- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.201
Yerleşme kanaması mı acaba. Benİm bugun bat gunum olmadım bekliyorum kızlar :26:
canım kahverengi adetin başlagıcında olan lekelenme :/kızlar bat 1 ocak benim ama bu gün fazla ağrım vardı ve halsizlik.ayrıca sabah beri her 20 dk da bir idrara gitttim.az önce gittiğimde peçeteye silinirken kahve rengi bi leke oldu tekrar sildim gene oldu sonra olmadı.sizce bu ne demek şimdi yoksa kırmızı kartmı görcem...Allahımmmmmm nolursun yaaaaaa yalvarıyorum sana lütfennnnnnnnnnnnnn korktuğum gelmesin başıma.yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnn
canım kahverengi adetin başlagıcında olan lekelenme :/
DEVAMI gelmedi çok şükür...acaba hala bi umut varmı ki? uykum kaçtı yaaaaaaaaaaaa
hoş geldin
belirtilere takılmayın benimde bebek isterken battan önce midem bulanırdı
ama şu an bile hala bulanmıyor
Günaydın kizlar yerleşme kanamasini bende oglumda yasamistim adete dort gun vardi baktim camasirimda bikac damla kahverengiye yakın lekeler geldi devami gelmedi meger hamileymisim bugun hadi diyelim yarin adet gunum suanda hic belirti yok
3 aylık evliyim çocuk istiyoruz. doktor bu ay klomen verdi. sonrasında çatlatma iğnesi oldum. daha çok olmadı iğneyi vurulalı. ama yumurta akı şeklinde kanamam var ve belim ağrıyor. hamile olabilir miyim ya ..
3 aylık evliyim çocuk istiyoruz. doktor bu ay klomen verdi. sonrasında çatlatma iğnesi oldum. daha çok olmadı iğneyi vurulalı. ama yumurta akı şeklinde kanamam var ve belim ağrıyor. hamile olabilir miyim ya ..
kızlar merhabaaaaa yumurtlama günlerindeyim belim ve kasığımda sızlama var ve akıntım var ama dün gece kokulu gibi geldi bana ya bu normalmidir bilgisi olan varmı =( çokk üzgünüm
üşütmüşsündür arkadaşım oyüzden akıntının kokusu..
bir de yumurtlama günü yapışkan akıntının olması da normal :)) hayırlı olur inşallah .. hep aynı günlerde gidiyoruz beraber aynı müjdeyi de alsak bari :)
Aynen lilicim bana kalırsa sninle berabr hamile kalcaz gibi valla =) benimde 26 aralıkta yumrtlmaa günüm =)
Aynen lilicim bana kalırsa sninle berabr hamile kalcaz gibi valla =) benimde 26 aralıkta yumrtlmaa günüm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?