merhaba....13hafta 3 günlük gebeyim.Perşembe günü sabah lavaboya gittim ve adet kanaması gibi yoğun bi kanama gördüm hatta çamaşırımda kan olmuştuacil hastaneye gittik ve ultrasonda doktor plesantanın etrafında kan yoğunlaşması olduğunu gördü..2gündür hastenedeydim.sürekli serum ve sabah akşam ikişer tane progestan ilacı verdiler.Bugün çıktım hasteneden ultrasonda görünen o kan yoğunlaşması gitmişti..doktor yine progestan verdi sabah akşam içicem..Sorum şu sizce kanama neden olmuş olabilir? (hiçbir ağır iş sakıncalı bi durum yapmamama rağmen) progestan içmem bebek için sıkıntı olurmu?? birde kurbanda yorucu olmayacak bir tatil programımız vardı (5,6 saatlik bir yol kendi arabamızla gideceğiz)yola çıkmam sakıncalı olabilir mi?? Yardımcı olabilirmisiniz??
merhaba....13hafta 3 günlük gebeyim.Perşembe günü sabah lavaboya gittim ve adet kanaması gibi yoğun bi kanama gördüm hatta çamaşırımda kan olmuştuacil hastaneye gittik ve ultrasonda doktor plesantanın etrafında kan yoğunlaşması olduğunu gördü..2gündür hastenedeydim.sürekli serum ve sabah akşam ikişer tane progestan ilacı verdiler.Bugün çıktım hasteneden ultrasonda görünen o kan yoğunlaşması gitmişti..doktor yine progestan verdi sabah akşam içicem..Sorum şu sizce kanama neden olmuş olabilir? (hiçbir ağır iş sakıncalı bi durum yapmamama rağmen) progestan içmem bebek için sıkıntı olurmu?? birde kurbanda yorucu olmayacak bir tatil programımız vardı (5,6 saatlik bir yol kendi arabamızla gideceğiz)yola çıkmam sakıncalı olabilir mi?? Yardımcı olabilirmisiniz??
Bence cinsel iliski evet leke yapabilir fakat kesenin etrafindaki kanama alani cinsellige bagli kesinlikle olamaz diye dusunuyorum o kadar pamuk ipligibde degildir bu is
Bende kanamali hastayim yaklasik 11.gun bugun
belli mi olur bu işler karışık işler. bilmiyorum bn olsam yinede tedbiren uzak dururum
normal hamılelerın uzak durması gereken bır durumdegıl bence hamılelık ama suanda bız rısk gecınce yapabılırmıyız bılmıyorumdedıgım gıbı ılıskı lekeye belkı evet ama kesenın rahımden ayrılmasını saglıcak bır kapasıteye sahıp oldugunu sanmıyorum
hamıleliğimin altıncı haftasında kanama ysadım cok korktum. bebek hayatta kese arkasında kanama vardı kesıldı. progeston kapsule devam bırde prouton depot ıgne vuruluyrum. bır dr ıgneyı bırak bırı dort aya kadar kullan dıyor. hep yatıyorum sımdı sekıcıncı haftadayız ama rpr hakkım azalıyo.. ıgneyı kacıncı ayakadar kullandınız arkadaslar.tuvalete gıtmekten korkuyorum
hamıleliğimin altıncı haftasında kanama ysadım cok korktum. bebek hayatta kese arkasında kanama vardı kesıldı. progeston kapsule devam bırde prouton depot ıgne vuruluyrum. bır dr ıgneyı bırak bırı dort aya kadar kullan dıyor. hep yatıyorum sımdı sekıcıncı haftadayız ama rpr hakkım azalıyo.. ıgneyı kacıncı ayakadar kullandınız arkadaslar.tuvalete gıtmekten korkuyorum
canım iğneyi genelde 12. hafta bitene kadar veya 16. hafta bitene kadar veriyor doktorlar. doktorun öyle demişse kullan sen 4ay bitene kadar.
bu arada bayram yakın, yolculuk yapaaklar bakın. burada paylaşalım durumumuzu.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil.../656203-bayramda-kimler-yolculuk-yapacak.html
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar..kanama sorunum hala devam edıyor. ben hala yatıyorum.6.haftada kanama olmustu.kese arkasında 3,5 cm en 1,5 boy uzunlugundaydı.bebekten buyuktu.malesef 12 gun sonra gene gece kanama oldu.proluton vurup yolladılar. hep yatmama ragmen 3gun sonra gene gece kanamam oldu. gene ıgne...hem kendı drum hem acıldekıler allaha tevekkulden baska sansımız kalmadı dedı. aglayamıyordum bıle.hep korku....tuvalete gıtmekten korktum...tup bebek benım kı.1 aydır yatıyorum kanama alanı kuculmuş.ama drum rıske atmıyor sadece tuvalete gıtmek serbest.gecelerı uyuyamıyorum..gene kan gorcem dıye aklım cıkıyor.bakalım bayramdan sonra ne dıyecek...ama malesef özel hastanelerde nobetcı kadın dogumcu yok.devletın kadın dogum acıllerı gece cok kalabalık artık benı tanıdılar tup bebek olunca hemen alıyorlar.ruyalarım hep dogru cıktı ne zmn ruyamda kanamam oldugunu gordum hemen uyandım gercegıyle karsılastım uyku haram oldu bana..rapor hakkım doluyo.dr merak etme dıyor arastırıcam. bem öğretmenim..hep bes gun rapor aldım.dualarınızı eksık etmeyin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?