Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

Yeni evime taşınıyorum eksik çok ama bugün 3 tane nevresim takımı ve bir ütü masası aldım.

hanimlar aldiklarinizi gule gule gunlerde kullanin :KK66:)

bu topic e bende bugun.. pardon dunku aldigim cupcake için katli servis tabagimi eklemek istiyorum :KK66:) tabii ben buna sadece yaptigim cupcake leri degil, kurabiye, pogaça, ekmek vs leri koymak içinde kullanacam in$aallah.
buyrun servis tabagim :KK66:)

Eklentiler

• $2012 003.jpg
    $2012 003.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $2012 006.jpg
    $2012 006.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 57
istanbul ziyaretimizde Ikea'ya gitmemek olmazdi.
Oradan yapma mor orkideler ve cam vazosunu
bebek icin pembe papatya gece lambasi ve yine bebek icin internetten isikli kaplumbaga aldik. :KK16:

$23072012242.jpg $23072012243.jpg $23072012241.jpg

kısmetse ekim-kasım gibi nişanlanacağım, o yüzden beni böyle bi evlilik hayalleri sardı :) şimdiden yeni evimize göre ufak tefek şeylere bakmaya başladım bile, heyecandan ne alacağıma karar dahi veremiyorum :)

uzun zamandır alışveriş yapmıyodum 2 tane peluş halı aldım banyoya day in colors banyo için tekli olanından aldım ve dünde drasuar aldım yarında onun üstüne mum falan alcam inş

hanimlar aldiklarinizi gule gule gunlerde kullanin :KK66:)

bu topic e bende bugun.. pardon dunku aldigim cupcake için katli servis tabagimi eklemek istiyorum :KK66:) tabii ben buna sadece yaptigim cupcake leri degil, kurabiye, pogaça, ekmek vs leri koymak içinde kullanacam in$aallah.
buyrun servis tabagim :KK66:)

çok beğendim güle güle kullan :KK16:

pazardan renkli çay bardağı takımı,çelik sütlük ve porselen yuvarlak fırın kabı aldım:KK76:

hepiniz çok güzel şeyler almışsınız iyi günlerde kullanın bende hevesleniyorum böyle bakın ca aklımda bişiler var yapınca eklicem ama kızım 1,5 yaşında herşeyi kırıp döküyo o yüzden tereddütlüyüm sizdede varmı böyle sorunlar?
birde o yapıştırmalı aynalardan aldım yapıştırdık sonra yanlş dizayn ettiğimizi düşündk çıkarıp tekrar taktık bi kaç gün sonra düştüler yeni çift taraflı bant aıp tekrar yapıştrdk ama gene düştüler acaba aynadan aynaya değişiyomu duvarlamı alakalı sizdede böyle şeyler oldumu? koridoruma yapmak istiyorum ama ordada düşerde duvarın boyası çıkar diye korkuyorum salonumdakiler boyayıda söktü çünkü

X