Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

papatyam valla ne bileyim yaa diyorum demek k, ben hak etmiyorum anne olmayı falan.. eşim de sağ olsun hiç umrunda değil o da beni çok etkiliyo. amaan ne bileyim işte böyle.....

canım böyle düşünme lütfen bunlar imtihan bize benim eşimde istemiyo çocuğumuz var zaten diyo ama benide kıramıyor işte :26::26::26:

kızlar merhaba adetim 30 aralık ama 7gun kala kahverengı lekeler baslıyor bır kac aydır dun ılk defa 6 gün kala 2 3 damla kan gördüm adet oldum sandım erken olcam heralde dedım ama hemen kesıldı ve adetten once mutlaka hafıf agrı yasarım hıc agrımda yok bu kanama neyın nesı olabılır bılen var mıı korkmaya basladım?

canım adetten bikaç gün öncesi gelen kanamalar genelde yerleşme kanaması oluyo inş. seninkide öyledir bata az kalmış istersen erken gebelik testi yap :26::26::26:

Kızlar merhaba giremiyorum kayınvalidemler bizde 10 gündür memleketten geldiler hiç ümidim yok kaçamak yaptık 2 . 3 gece ama verimli olduğunu düşünmuyorum 7 gün kaldı bide grip oldum bu ay geçmiyooo sabah kalk yemek yap akşama kadar gacara gucara yeni yıl programımız güzel ama rabbim bide bebek nasip ederse dünyalar benim olur

yaa ben ateş ölçmüyorum eşim de keçiboynuzu içmiyo ilaçını da içmedi 1 haftadır. öyle işte sizi de valla üzmek istemem ama dayanamıyorum yaa 1 aydır durup durup ağlıyorum. adet bile olamadım bi doğru üzüntüden sanırım.. erken geldi ama bi sökülmedi hala 1 haftadır. ne oldu ona da anlamadım. eşimden sonra bi de ben mi sorun yaşıycam acaba..... rahim filmi çektircektim bu ay onu da yaptırmadım o da kalsın önümüzdeki aylara bakalım
kendimi çok güçsüz ve de zayıf hissediyorum ...
bu da benim imtihanım napalımm

hepinizi döverim
bu başlık ne güle eğlene bebek bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

amannnnn bu ay oyle bı rahatım kı 14 aydır oldumu olacak mı dıe dusunmekten kafayı sıyırmısım megersem kızlar moral bozmak yok bızde anne olacagız

ama lütfen lütfen lütfen böyle yapmayın kızlar üzülüyorum

insan bazen bebek mevzusundan tamamen uzaklaşmak istiyo.arkadaşları da anlıyorum aslında.ben de bi ara interneti kapattırmak istemiştim araştırdıkca kafam karışıyo diye.ama yapamadım :)

insan bazen bebek mevzusundan tamamen uzaklaşmak istiyo.arkadaşları da anlıyorum aslında.ben de bi ara interneti kapattırmak istemiştim araştırdıkca kafam karışıyo diye.ama yapamadım :)

yok yok ben uzaklasmak ıstemıyorummmmmmm sadece bu ay yumurtlama gunlerınde calısma yapmadık yaa o yuzden rahatım nasılsa bısey yok oldumu olmadı mı dıye dusunecegım

araştırmayacağız doğru söylüyorsun arkadaşım.sadece sohbet

yok yok ben uzaklasmak ıstemıyorummmmmmm sadece bu ay yumurtlama gunlerınde calısma yapmadık yaa o yuzden rahatım nasılsa bısey yok oldumu olmadı mı dıye dusunecegım

canım benm senn için demedim bi kaç arkadaş yazmış ya neden giremediklerini onlar için söyledim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…