Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kiskandim ama yani haaa unutuldum ben valla
Neyse bende bodrum geziyorum ole valla sizlerdwn ne var ne yok kızlar
kıskanmaa bacımm asıl bn şimdi seni kıskandım neişin var kı bodrumdaa :KK15:
Zeynepcmm bisey sorcam sol kasigim felamet ağrıyor nefes aldikca seninde ole oluuormu daha yeni basladi ağrısı nwsir bu ağrı ?
kıss bacımm hadi inşş bunlar belirti olmasınn ayyyy :KK16: heyacanlandım bat ne zamndı senin?? :26::
hoşgeldin canım bende burdayım

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK53::KK53::KK14::KK49::KK49:

kızzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrr sonunda bugunnnn adetttttttttttttttt oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
ayyy hadi gözün aydınn :KK1: artık iyi çalışır degerlenbdirirsin bacımm :KK34:
ay canım ne güzel ben kızları çok seviyorum benimde bi tane kızım var :KK52::KK52::KK52::KK52:
ALLAH bagışlasınn bacımm evt ne mutlu cinsiyetini ögrenmiş darısı başımıza :KK16:
Bende de batasica batmalar basladi bir de koca katili olmak istiyorum bundan ala belirti mi olur?

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: koptummmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK49::KK49:

az önce idrar testi yaptım bat 12 ocak ama dayanamadım...negatif tabiki sonuç..kasıklarım feci ağrıyor..yprgunluk halsizlik sanırım gripte oluyorum...

az önce idrar testi yaptım bat 12 ocak ama dayanamadım...negatif tabiki sonuç..kasıklarım feci ağrıyor..yprgunluk halsizlik sanırım gripte oluyorum...

keşke günün bekleseydin bacım benmde 15 ocak :18: aşılama oldum ama günüm dolmadan kesinlikle test düşünmüyorum
inş gec gebeliktir testte hemn cıkmıyoo az daha bekle tekrar yaparsın bacım inşşş hamişsindir inşşşşş :KK16::KK49::KK49:

inşallah canım hayırlısı olsun.artık aşılamaya başlıcaz.adetimin kaçıncı günü gitmem lazım doktora?

bacım ben devlete gittim adetn 3 de yum takibine başladı sonra klomen verdi 5 gün kulndım sonra igne 36 sat sonrada aşılama
hadi inşş hayırlısı olsun bacım ALLAH nasip eder inşş :KK49::KK49:

bacım ben devlete gittim adetn 3 de yum takibine başladı sonra klomen verdi 5 gün kulndım sonra igne 36 sat sonrada aşılama

saol canım.cuma günü gideyim bende.özelde yaptıracağım ben.doktorumu seviyorum çokta ilgili güven de veriyo...

kızlar nasılsınız?? az once dr a gıttım.. baktı baktı cok guzul evet evet cok guzel dedi.. dayanamadım artık noluyor kı ıcerde dedım.. temızmıs yumurtalar varmıs dedı. yarın sabah klomene başlıyorum 5 gun ayrıca gunde bı tane corasprın bı tane omega 3 ve sabah aksam ınofıolic kullanacakmısım. ayın 16 sında kontrole gıdecekmısım..

tatlım klomen bıterkenden hemen mı verdı sana ıgneyı? bıde klomenı kac tane kullandın gunde?

kızlar nasılsınız?? az once dr a gıttım.. baktı baktı cok guzul evet evet cok guzel dedi.. dayanamadım artık noluyor kı ıcerde dedım.. temızmıs yumurtalar varmıs dedı. yarın sabah klomene başlıyorum 5 gun ayrıca gunde bı tane corasprın bı tane omega 3 ve sabah aksam ınofıolic kullanacakmısım. ayın 16 sında kontrole gıdecekmısım..

canıımm hadi hayırlı olsun tedavin.olumlu sonuçlanacak inşallahh...
bende bugün adet oldum.cuma günü doktora gideceğim.dua edelim birbirimize lütfennn:)

tatlım klomen bıterkenden hemen mı verdı sana ıgneyı? bıde klomenı kac tane kullandın gunde?

hadi gözün aydın MAŞALLAH yum yumlar iyi çıkmış bacımm güzel haberlerle dönmüşsün inş göbüşünde dolarr :KK34:
bacım önce klomen verdi son yum takibinde igne verdi :KK49::KK49:

hadi gözün aydın MAŞALLAH yum yumlar iyi çıkmış bacımm güzel haberlerle dönmüşsün inş göbüşünde dolarr :KK34:
bacım önce klomen verdi son yum takibinde igne verdi :KK49::KK49:

canım tum ısteyenlere versın allahım:KK16: 13 unde son klomenı kullanıcam 16 sı kontrol 18 ı kontrol dedı .. kontroller gec deil mi?

X