- 5 Haziran 2010
- 1.649
- 217
- 163
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.181
Tebriklerrr Darisi isteeyenlerin basinaa
kuzummmm evdeki teste ne bakıyon sen, maşallahhhhh bebişin var işte
pazartesi bi dha kan testi yaptır sen....
Kuzum esim toplanti icin sehir disinda supriz yapicktm cubuktaki negatif cok uzdu beni.bebek patigini hediye paketi yapmistm.yrn geliyor.icime korku saplandi regl halen olmafm kan testi 99.1ama cubuk negtf.yrn yeniden kan testi yaptircm.sizce yanlis cikabilirmi kanda ya
Yumurtlama testi yapiyordum evet adetime az kaldi canm yeni yumurtluyo olmam mumkun mu hic koyu cizgiyi yakalayamadim. Bugun de yaptim cok silikti
Kizlar telden yaziyorum bay 25ti gelmedi 26 kan testi yaotirdm 99.1cikti hamileyim sozde.aksam idrar testi yaptm evdr negatig.allak bullak oldum
kızlarrrrr adetıme 3 gun var kan testım buuu lıstede adımıın karsısına o bebıslı seyden ıstıyoruum:)
Eki Görüntüle 911307
Iyi aksamlar kizlar yarin adet gunum inşallah olmam cok heyecanliyim hic belirtim yok hayirlisi arada midem bulaniyo dort gundur karnimsa sislik ve gaz oluşuyor o kadar
kuzummmm evdeki teste ne bakıyon sen, maşallahhhhh bebişin var işte
pazartesi bi dha kan testi yaptır sen....
anammmmmmmmmmmmmm jonguil gitti hamile geldi.testin markası ne?
Valla cnm hic bilmiyorumki cok kaliteli bisi degildi.ama uzuldm iste.yrn kesin kan testi yaptircm yenidn
hoş geldin
belirtilere takılmayın benimde bebek isterken battan önce midem bulanırdı
ama şu an bile hala bulanmıyor
bizi bırakıp gitmezsen yaparımtebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hosbulduk cnm en guzeli adet gecikmesni beklemek innnnnsssaaalllllah olmam hayirlisiyla
bende mucizemle bırlıkte burda olucam mrk etme canım ekle hemen bat 30aralıktı
bende mucizemle bırlıkte burda olucam mrk etme canım ekle hemen bat 30aralıktı
kızlar bat 1 ocak benim ama bu gün fazla ağrım vardı ve halsizlik.ayrıca sabah beri her 20 dk da bir idrara gitttim.az önce gittiğimde peçeteye silinirken kahve rengi bi leke oldu tekrar sildim gene oldu sonra olmadı.sizce bu ne demek şimdi yoksa kırmızı kartmı görcem...Allahımmmmmm nolursun yaaaaaa yalvarıyorum sana lütfennnnnnnnnnnnnn korktuğum gelmesin başıma.yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?