merhaba arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar..kanama sorunum hala devam edıyor. ben hala yatıyorum.6.haftada kanama olmustu.kese arkasında 3,5 cm en 1,5 boy uzunlugundaydı.bebekten buyuktu.malesef 12 gun sonra gene gece kanama oldu.proluton vurup yolladılar. hep yatmama ragmen 3gun sonra gene gece kanamam oldu. gene ıgne...hem kendı drum hem acıldekıler allaha tevekkulden baska sansımız kalmadı dedı. aglayamıyordum bıle.hep korku....tuvalete gıtmekten korktum...
tup bebek benım kı.1 aydır yatıyorum kanama alanı kuculmuş.ama drum rıske atmıyor sadece tuvalete gıtmek serbest.gecelerı uyuyamıyorum..gene kan gorcem dıye aklım cıkıyor.bakalım bayramdan sonra ne dıyecek...ama malesef özel hastanelerde nobetcı kadın dogumcu yok.devletın kadın dogum acıllerı gece cok kalabalık artık benı tanıdılar tup bebek olunca hemen alıyorlar.ruyalarım hep dogru cıktı ne zmn ruyamda kanamam oldugunu gordum hemen uyandım gercegıyle karsılastım uyku haram oldu bana..rapor hakkım doluyo.dr merak etme dıyor arastırıcam. bem öğretmenim..hep bes gun rapor aldım.dualarınızı eksık etmeyin arkadaşlar