- 23 Eylül 2010
- 755
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben bunu kullanıyorum. aura cleanmax.çok memnunum.
bencede bir kere alınıyor iyi bir ürün al ve pişman olma.biraz fiyatlı bir ürün ama inan değiyor.
halı ve koltukları çok güzel yıkıyor.ayrıca sulu sistem derin süpürücü özelliği var.normal süpürgem olmasına ragmen ben sürekli evimide bununla süpürüyorum..
Bende kesinlikle bu ürünü tavsiye ediyorum.
Günlük süpürme içinde ideal biraz ağır ama, temizliği herşeye değer.
Döverek temizlik yapıyor. Yatakları süpürdükten sonra çıkan sonuca ve suyun rengine şaşıracaksın.
Bende yıkama için aldım ama, günlüktede kullanıyorum.
Fiyatı şu anda 1700,00 TL civarı falan.
TCHIBO dan aldım koridoruma asmayı planlıyorum ama, henüz eşim bu konuda bana yardımcı olmadı
Benim mutfak aksesuarlarına meraklı olduğumu bilen arkadaşım dün almış :)
Bu küçük ahşap kaşıklarıda çok kullanıyorum o nedenle yedek olarak aldım ...
hepside ne güzelmiş ya duvara monte edilen mumlukların çok şık.
hem ne iyi arkadaşın varmış öyle ya, bizde sadece benden beklerler hep, kötü alıştırdım
siyah desenli bardaklarını çok beğendim o tarz şeyleri çok severim.
tahta kaşıklarına gelince mutfağımızın vazgeçilmezi gerçekten, şimdi herşey onlarla yapılıyo rahat oluyorsun en azından çizlme falan olmuyo tencerelede. güle güle kullan
Eki Görüntüle 117255
arkadaşlar bu koltuk takımını aldım bakalım beğenecekmisiniz yorum yaparsanız çok sevinirim fikirleriniz çok önemli
canım bunu kaça aldın ve markası ne idi?[/QUOTE
ankara siteler mobilya fiyatı 2800 lira
Kızlar fikrinize ihtiyacım var, yatak odama halı ve yatak örtüsü almak istiyorum.
Sizce hangisi daha şık?
Benim favorim ilk fotoğraf ama yinede sizin fikrinizi de almak istiyorum.
[/IMG]
Kızlar fikrinize ihtiyacım var, yatak odama halı ve yatak örtüsü almak istiyorum.
Sizce hangisi daha şık?
Benim favorim ilk fotoğraf ama yinede sizin fikrinizi de almak istiyorum.
bende ilkini beğendim.:81:
çok zarif duruyor.hangi markanın cnm bunlar..??
su filtreli elektrikli supurgesi aldım.. kapartmalı halılarımın hakkından ancak geldım boylelıkle..