Gerçekten çok orijinalmiş güle güle kullanın T TersAlfabeZigon alamamıştık daha yeni evimize, nihayet n11'den aldım :) Çok dekoratif ve kullanışlı, bakalım umarım kalitesi zamanla kendini belli edecek.
Cok hos ya ne kadara aldiniz acaba ? Resimdeki kadar begendiniz mi elinize ulasinca da ? Benimde acil ihtiyacm var daZigon alamamıştık daha yeni evimize, nihayet n11'den aldım :) Çok dekoratif ve kullanışlı, bakalım umarım kalitesi zamanla kendini belli edecek.
Cok hos ya ne kadara aldiniz acaba ? Resimdeki kadar begendiniz mi elinize ulasinca da ? Benimde acil ihtiyacm var da
Aaa fiyat felan cok cok iyi cok tsk ediyorum bende hemen bir bakaym o zamanUlaşınca da çok memnun kaldık, çok dekoratif ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Demonte geliyor kendiniz monte ediyorsunuz ama çok kolay. Zaten aldığımız sitede alan kişilerin yorumları var, bu yorumlara güvenip aldım herkes memnun. Fiyatı 79.90 TL idi.
hangi siteden aldınızUlaşınca da çok memnun kaldık, çok dekoratif ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Demonte geliyor kendiniz monte ediyorsunuz ama çok kolay. Zaten aldığımız sitede alan kişilerin yorumları var, bu yorumlara güvenip aldım herkes memnun. Fiyatı 79.90 TL idi.
hangi siteden aldınız
tesekkur ederimMesaja yazmıştım, n11.com. Siteye girip "hansel zigon sehpa" yazınca çıkıyor.