- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.701
İyiyim elifcim sen nasilsin
Ama inanıyorum ki bende hamile olcam ins. Ama seninle konuşmak güzel mehmetelif:)
olacaksın tabi herkes olacak.sağolasın
ama siz benim hep aklimdaydinizzzzz siz burda olmaasaniz bile Ben hep gelip yazsimalarinizi okuyup ses siz sedasiz gidiyordummmm.... Oysa kii oysa kii oysa kiiiiii Ben sizi cok seviyordummmmmm
o kadar dolastim sayfalariii su crystaldoll yasiyo mu diyen bi Allahin Kulu Yok!!! sevmiyorum artik sizi!
gule gule dicek kimse bile yokk... Ben yetimmmm Ben yetimmmmm Ben yetimmmmm vayyyyy... Hoscakal bakkal amca
gelmiyorum artik Ben buralara arkadas yaaaa.... Herkese hayirli ugurlu olsun da Ben hasetimden catliyom heeee ne var accuk dua etsenizzz????? Olan var olmayan var... Zati hamilelik bekleme blogundan cok hamisler bloguna benzedi burasi... himhhhh Ben oynamiyorummmm yaa gidiyorummm
inşanbul a dedim ama ende olursun farketmez
seni kim terledi?ne oldu anlamadım:44:
Aycaaaaaa diyen biri ama cok bozuldum elifcim
ne olsun canım topikten topiğe yazıları okuyorumcanım naber?
canım orası ağustosta doğum yapacak üyelerin listesi ben o sebeple dedim.banamı dedın
ınsambulamı dedın bılmem ama
burdan kımseden ses cıkmayınca kayıt ettırıyım dedım ama hata bende kız benı tersledı bende cevabı verdım sonra ınsanbul yanlıs yere kayıt ediyorsun dedi yine hata yaptm ne yapmam gerek dedım ınsanbula özür dılerım hepınızden
bozulcak bişey yok canım, burda her şeye bozulursan fazla duramazsınAycaaaaaa diyen biri ama cok bozuldum elifcim
ne olsun canım topikten topiğe yazıları okuyorum
sen nasılsın bugün?
canım orası ağustosta doğum yapacak üyelerin listesi ben o sebeple dedim.
boşu boşuna yazdırma adını diye
inşallah sende hamile kaldığında oralarda bulunursun
bozulcak bişey yok canım, burda her şeye bozulursan fazla duramazsın
iyimisin?
valla iyi olmak zorundayım, bebek etkilenir diyolar.
senin batmaların kesildi mi elif?
benim çok çok az oluyo artık tek tük
ne olsun canım topikten topiğe yazıları okuyorum
sen nasılsın bugün?
canım orası ağustosta doğum yapacak üyelerin listesi ben o sebeple dedim.
boşu boşuna yazdırma adını diye
inşallah sende hamile kaldığında oralarda bulunursun
bozulcak bişey yok canım, burda her şeye bozulursan fazla duramazsın
benim ne kadarlık bilmiyorum adamın ağzından cımbızla alıyorumbatma yok bende geçeli çok oldu.
ultrason hesabına göre 6+5 benim.senin ne kadar?
benim bulantım çok.birde ağlamalarım var
iyi ol üzülsende herşey olacağına varmayacak mı?
Ama insanbulcum tmm kayıt etmesin ama ne ole laf neyse boşver zaten dun tam yazoyordum esiim gorunce duzgun yazamadim o aycada bana bolece dedi bana coxuk gibi davranma diyor bana yani evt biraz huyum çocuk gibi ama onu beni demesi üzdü beni uzattim sizde haklisiniz
takma artık olur böyle şeylerAma insanbulcum tmm kayıt etmesin ama ne ole laf neyse boşver zaten dun tam yazoyordum esiim gorunce duzgun yazamadim o aycada bana bolece dedi bana coxuk gibi davranma diyor bana yani evt biraz huyum çocuk gibi ama onu beni demesi üzdü beni uzattim sizde haklisiniz
boşver canım.o topikte bak ben yazmıyorum.sevmiyorum onları
oysa ki en çok istediğim şeydi hamile olursam o topiklere yazmak
şimdi sadece okuyorum
benim ne kadarlık bilmiyorum adamın ağzından cımbızla alıyorum
zaten bi heyecan yatıyorum oraya o da pek ilgilenmiyo
aynen öyle, olacağın önüne geçemem... zaten bunu atlatsak başka bişey mutlaka çıkıyo, ner an yaşıyoruz o korkuyu değil mi
aynen öyle.ultrason resmi yok mu orda yazar
ben dedim keseyi göreyim rahatlarım.sonra bebeği göreyim rahatlarım
şimdi de ya kalbi durursa korkusu.geçmeyecek bu korku
ultrason resmi var ama neresinde yazar bacım
valla kalbi duracak korkusu herkeste var heralde, bide fazla belirti vermiyo.
sınava çalışayım diyorum ama stresten başlayamadım
İnşallah inşallah eder rabbim dualarimiz seninle..en kısa zamanda mutlu haberi alirsin inşallah.
Ahh cnm bnm..nasil mutlu oldum..ayyy yaa..aramizda 6 hafta var..nasilsin..var mi bulanti bas donmesi falan filan..nasil gidiyor. .anlat kiz..cok heyecanladim...o kdr zamanda nasil bekledin solemeden yaa..catlar insan ayol.. :)
Hayırlı olsunnnnn
aboooğğğğğvvvvvv, anaaaağğğmmmm, bacıııığğmmmmm, vişşşşşşş hepnasibim hamileyimiş ya laaaaaa, karnında da bebek varmış laaaaaa, hamileeee hepnaasiipppp, hamileee hepnaaasiiippppp
Hayırlı uğurlu, nazar boncuklu olsun la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?