- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.681
gelmiyorum artik Ben buralara arkadas yaaaa.... Herkese hayirli ugurlu olsun da Ben hasetimden catliyom heeee ne var accuk dua etsenizzz????? Olan var olmayan var... Zati hamilelik bekleme blogundan cok hamisler bloguna benzedi burasi... himhhhh Ben oynamiyorummmm yaa gidiyorummm
Gitme ben geldim :)) Allah en kısa zamanda nasip etsin sanada banada isteyen herkese inşallahh:))
Aminnn aminnnn aminnnn nnnnn nn
14 ay olmuss
Yesin onu annesi yazmışsın ikinciyi mi istiyorsun:) inşallah en yakın zamanda olur ... benim ilk ayım
Yok daha 1.yi bekliyorummmyeni mi evlisin??
gelmiyorum artik Ben buralara arkadas yaaaa.... Herkese hayirli ugurlu olsun da Ben hasetimden catliyom heeee ne var accuk dua etsenizzz????? Olan var olmayan var... Zati hamilelik bekleme blogundan cok hamisler bloguna benzedi burasi... himhhhh Ben oynamiyorummmm yaa gidiyorummm
gule gule dicek kimse bile yokk... Ben yetimmmm Ben yetimmmmm Ben yetimmmmm vayyyyy... Hoscakal bakkal amca
hihhhhh:78::78::78:
Hadi bakalimm en tez zamandaaa insallahhh.....Yok 9 ay oldu evleneli
Canım etmez olur muyuz hep dua ediyoruz. .Allah isteyen herkese tez zamanda versin diyoruz aşkolsun yani..bakarsın yakında senide kutlarız..tez zmnda insallah
gule gule dicek kimse bile yokk... Ben yetimmmm Ben yetimmmmm Ben yetimmmmm vayyyyy... Hoscakal bakkal amca
canım hamile değilsen 2014 ağustos annelerine adını neden kaydettiriyosun merak ettim
canım naber?
canım naber?
banamı dedın
ınsambulamı dedın bılmem ama
burdan kımseden ses cıkmayınca kayıt ettırıyım dedım ama hata bende kız benı tersledı bende cevabı verdım sonra ınsanbul yanlıs yere kayıt ediyorsun dedi yine hata yaptm ne yapmam gerek dedım ınsanbula özür dılerım hepınızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?