Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde de böyle silik olmuş muyduEvet hayırlı olsun![]()
Çoğunlukla bu testler yanıltmıyor
Resmen ağlıyırum şuan ama yine de 2 saat sonra kan sonucum çıkacağı için umutlanmak istemiyorum bu testleÇoğunlukla bu testler yanıltmıyorRabbim kucağınıza da almayı nasip etsin
![]()
Benim testim bundan çok daha silik çıkmıştıResmen ağlıyırum şuan ama yine de 2 saat sonra kan sonucum çıkacağı için umutlanmak istemiyorum bu testle
tabi yazarım canımBenim testim bundan çok daha silik çıkmıştıSonucun çıkınca buraya yaz olur mu ?
Sizde de böyle silik olmuş muydu
Kan verdim şimdi Eve geldim 2 saat sonra eşim almaya gidecek çok heyecanlıyım 5 senedir bekliyorum
Ümitlenmek istemiyorum zaten bu testle de kan verdim hayırlısıyla bekliyorumben direk kan vermiştim ama silik olur böyle evet.Bi de bu silik değil gayet belirgin aslında.
Amin canım inşallah çok sağol sosyal medya öyle bir yer ki sizi tanımıyorum ama iyi hissetmeme yardım ediyorsunuz inşallah yüzüm de Güler rabbim isteyen herkese versinaaa çok sevindim o zaman
bence kesin kan testi de pozitif çıkar olumlu düşünün. 2 gün sonra tekrar kan verin. Sonra da ultrasona girersiniz.
Rabbim isteyen herkese versin kalbim çıkacak saat 1 i nasıl bekleyeceğim benHayırlı olsun senın adına cok sevindim![]()
Tebrik ederiim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Ah o kadr iyi anlıyorum ki o saat hıc geçmiyor sankı zaman durmuş gibi oluyor ama tatlı bekleyiş işteRabbim isteyen herkese versin kalbim çıkacak saat 1 i nasıl bekleyeceğim ben
Evet kalbimin atışını bile duyuyorumAh o kadr iyi anlıyorum ki o saat hıc geçmiyor sankı zaman durmuş gibi oluyor ama tatlı bekleyiş işte![]()
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahEvet kalbimin atışını bile duyuyorum
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
5 senedir bekliyorum demişsiniz bu ay özel yaptığınız bir şey var mıydı acaba bizim gibi uzun süredir bekleyenlere umut olsun![]()