- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.981
sağol cnm..Aaa çok sevindim oğluşuna gözünaydın ya
merhaba canım gözünaydın oğluşuna kavuşmusun güle güle büyütSlm canlar nasilsiniz ne var ne yok??? Ben dogum yaptim 10gun oldu... Rabbim sizlere de nasip etsin....
gözün aydın cnm..
sen çindemi yaşıyodun..yoksa karıştırdımmı
Var arada uğrayın kuzum bebişlerinizle ilgilenin allah razı olsun inş en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim hepimize nasip ederde bebişlerimiz için topikler kurarız yenii
Evet canim cinde yasiyorum.. Cok tesekkur ederim canlarr... Avavred Allah anali babali buyutsun canimcimmm.. Nasil rahat bi bebek mi??? Valla. Bebek yokken cok zirliyodum ama boyle de kendine ayircak hic vakit yok.. Cocuk dusunenlerrrre sesleniyorum cocuk yokken gezin tozun gezebildiginiz kadar.. :)Allah analı babalı biyütsün kuzum. Benim kızım 4 aylık olduAllah isteyen herkese nasip etsin.
tebrik ederim canım çok sevindim hamile olmana :):) sağlıkla kucağına alsağol cnm..
senin kız da ALLAH bağışlasın..
geçmiş olsun papatyam oğlun için. tez zamanda şifa bulur inşallah.merhaba canım gözünaydın oğluşuna kavuşmusun güle güle büyüt
benimde oğlum bi iş kazası geçirdi 20 kasımda çalıştığı çatıdan düştü iki ayağı ve sağ kolu kırıldı iki defa ameliyat oldu şimdi evde taburcu oldu çok şükür iyileşmeye çalışıyo
canım gözün aydın. önerilerine katılıyorum bu arada :)Evet canim cinde yasiyorum.. Cok tesekkur ederim canlarr... Avavred Allah anali babali buyutsun canimcimmm.. Nasil rahat bi bebek mi??? Valla. Bebek yokken cok zirliyodum ama boyle de kendine ayircak hic vakit yok.. Cocuk dusunenlerrrre sesleniyorum cocuk yokken gezin tozun gezebildiginiz kadar.. :)
Allah razı olsun canım benim iki tane ameliyat oldu şimdi evde iyileşmeye çalışıyo sen nasılsın canım bebiş nasıl girmiyosun artık gerçi kimse girmiyo eski tadı kalmadı buralarıngeçmiş olsun papatyam oğlun için. tez zamanda şifa bulur inşallah.
nasılsın
Allah şifa versin canımAllah razı olsun canım benim iki tane ameliyat oldu şimdi evde iyileşmeye çalışıyo sen nasılsın canım bebiş nasıl girmiyosun artık gerçi kimse girmiyo eski tadı kalmadı buraların
ben artık oluruna bıraktım Rabbim yavrularıma sağlık sihhat versin de ne yapalım kısmet herşeyAllah şifa versin canım
giriyorum aslında ama çok sık değil. onda da bebişle ilgili şeyleri konuşmak için. bebek tüm vaktimi alıyor. bu aralar öksürğü var onunla uğraşıyoruz.
senin son durumlar nedir papatyam
Kızlar selam maşallah yaa herkes doğum yapmış... nasıl gidiyor ben hala bebekSiz yoluma devam ediyorum. 2 aşılma bir negatif tüp bebek denemem var Şubat adetimle tekrar ikinci tüp bebek denemesi yapmayı düşünüyoruz benden Haberler böyleben artık oluruna bıraktım Rabbim yavrularıma sağlık sihhat versin de ne yapalım kısmet herşey
merhaba canım hoşgeldin nasılsın yoktun uzun zamandır inş. tedavin bu sefer olumlu olurKızlar selam maşallah yaa herkes doğum yapmış... nasıl gidiyor ben hala bebekSiz yoluma devam ediyorum. 2 aşılma bir negatif tüp bebek denemem var Şubat adetimle tekrar ikinci tüp bebek denemesi yapmayı düşünüyoruz benden Haberler böyle
Merhaba canım bu topik güncel mi hiç haberim yok canım meğer burdaymışsınızmerhaba canım hoşgeldin nasılsın yoktun uzun zamandır inş. tedavin bu sefer olumlu olur
Merhaba canım bu topik güncel mi hiç haberim yok canım meğer burdaymışsınızsen neler yapıyorsun canım bebiş var mı?
Yaa geçmiş olsun canım rabbim korusun oğlunu... Akışına bırak tatlım olacaksa zamanı geldi ise zaten olur kaçarı yokyok canım çok güncel değil arada bende bakıyorum kimse var mı diye bende de bişe yok zaten 2 ay önce oğlum iş kazası geçirdi yani bebek düşüncek durumda değilim oluruna bıraktım
sağol canım Allah razı olsunYaa geçmiş olsun canım rabbim korusun oğlunu... Akışına bırak tatlım olacaksa zamanı geldi ise zaten olur kaçarı yok
kız papatya nediyon..ben artık oluruna bıraktım Rabbim yavrularıma sağlık sihhat versin de ne yapalım kısmet herşey
hadi rasgele..inşallah tutar şubattaKızlar selam maşallah yaa herkes doğum yapmış... nasıl gidiyor ben hala bebekSiz yoluma devam ediyorum. 2 aşılma bir negatif tüp bebek denemem var Şubat adetimle tekrar ikinci tüp bebek denemesi yapmayı düşünüyoruz benden Haberler böyle
iiyim canım sğl sen nasılsın evet okuyoruz oğlum kaz geçirdi 2 ay önce sanırım görmedinkız papatya nediyon..
durumlar nasıl..4444 tefriciye çekiyonuz seni takip ediyom cnm..
zorlanırsan bana pasla ben çekerim...
öptüm cnm..
evet cnm ..kazayı facede gördüm cvp yazdım..iiyim canım sğl sen nasılsın evet okuyoruz oğlum kaz geçirdi 2 ay önce sanırım görmedin
oğlunun hastaneden çıkarkenki resmi vardı ...iiyim canım sğl sen nasılsın evet okuyoruz oğlum kaz geçirdi 2 ay önce sanırım görmedin