- 25 Ocak 2016
- 25
- 18
- 3
- 28
- Konu Sahibi beyzaahsyn
Selamlarrr hanımlar daha az önce üye oldum. Uzaktan takip ediyordum siteyi ama soracagım birşey oldugu icin suan üye olmak mecburiyetinde kaldımm iyikide olmuşum diyoruum yardımcı olacagınızı umuyorum :) ve giriyorum konuya. Ben yeni evliyim kızlar daha 7 aylık :)) 28 Aralık 15 de adet oldum 2 bucuk gun surdu ve carsamba günü bitti. Esimle cumartesi günü geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik ilişki sırasında ve sonrasında koruma olmadı. Benden su geldi eşim ise vajina cevresine boşaldı. İmkansız sanıyordum hem gününden ötürü hem içe bosalma olmadıgı için. Geçen haftadan beri üstümde bi halsizlik yorgunluk, geceleri üşüme, göğsümde büyüme, ve bulantı baş dönmesi oluyor kusmuyorum ama agzıma geliyor gidiyor :)) ayyy iyyenclestiiim kızlar kusura bakmayın X( normalde 27-28. günde hasta oluyorum dün 27. günümdü kanamam olmadı şuan 1-2 saat öncesine kadar kasık agrısı ve bacagımın agrısı vardı simdi hafifledi. Dedim heralde hasta olucam. Hemen lavaboya gittim ve benım normalde ilk akıntım oldugunda asırı kan gelmesine ragmen suan sadece bi miktar kahverengi leke oldugunu gördüm ve bulantım var. Ay kızlarr cok heyecanlıyım sizin fikirleriniz nedir? Biraz uzun oldu ama :)) İnşalllah hamişimdir dua edinn.