Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

nicer dicer plus...
bugün sipariş verdim, indirimliydi bir sitede...

Kızlar bende enson Tristar Markasının Şık Mikrodalga Fırınını aldım ve cok Memnunum :))

A101 den wok tava aldım
ayna siparişimde fiyasko oldu aynalar cok mat kelebekler fena değil sadece onları yapıştırdım

salona koçtaştan bi kaç minder,iki sap çiçek,duvara bi tablo aldım. ayrıca yatak odasına yine koçtaştan tüylü küçük bi halı aldımmm

bu ikisini aldım arıfe gunu oğlum ufak olduğundan ıkısıde çok gereklıydı elime ne geçerse suyunu sıkıp içiyorum bır ay surer bu hal sanırım sonra sıkılırım temizlemekten 5 yada 6 parça yıkanması gerekıyo her kullanımda

canım aynanın üzerindeki folyoyu çıkardın dimi mat olmaması gerekir

çıkardım tabi canım ama yine de mat daha önce bimden ayna almıstım onlar gercek aynaydı bu plastik bir malzemeden yapılmış
verdiğim paraya yandım valla

mutfağıma halı aldım hep erteliyordum
onu da netten aldım
yarın gelir herhalde çeker eklerim fotosunu

üstte ataç şeklinde bir ikon var ona tıklayıp açılan pencereden dosya ekleye basıp yapıcaksın

oturma odama reform halıdan halı satın aldım bir aksilik olmazsa bugün gelicek inşallah
evim şahanede selim beyin gönderdiği halıcıymış
resmini çeker yüklerim

topikte tekim bu aralar
bugün pazar çıkarması yaptım;silikon kek kalıbı,çelik süzgeç,3'lü cam kavanoz aldım

banyom için vintage tarzı bir takım aldım.Aldığım ürünleri tanıttığım bir bloğum var göz atarsanız sevinirim

gumusinci.blogspot.com

Eklentiler

• $2007-01-16_03-44-44.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $2007-01-16_03-44-44.jpeg
    46,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…