Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Yerleşme kanaması mı acaba. Benİm bugun bat gunum olmadım bekliyorum kızlar :26:

bilmiyorum ki inşallah öyledir.nasıl bişey olduğunu bile bilmiyorm aslında bu yerleşme kanamasının.sadece peçeteye sildiğimde aman aman bi yoğunlk yoktu ama kahve rengi çizgi gibi oluştu peçetede...rabbim sen umutlarımı boşa çıkarma inşallah...burdaki ve burda olamayıpta isteyen her kadına annelik duygusunu nasip eyle rabbim.ben iki gündür rabbim kabul ederse meryem suresinede başladım.takdir rabbimden artık ...

ya kızlar özel olucak galiba biraz ama hamile olan arkadaşlar yada süphesi olanlar cvp verirse seviniirm. normalde ilişki genellikle ağrılı oluyor bende ama bu ara yok öle bişi sanki rahimde bi boşluk hissediyorum böyle hisseden varmı acaba ?

canım kahverengi adetin başlagıcında olan lekelenme :/

DEVAMI gelmedi çok şükür...acaba hala bi umut varmı ki? uykum kaçtı yaaaaaaaaaaaa

canım kanaman mı oldu yerlesme kanaması 4 gun once bende yasadım adetıme 2 gun var dun ogrendım hamıle oldugumu ..2 3 damla kadar bıldıgın kanama gordum peceteye gelmıstı ve hemen kesıldı ama bu kanamadan once baslayan hafıf hafıf kahverengı lekelerım vardı hatta ılk basta koyuydu sonra rengı acıldı ve sımdı oda kesıldı bende yerlesme kanaması dıye suphelenerek kan testıne gıttım zaten erkenden..ınsallah senınkıde oyledırr..ama sadece kahverengı lekeler olduysa benım gecen aylarda adete 1 hafta kala olan lekelerım olurdu ama kanamayı ılk defa yasadım

hoş geldin
belirtilere takılmayın benimde bebek isterken battan önce midem bulanırdı
ama şu an bile hala bulanmıyor

Günaydın kizlar yerleşme kanamasini bende oglumda yasamistim adete dort gun vardi baktim camasirimda bikac damla kahverengiye yakın lekeler geldi devami gelmedi meger hamileymisim bugun hadi diyelim yarin adet gunum suanda hic belirti yok

Günaydın kizlar yerleşme kanamasini bende oglumda yasamistim adete dort gun vardi baktim camasirimda bikac damla kahverengiye yakın lekeler geldi devami gelmedi meger hamileymisim bugun hadi diyelim yarin adet gunum suanda hic belirti yok

günaydın canım inş. hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz

3 aylık evliyim çocuk istiyoruz. doktor bu ay klomen verdi. sonrasında çatlatma iğnesi oldum. daha çok olmadı iğneyi vurulalı. ama yumurta akı şeklinde kanamam var ve belim ağrıyor. hamile olabilir miyim ya ..

3 aylık evliyim çocuk istiyoruz. doktor bu ay klomen verdi. sonrasında çatlatma iğnesi oldum. daha çok olmadı iğneyi vurulalı. ama yumurta akı şeklinde kanamam var ve belim ağrıyor. hamile olabilir miyim ya ..

yumurta akı şeklinde kanama mı o nasıl oluyo :26::26:

Ara kanama mı acaba bi dr a sor istersen cok normal gelmedi bana

kızlar merhabaaaaa yumurtlama günlerindeyim belim ve kasığımda sızlama var ve akıntım var ama dün gece kokulu gibi geldi bana ya bu normalmidir bilgisi olan varmı =( çokk üzgünüm

kızlar merhabaaaaa yumurtlama günlerindeyim belim ve kasığımda sızlama var ve akıntım var ama dün gece kokulu gibi geldi bana ya bu normalmidir bilgisi olan varmı =( çokk üzgünüm

üşütmüşsündür arkadaşım oyüzden akıntının kokusu..

bir de yumurtlama günü yapışkan akıntının olması da normal :)) hayırlı olur inşallah .. hep aynı günlerde gidiyoruz beraber aynı müjdeyi de alsak bari :)

Aynen lilicim bana kalırsa sninle berabr hamile kalcaz gibi valla =) benimde 26 aralıkta yumrtlmaa günüm =)

Aynen lilicim bana kalırsa sninle berabr hamile kalcaz gibi valla =) benimde 26 aralıkta yumrtlmaa günüm =)

süper valla günü gününe aynı :) ne diyeyim yeni yıla bebişimle beraber girmek istiyorum ama yinede Allahtan hayırlısını diliyorum.
:))) bu arada mesajın boş geldi :44::44::44:

süper valla günü gününe aynı :) ne diyeyim yeni yıla bebişimle beraber girmek istiyorum ama yinede Allahtan hayırlısını diliyorum.

:))) bu arada mesajın boş geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…