Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

eklemişim ya çok şaşırdım benim halılarım küçük olduğu için bundan daha canlılar ve sevimliler.perdelerim falan kahveli kremli olduğu için bunu beğendim inşallah sizde beğenirsiniz.

çok güzelmiş canım ben çok beğendim.:81:
benim oturma odamın halısıda bu renklerde.tekrar güle güle kullan...

buda benim halı sanki tarzları benziyo

Son düzenleme:
Kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın.
Eny evet halılarınız benziyor... Demekki tercihleriniz birbirine yakın...

Bu arada söylemeden geçmeyeyim...

Yeni yıl barış dolu geçmesi dileğiyle, hepinize sağlıklı mutlu yıllar...

bende dün koçtaştan 2 tane bu çerçevelerden aldım...
ama benimki pembesi.. fiyatıda tane 7.90tl..

enyrose, çerçeven güzel. bnde geçenlerde aldım 7.50. keşke 2 tane alsaydım diyorum şimdide

buda bnm çerçeve

Eklentiler

• $P040111_18.03.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 66

çok güzelmiş canım ben çok beğendim.:81:
benim oturma odamın halısıda bu renklerde.tekrar güle güle kullan...

buda benim halı sanki tarzları benziyo

teşekkür ederim canım .evet oldukça benziyor.senin halında çk güzelmiş .güle güle iyi günlerde kullanalım.

canım aynı güzel dilekler bizdende sana olsun......

enyrose, çerçeven güzel. bnde geçenlerde aldım 7.50. keşke 2 tane alsaydım diyorum şimdide

buda bnm çerçeve

bitanesi senin çerçevende güzelmiş.
üzerinde taşlar var galiba çok şık duruyor.
sende güle güle kullan cnm.
eğer bitmediyse aynısından birtane daha alırsın olur biter
...

Kızlar aldıklarınız çok güzel güzel günlerde kullanın.
Eny senin çerçeven ahşap üzeri lazer çizim galiba çok şık...

Kızlar bu saklama kaplarından kullanan var mı?
Bulaşık makinası ve mikrodalga içinde uygunmuş.
Mutlaka ki çok kaliteli değildir ama, kapakları sıkımı acaba ?
Yer kaplamaması çok avantaj sağlıyor.
Piknikte ve evdeki misafirlerime kalan yiyecekleri bölmek için çok lazım oluyor...
Aranızda kullanan varsa lütfen cevaplasın.
Sadece bugün satılan bir ürün. Fiyatıda çok uygun 49 parça 19,95 TL

kullanışlı bişeye benziyor ,tupper dışında pek plastik kullanmam hatta hiç kullanmam desek yeridir ,cam daha sağlıklı ,almak istiyorsan eğer görerek alacaksan plastiğinin sert olmasına dikkat et ,ayrıca kapakları bir zaman sonra yamuluyor bunların ve kapanmıyor ..

ne çokmuş yaa kullan kullan bitmez :)) yer kaplamaması acısından iyi ama bilmiyorum ya ben olsam almam heralde.

su filtreli elektrikli supurgesi aldım.. kapartmalı halılarımın hakkından ancak geldım boylelıkle..

offf ne sıkıcı bi gece şu yakınlarda bişii almadım evim için ama çıksam bi alışveriş yapsam iyi olacak sanırım çok sıkılıyorumm yaaa,kızlar siz bütün gün napıyosunuz evde yaaa ben patlıyorum sıkıntıdan ((52:

kızlar, biraz konu dışı olacak ama hangi model halı yıkama makinesi önerirsiniz? halılarımla başım dertte ama ne alacağımı bilemiyorum. bi kez alınıyo çünkü işe yarasın dimi yani :18:

kızlar, biraz konu dışı olacak ama hangi model halı yıkama makinesi önerirsiniz? halılarımla başım dertte ama ne alacağımı bilemiyorum. bi kez alınıyo çünkü işe yarasın dimi yani :18:

canım ben bunu kullanıyorum. aura cleanmax.çok memnunum.
bencede bir kere alınıyor iyi bir ürün al ve pişman olma.biraz fiyatlı bir ürün ama inan değiyor.
halı ve koltukları çok güzel yıkıyor.ayrıca sulu sistem derin süpürücü özelliği var.normal süpürgem olmasına ragmen ben sürekli evimide bununla süpürüyorum..

Bende kesinlikle bu ürünü tavsiye ediyorum.
Günlük süpürme içinde ideal biraz ağır ama, temizliği herşeye değer.
Döverek temizlik yapıyor. Yatakları süpürdükten sonra çıkan sonuca ve suyun rengine şaşıracaksın.
Bende yıkama için aldım ama, günlüktede kullanıyorum.

Fiyatı şu anda 1700,00 TL civarı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…