Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da lazım bu aralar.şu an kullandıklarım 8 senelik oldu ve polar.şu yeni çıkan altı kaydırmazlı ve tay tüyü gibi olanlar var onu denemek istiyorum ama etrafımda hiç de kullanan yok.sizinkilirde bu bahsettiğim mi acababende dun koltuk ortusu aldimmm
evet ondan aldim canm yeni kullanmaya basladim kaynanam ve gorumcem kullaniyo memnunlarBa
bana da lazım bu aralar.şu an kullandıklarım 8 senelik oldu ve polar.şu yeni çıkan altı kaydırmazlı ve tay tüyü gibi olanlar var onu denemek istiyorum ama etrafımda hiç de kullanan yok.sizinkilirde bu bahsettiğim mi acaba
Ben de evime perşembe günü kalorifer kurutmaligi aldım iki tane :)
Ben de yapamadim çok sert yapmışlar babama söyledim babam bile zar zor takti :)Ben de aldım Koçtaş'tan ama bir türlü takmayı beceremedim
Ben de yapamadim çok sert yapmışlar babama söyledim babam bile zar zor takti :)
Güçlü birinden yardim isteyin bence baya ugrastiriyor :)Hımm.. Takabilmiş olmanız bana umut verdi doğrusu :)
Bir daha deneyeyim bakayım..
Güçlü birinden yardim isteyin bence baya ugrastiriyor :)
bunu nereden aldınız rica etsem? apranaxxEki Görüntüle 1726566
Küçük kızımın odasına bunları aldım :)
İnternetten ham aldım...evde boyadım..instagramda bu takıma 120 dediler...ben boyalarla beraber kargo kapıdaödeme vs 70 tl ödedim :)bunu nereden aldınız rica etsem? apranaxx