Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

$klozet takımı.jpg

sonunda çok istediğim klozet takımını aldım ama 2 lisini :KK3:

Biz henüz yeni nişanlandık.Ve nişandan 2 gün sonra da evimizi aldık.Seneye olucak Allah nasip ederse düğünümüz, ve o zamana kadar ufak tefek uygun fiyatlı eşyalar buldukça alıyoruz evimize.Şimdilik tek bi odayı oturulcak kıvamda eşyayla doldurduk ama hepsi geçici. En son da Makro'dan 2 adet polar aldık çift kişilik.Malum kış geliyo,gidersek soğuktan üşümeyelim dedik :)

cok teşekkür ederım arkadaşlar..ne zamandır sebzelik bakıyorum..tam alacağım sırada kk dan bır arkadaşımız sakın almayın urunum gelmedı vs dıye yazmıştı....o yüzden emın olmak ıstedım..evidea kapıda odemeyı kabul edıyor..evmanya nın var mı böyle bır secenegı ben goremedım...

canım netten alışverişe pek güvenmiyorum ama nasıl bu evmanya, kredi kartıyla ödeme yapıyoruz ya bide

Ben de netten çok alışveriş yaparım kıyafetten ev eşyasına bir sorun yaşarsan beğenmezsen şartsız iade bile yapabiliyorsun normal alışverişten daha güvenli bence. Dışarıda aldığımız şeyi evde beğenmediğimizde para iadesi yaptırmak için bin bir dereden su getirttiriyorlar :)

Ben de netten çok alışveriş yaparım kıyafetten ev eşyasına bir sorun yaşarsan beğenmezsen şartsız iade bile yapabiliyorsun normal alışverişten daha güvenli bence. Dışarıda aldığımız şeyi evde beğenmediğimizde para iadesi yaptırmak için bin bir dereden su getirttiriyorlar :)

ben de beden sorunsalı yüzünden kıyafet alışverişine hiç cesaret edemedim ama onun dışında alışverişimin nerdeyse tamamını online yapıyorum (ev eşyası elektronik vsvs çok daha ucuz)

X