Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

aşkböcüğüm güle güle kullan aldıklarını. hepsi çok güzeller.

yalnız ben burda arkada gözüken tüle bayıldım.
tamamı nasıl gözüküyor merak ettim şimdi.
:97:

Ben de bugün evim için alışveriş yaptım kızlarr

Karaca' dan aldığım zeytinlik..

Teflon tencere takımımdaki en çok kullandıklarım artık çöpü boyladı ben de Taç' dan bu takımı aldım. Renkleri de mutfağıma uygun

Porselen çaydanlığımın demliğini kırmıştım. Bugün BİM' de Güral Porselen' in demliğini görünce kaçırmadım

Ve yine BİM' den cam kesme tablası..

hepsi çok güzel. zeytinliklere bayıldm. bimden bende alacaktım cam kesme tahtasını ama geri vazgeçtim. çok sakarımdır. kesin iki gün sonra kırarım:26:

hepsi çok güzel. zeytinliklere bayıldm. bimden bende alacaktım cam kesme tahtasını ama geri vazgeçtim. çok sakarımdır. kesin iki gün sonra kırarım:26:

cadum bende öyleyim oyüzden alamıyorum...
ceydam böcüğüm güle güle kullanın harıka seyler almıssınız

cyd86 canım aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan.
zeytinlik çok hoş bende çok beğendim.:81:
benimde günlük kullandığım teflon tencerelerim taç marka ama bordo rengi.
ben çok memnunum inş. sende memnun kalırsın.
tekrar iyi günlerde kullan.

cyd 86 aldıkların çok şık.
Zeytinlik fiyatını öğrenebilirmiyim? ( İçinde fıstık olan )
Cam kesme tahtası kullanışlımı bende almak istiyordum. ( Bim den bahsediyorum )
Teflon tencerenin bordosu da ( granit ) bende var, kesinlikle çok memnunum.
Hatta bugün evmanya da 139 TL idi. Sen ne kadara aldın canım.

Hepsini güle güle kullan canım.

Sevgiler...

Son düzenleme:
Bunları geçtiğimiz hafta sipariş etmiştim.
Tek kullanımlık örtüler ve peçete kızımın doğum gününü geçtiğimiz yıl POLONEZPARK ta kutlamıştık, çok memnun kaldık.
Kısmet olursa bu yıl yine aynısını yapacağız. Bende orada kullanırım diye sipariş vermiştim.
TCHIBO 4,00 TL civarıydı.

TANTITONI % 51 indiriminden aldıklarım
Rende 14,70 TL süzgeç 7,50 TL civarı

Tuzluk-Biberlik çifti 4,90 TL ( Ben mor rengini istemiştim ama )
Birde şekerliğim var benimki kırıktı yenisini gönderecekler
Kapaklı şekerlik 7,35 TL

TCHIBO battaniye yumuşacık, aslında koltuklarım için almıştım, kardeşim beğenince birini ona verdim.
Toplamda 3 taneydi :) Fiyatı 20,00 TL
Kızlar bu battaniye zaman zaman TCHIBO fırsat reyonunda oluyor.
Denk gelirseniz almanızı tavsiye ederim.

Ben yazın çantamda termos taşıyorum.
Plajda ve uzun yolculuklarda.
TCHIBO da bunu gördüm ve aldım.
Umarım gerçekten etkilidir. 12,95 TL

valla ben de epey tereddüt ettim ama almazsam içimde kalırdı valla

Sağol bebemm

cadum bende öyleyim oyüzden alamıyorum...
ceydam böcüğüm güle güle kullanın harıka seyler almıssınız

sağol bitanemm

Sağolasın arkadaşım. valla ben 2.5 senedir karaca' dan aldığım teflonları kullanıyordum ama artık teflon kısımları soyuldu ben de zararlı diye attım tabii. Sürekli tahta kaşık hatta silikon kaşık kullanırım ama satıcının dediğine göre teflonun ömrü 2-3 yılmış :26: Taç' ın teflonlarını çok önerdi çevremdekiler inş. ben de memnun kalırım canım

sağolasın canım benim

Zeytinlik Karaca' nın tatlım, fiyatı 5tl.
Tencerelerin fiyatı 130tl.

Kesme tahtasını bugün aldım hatta bulaşık makinesine attım hemen buakşam yıkanır artık yarın başlarım sanırım kullanmaya. O yüzden onun hakkında bi yorum yapamayacağım ama kullandıktan sonra yorumumu buraya eklerim canım

Canım aldıkların çok çok hoş gerçekten hele ki şu tek kullanımlık örtü olayına bayıldım Bir de biz de yazın sahile parka vs giderken termos kullanırız hep. Senin aldığın ürün termos yerine geçen, içeceklerin ısısını muhafaza eden birşey mi yoksa termos için kılıf mı :26: o da çok hoşuma gitti.

Hepsini güle güle kullan canım

Canım termos yerine geçen birşey, pet şişeyi dolaptan çıkarıp, kılıfa koyduğunda yaklaşık 6 saat soğuk kalıyor.
Bizde pikniğe giderken soğuk su hep sorun olur, bende kolayını buldum.
Termosun içini buzlarla dolduruyorum, yanımızdaki ısınmış suya 2 buz atıyoruz, soğuk oluyor :)
Başka türlü baş etmek zor...

Karaca tabağı nereden aldın canım?
Çeyiz mağazalarında böyle tekli ürünler varmıdır acaba...

Son düzenleme:

Çok güzel bir ürünmüş ya fiyatı da gayet uygun.. benim de almam lazım

canım, benim evime yakın bi Karaca mağazası var... orada tek olarak satılıyor -ki zaten Karaca'nın carmen diye bir serisi var internet sitesinden bak istersen canım. o serinin ürünlerini tek tek alıp tamamlamaya çalışacağım

aşkböcüğüm güle güle kullan aldıklarını. hepsi çok güzeller.

yalnız ben burda arkada gözüken tüle bayıldım.
tamamı nasıl gözüküyor merak ettim şimdi.
:97:

saol canım unutmazsam eve gidince resmini çekip eklerim rustikte takılı tülüm ortadan ikiye ayrılıyo ocam denize bakıyoda manzara kapanmasın diye bu modeli tercih ettim

canim aldiklarini güle güle kullan :) yalniz kumandaligi nerden aldin acaba sorabilirmiyim. bizim ev de kumanda cok kayboluyor. tam benlikmis

saol canım teşekkür ederim kumandalığı ikeadan aldım canım 3 tane kumanda var ortalıklarda çok karmaşık duruyodu bende aldım şimdi hepsi orda duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…