- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Rapor hakkı kırk gun sanırım Allah'tan müdürüm çok ıyı bes bes al dedı pazartesı tekrar bes gun alıcam müdürden de tam kac gun olduğunu öğrenecegım memurların kırk gun rapordan sonra uzman Dr un ıstegıyle ıkıncı kırk alır sonra heyete gırer dıye bılıyorum Dr um sen merak etme ben başla dıyene kadar evdesın dedı raporu takma dedı esıme kalsa doğurana kadar yat dıyor benımde gıtme nıyetım yok bebegım daha onemlı cunku cok zor buldum arkadaslar bugun proluton ıgne vuruldum ama cok kanadı ıgne yerım ılaç kokuyordu acaba tüm ılaç çıktı mı hemşire bırsey olmaz dedı ama güvenmedim tekrar mı vurulsamcanım sen heyet raporu alamıyor musun? sana vermesseler kime verecekler merak ediyorum. heyet raporu almaya çalış, versinler nolacak ki, bir can sözkonusu.
sana da vermesseler vallahi lanet olsun böyle sisteme düzene derim başka bişey demem.
adamı olan sapasağlamken nasıl da alıyor heyet raporunu. ahh ah, nasıl bir düzende yaşıyoruz ya
Bence cinsel iliski evet leke yapabilir fakat kesenin etrafindaki kanama alani cinsellige bagli kesinlikle olamaz diye dusunuyorum o kadar pamuk ipligibde degildir bu is
Bende kanamali hastayim yaklasik 11.gun bugun
allah sabır versin, dua et. umarım hiçbir sorun çıkmadan atlatırsın
çok saol canım..Allhtan drum çok titiz ben riske atamam diyor çalışıpta ne yapacaksın yat bebegını buyut dedi espriyle.. kasım sonunda heyet vercek birinci dönem bitiyor.2, dönem de şubat ayında 2014 yılının 40 günlük rapor hakkını kullanacağım 1 marttada doğum izni inşallah.. artık hiçbirşeyi gözüm görmüyor sadece bebeğim sağlıklı olsun..zaten eşim de okula göndermez..
merhaba bayanlar ben 6 haftalık hamileyim. dün biraz iş yaptım ama ağır bişey kaldırmadım. silip süpürürken eğildim akşama doğru belimde bir ağrı hissettim yatıp dinlendim. gece tuvalete gittiğimde doku parçalarıyla karışık koyu kırmızı renkli az bir kanama gördüm. erken gebelikte bir miktar kanamanın normal olduğu yazıyor ancak doku parçaları görmek beni endişelendirdi. sabah baktığımda herhangi bişey yoktu ancak yine de doktoruma haber vereyim mi?
kazasız belasız bebeğin doğsun, gerisini boşver inşallah. hiçbir şey insanın canından, sağlığından önemli değil. dr. heyet verdiğine çok iyi yapmış. bazı yerlerde gerçekten ihtiyacın da olsa heyet vermiyorlar.
canım cok saol.artık hıcbırseyı takmıyorum ne okul ne ders ne öğrenciii umrumda değil. ınsan kotu gunde kimin gercek arkadaş olduğunu anlıyor..herkesın iyi kötü hastalığına dugunune cenazesıne giderim bu zor zamanımda arkadaslarımında gercek yuzunu gördüm..Insanın kocasından anasından babasından harici boşmuş..esım zaten arkadaslarına fazla deger verıyorsun derdı de kızardım haklıymış..Drum gercekten cok ıyı..Allah razı olsun..benım durumum raporlukmuş..allahıma sukur devlet memuruyuzda yasal ızınlerımızı kullanıyoruz özel sektor olsa coktan kapı dısarı olurduk
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar..kanama sorunum hala devam edıyor. ben hala yatıyorum.6.haftada kanama olmustu.kese arkasında 3,5 cm en 1,5 boy uzunlugundaydı.bebekten buyuktu.malesef 12 gun sonra gene gece kanama oldu.proluton vurup yolladılar. hep yatmama ragmen 3gun sonra gene gece kanamam oldu. gene ıgne...hem kendı drum hem acıldekıler allaha tevekkulden baska sansımız kalmadı dedı. aglayamıyordum bıle.hep korku....tuvalete gıtmekten korktum...tup bebek benım kı.1 aydır yatıyorum kanama alanı kuculmuş.ama drum rıske atmıyor sadece tuvalete gıtmek serbest.gecelerı uyuyamıyorum..gene kan gorcem dıye aklım cıkıyor.bakalım bayramdan sonra ne dıyecek...ama malesef özel hastanelerde nobetcı kadın dogumcu yok.devletın kadın dogum acıllerı gece cok kalabalık artık benı tanıdılar tup bebek olunca hemen alıyorlar.ruyalarım hep dogru cıktı ne zmn ruyamda kanamam oldugunu gordum hemen uyandım gercegıyle karsılastım uyku haram oldu bana..rapor hakkım doluyo.dr merak etme dıyor arastırıcam. bem öğretmenim..hep bes gun rapor aldım.dualarınızı eksık etmeyin arkadaşlar
arkadaslar kanama alanı kuçulmuyor gene 3 gunde bır proluton depot ve hergun 1200 luk progestan alıyorum. tuvalet harıcı kalkmıyorum ama hala gıtmıyor cok korkuyorum. 40 gun rapor hakkım bıtıyor allahtan drum cok ıyı heyet raporu vercek.20 hafta bıtene kadar yatacakmısım. dualarınızı eksık etmeyın arkadaslar. benım durumumda olan arkadaslara sabır dılıyorum ınsallh bızde bebeklerımızı kucagımıza alacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?