Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

Zigon alamamıştık daha yeni evimize, nihayet n11'den aldım :) Çok dekoratif ve kullanışlı, bakalım umarım kalitesi zamanla kendini belli edecek.

Eklentiler

• zigon.png
    174,5 KB · Görüntüleme: 197
Zigon alamamıştık daha yeni evimize, nihayet n11'den aldım :) Çok dekoratif ve kullanışlı, bakalım umarım kalitesi zamanla kendini belli edecek.
Cok hos ya ne kadara aldiniz acaba ? Resimdeki kadar begendiniz mi elinize ulasinca da ? Benimde acil ihtiyacm var da

Cok hos ya ne kadara aldiniz acaba ? Resimdeki kadar begendiniz mi elinize ulasinca da ? Benimde acil ihtiyacm var da

Ulaşınca da çok memnun kaldık, çok dekoratif ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Demonte geliyor kendiniz monte ediyorsunuz ama çok kolay. Zaten aldığımız sitede alan kişilerin yorumları var, bu yorumlara güvenip aldım herkes memnun. Fiyatı 79.90 TL idi.

Aaa fiyat felan cok cok iyi cok tsk ediyorum bende hemen bir bakaym o zaman

hangi siteden aldınız

De longhi kazanlı ütü aldık en son. Çook memnunuz tavsiye ederim :) bir de tencerelerimizi değiştirdik. Chef topf set aldık. Düdüklü tencereyle pişmiş gibi oluyor yemekler :) kesinlikle tavsiye ederim :)

Merhaba hanımlar ben de internetten evime mobilya satın aldım. 1 hafta sonra evimde olacaklar. eve yerleştirdiğimde fotoğraflarını atarım size. :) Yatak odamla salonumu komple değiştirdim. İndirimde denk getirmişken bir yatak odası takımı bir de yemek odası takımı satın aldım. Kocamı ikna etmekte biraz zorlandım ama olsun. eminim gelince oda çok beğenecek. Bakalım sizler beğenecek misiniz. yorumları bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…