Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kuzummmm evdeki teste ne bakıyon sen, maşallahhhhh bebişin var işte
pazartesi bi dha kan testi yaptır sen....

Kuzum esim toplanti icin sehir disinda supriz yapicktm cubuktaki negatif cok uzdu beni.bebek patigini hediye paketi yapmistm.yrn geliyor.icime korku saplandi regl halen olmafm kan testi 99.1 ama cubuk negtf.yrn yeniden kan testi yaptircm.sizce yanlis cikabilirmi kanda ya

kanda yanlış çıkma olsılığı çok düşük bence, tekrar yaptırma şansın varsa tabii kan testi yaptır bence..

idrar testleri yanıltıyo bazen çok örneği vr biliyosun...

üzülme benim batta 25 di hala test yapmadım bekliyorum inatla... umudum olursunnn

Iyi aksamlar kizlar yarin adet gunum inşallah olmam cok heyecanliyim hic belirtim yok hayirlisi arada midem bulaniyo dort gundur karnimsa sislik ve gaz oluşuyor o kadar

Iyi aksamlar kizlar yarin adet gunum inşallah olmam cok heyecanliyim hic belirtim yok hayirlisi arada midem bulaniyo dort gundur karnimsa sislik ve gaz oluşuyor o kadar

hoş geldin
belirtilere takılmayın benimde bebek isterken battan önce midem bulanırdı
ama şu an bile hala bulanmıyor

kızlar bat 1 ocak benim ama bu gün fazla ağrım vardı ve halsizlik.ayrıca sabah beri her 20 dk da bir idrara gitttim.az önce gittiğimde peçeteye silinirken kahve rengi bi leke oldu tekrar sildim gene oldu sonra olmadı.sizce bu ne demek şimdi yoksa kırmızı kartmı görcem...Allahımmmmmm nolursun yaaaaaa yalvarıyorum sana lütfennnnnnnnnnnnnn korktuğum gelmesin başıma.yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnn

Yerleşme kanaması mı acaba. Benİm bugun bat gunum olmadım bekliyorum kızlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…