ceyda browni:86:
Dilekciğimm valla ikea benim de kesin olarak favorimdir.. hani reklamlarda ' ikea evinizin herşeyi' diye müziği var ya.. benim eşim onu değiştirdi ' ikeaya karınızı sokmayın' evde onu sölüyo ordan alışveriş yaptıktan sonra
ceydoş um aldıklarını güle güle kullan yawrum çok güzeller güsel güsel mamalar yap kocişine inşallah
dileeeeekk
kız burda işni bitir de hadi aşk yuvamıza gidelim
heee hee vallaya bizim burda olsa bende hiç çıkmam vallada burda yokya benimki ordan yırtıyo ama ben hersene mutlaka gidiyorum gidincede acısını çıkarıyomçok güzel şeyler var ama napalım dimi
saol canım unutmazsam eve gidince resmini çekip eklerim rustikte takılı tülüm ortadan ikiye ayrılıyo ocam denize bakıyoda manzara kapanmasın diye bu modeli tercih ettim
Kadınlar Kulübü baskılı kupalarım.
Kırılan ve yenisi gelen şekerliğim. ( Mor değil maalesef )
Canm bence kızının odasında daha hoş durmuş, dediğin gibi kirlileride koyabilirsin, oyuncaklarıda, banyoya daha değişik ağır bişey alabilirsin. Güle güle kullann :44:
kizlar ben en son eve gir gir bide rendelik aldim persembe pazardan tek dilegim kendi evime alisveris yapmak hayirlsii
Kızlar benim evim çok küçük en kısa zamanda allah nasip ederse değiştirmek istiyoruz.
Çamaşır makinam mutfakta ve maalesef kirli sepetimde
Hemde makinam göz önünde üstünde 1 örtüyle....
Bende kızımın çamaşırlarını ayrı bir sepet alıp ( küçük sepet ) banyoda biriktirmek istiyordum.
Kirli sepetimi de yatak odasında bir yer ayarlayabilirsem oraya almak istiyorum.
Anneme bu fikrimden bahsetmiştim.
O da banyo için bir sepet almış. Şimdi ben kararsız kaldım.
Kızımın odasına daha uyumlu diye oraya koydum.
İçinede peluş oyuncakları toplarız diye düşündüm.
Siz ne dersiniz banyodaki çiçek ve baskülü kaldırıp orayamı koyayım.
Yoksa oda damı kalsın.
O çiçeklerde evime gelenlerin aldıklarından bende evimde görmezlerse gücenirler diye cam vazoda topladım.
Banyoya koydum.
Onlar orada şık değil ama ne yapabilirim. Kimseyi üzmekte istemiyorum.
Diyeceksinizki bütün çamaşırlar aynı sepette olsa ne farkeder.
Evet aslında farketmez ama bizim küçük hanım çok meraklı iş yapmaya şimdi kendi üzerini değiştirebiliyor.
Hem orada toplayıp sorumluluk alsın istedim.
Hemde onunkiler çok küçük olduğundan daha özenilerek yıkanıyor deterjanlanıyor.
Ne bileyim işte böyle...