- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
- 398
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.221
Aynen lilicim bana kalırsa sninle berabr hamile kalcaz gibi valla =) benimde 26 aralıkta yumrtlmaa günüm =)
canım kanaman mı oldu yerlesme kanaması 4 gun once bende yasadım adetıme 2 gun var dun ogrendım hamıle oldugumu ..2 3 damla kadar bıldıgın kanama gordum peceteye gelmıstı ve hemen kesıldı ama bu kanamadan once baslayan hafıf hafıf kahverengı lekelerım vardı hatta ılk basta koyuydu sonra rengı acıldı ve sımdı oda kesıldı bende yerlesme kanaması dıye suphelenerek kan testıne gıttım zaten erkenden..ınsallah senınkıde oyledırr..ama sadece kahverengı lekeler olduysa benım gecen aylarda adete 1 hafta kala olan lekelerım olurdu ama kanamayı ılk defa yasadım
Kızlarrr slmmm bgn doktora gittikk eşimle onda şimdilik normal spermiogram istedi doktor perşembe ona gitcez ama 3-5gün cinsel perhiz verdi ve bnm yumurtlama haftamdı bu haftasnra ben kadın doğuma girdim doktor rutin soruları sordu sonrada kan testi fln isticem senden dedi spermiogramı vd onun sonuçlarını bna getirceksnz dedi muayene etti üstten aaa dedi tamda yumurtlama vaktin yaklaşmış dedi hmn hesap yaptı perşembeye spermiogram varya onunla çakışmasın die ben sana şimdi çatlatma iğnesi yapcm dedi ovitrelle die bi iğne aldırdı karından onu yaptı bu yumurtayı kaçıramayız dedi adetimin 10.günüydü daha şimdide kasıklarımda ağrı var normal heralde dimi buu?? İğneden 36 saat snra ilişki olcak bakalım :))
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar bu ay
Üzülme kuzum çıkmamış sa olabilir testlere güven olmaztest yaptım işteeee
yaptım da ne olduuuuu negatiff yaa puffffffff:2:
test yaptım işteeee
azaltıyorum diyor eskisi kadar içmiyor bende içmeyince kötü kokuyor.birde gelme midem bulanıyor filan diyorum yanıma yaklaştırmıyorum
çok çok azalttı eskiye göre.bırak diyorum o zamana bırakır inşallah
heyecanlandırdın beni alacağın olsun
test yaptım işteeee
hemen ekleyın benı...evet HAMİLEYİMMMMM
DEGERLERIMI YORUMLATIN1 hafta önce 99.1 di bgn 1798 çıktı beta hcg .....ikiz olabılırmı ya :) baya yüksek dedıler laboratuvardakıler
hayırlı uğurlu olsun :)
ben de tek yumurta ikizi istiyorum iki tane kız pıtırcıklarım olsun :))
Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin :)
Yaaa bnde ikiz kız bebişlerim olsunnn istiorummmm :)) ama ailede hiç ikiz yokk( Allahım hepimixin gönlüne göre versin inşallahhh canımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?