne yapsam..

Agrım var bide tam adet günü olunca akıntı korkuyorum. Benim 1 gün bile gecikmez bugun olmazsam insallah yarına test yaptırıcam :)) İnsan hissedermis ya hamile olacagını ne kadar imkansız sartlar olursa olsun içimde bi kıpırtı var çok istiyorum çook :)) İnsallah seninde olur canım :)

Agrım var bide tam adet günü olunca akıntı korkuyorum. Benim 1 gün bile gecikmez bugun olmazsam insallah yarına test yaptırıcam :)) İnsan hissedermis ya hamile olacagını ne kadar imkansız sartlar olursa olsun içimde bi kıpırtı var çok istiyorum çook :)) İnsallah seninde olur canım :)
İnşallah Canım, hislerin kuvvetli heralde inşallah gelir bebeklerimiz.. Ben bekliyorum.. ☺️

Adet olmanız sağlıklı birşey öncelikle üzülmeyin zaten çok yeni evliliğiniz.. Eğer çok istiyorsanız geçen ay 2,5 gün sürmüş adetiniz bi kadın doğumcuya görünün rutin kontrole en azından içiniz rahat eder.. Rabbim inşallah önümüzdeki ay nasip etsin.. :KK200:

Canim insan cok isteyince boyle icinde hamileymis gibi hisle karistiriyo istemesiyle. İlk denemede vucuda farkli bi sivi girdigi icin vucut algilamaya calisiyo 1-2 gun aksayabiliyo adet tam net hamile oldugunu anlamak icin hassas gebelik testine bakmadan heycanlanmamak lazim sabret dua et onumuzdeki ay yumurtlama gununu takip et :) insallah guzel haberlerini aliriz hepimiz icin hayirlisi olsun

İnşaallah canım. Cok fazla heves ettim ben ondan dolayı kötü oldu :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin

İnşaallah canım. Cok fazla heves ettim ben ondan dolayı kötü oldu :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Oluyo oyle cok iyi anliyorum insan kendini fazla kotu hissediyo Allah nasip ederse kucagina almayi nasip etsin insallah canim uzme kendini sakin. Adettin birinci gununu baz alarak say 8-18 gun arasi gun asiri dene canim ben oyle hamile kalmistim :)

ilk ayda hemen kaldın mı canım?
Ben ilk denemede hamile kaldim canim fakat 6 haftalik dusuk yaptim kese olusmustu genelde ilk gebeliklerde yasanabilcek dusukten yasadim bende bu ay tekrar denemeye basladim ama adetime daha bir bucuk hafta var deliriyorum hamilemiyim diye bakalim oyuzden sabret uzme kendini hersey olur yeterki zamani gelsin :)

Back