Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

$Ada koltuk ATLANTİK 4000tl - Kopya.jpg

buda oturma odam dün aldık haftayada evime yerlestirecez insallah.kaydirigubbakcemile2

Yatak örtüsü almıştım en son. Sonra da perde aldım...

kaydirigubbakcemile5 anuşka ablacığım hep güzel günlerinde güle gele kullan inşallah..:kahve:bende pike takımı aldım sarevden kırmızı şal desenli olanındanhihoyyytresim eklemeyi bilmediğim için resim ekleyemiyorum:çok üzgünüm:

ben en son kızımın odasına kaymaz tabanlı confetti inci model dekoratif halı aldım. morlu lilalı .fiyat 80 lira.umarım pişman olmam.

ben anca sayabilirim resmi beceremiyom:KK43:
odamıza köşe koltuk takımı aldık ona uygun tül ve halıda aldık ve tabii mumlar odama uygun kokoş vazo ve çerçevelerde..
mutfağımda kırmızı jaluzim vardı hiç rahart edemedim yemek yapınca camı açamıyordum yiğenim asılıp bitarafını kırınca kaldırmak zorunda kaldım ve tül diktiriyom..,
çok takside girdim kocam eyvahedigeldismile kızacak.

bende cumartesi gunu mutfagima yesil perde; yesil ufak bir hali, yesil bir avize, yesil bir masa seti aldim, ve de boya aldim bu hafta mutfagi boyicam. 2 duvari yesil 2 duvarida beyaz yapacam. insallah hos olur. birden hevese geldim deisiklik yapyim dedim. boyadiktan sonra resimleri koyarim.

bende emsandan yeni çıkan ece serisi tencere takımı aldım 8 parça ama süperrrrrr
emsan yılların markası tavsiye ederim bi ara teflona yüklendim ama en sağlamı gene çelik tencere çok memnununm

pr_01_2999_max.jpg

pr_01_2993_max.jpg

en son cotton box'tan kapitoneli nevresim almıştım.
renkleri çok canlı ve kumaşı çok kaliteli.
kullanmadan önce yıkamıştım
ilk resimdeki solmadı ancak bazı kat yerlerinden boya döktü sankifisfisfis
ikinci kere yıkadığımda ekstradan bir dökme solma olmadı
diğer alttakine hiç bir şey olmadı tekrar yıkamama rağmen hala capcanlı duruyor.

Kahvalt&

en son koçtaştan bu masa takımını aldım mutfağıma
çok memnunum aldığıma gayet kullanışlı pratik bişizemuszemus
düşünenler varsa şimdi indirimde kaçırmayın derim

Dün Tupper'dan Çok şeker serisine ait erzak kutuları aldım. Bir ara eklerim fotolarını.

Önce kırmızı çiçek almıştım, sonra kırmızılı bir tablo aldım, sonrada kırmızı mumlar aldım. Kırmızı takılıyorum yani bu ara.

bende dün fissler marka tencere seti aldım.bu arada indirimdeydi.799 tl den 699 a düşmüş haberiniz olsun şekerler ...opuyorumnanaktan

bende masa örtüsü aldım muşamba,bıktım kocamın yeni yıkadığım örtüye yemek dökmesinden :)

Baktım ki bu aralar sürekli Tupperware'den alışveriş yapıyorum, geçen hafta üye oldum. Hiç olmazsa alış fiyatından ödeyeyim diye. Kendimi kaybettim ve bir sürü şey aldım. Kek fanusları, yoğurtçu, sürahi...

X