Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

inşallah canım benim yumyumlar gelişmedi bu ay ama bundan sonra gelişirmi bilmem ben yinede çalışayım diyorum nasip belki olur

oluuur olur Allah çok büyük, insanı topraktan yarattı,
yumurtaya can verdi. evlat gibi bi meyveyi tattıracak kullarından seçmiştir inşallah bizleri

oluuur olur Allah çok büyük, insanı topraktan yarattı,
yumurtaya can verdi. evlat gibi bi meyveyi tattıracak kullarından seçmiştir inşallah bizleri

öyle canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin o izin verdikten sonra hiç bir şey engel olmaz arkadaşım büyük cevşen almış sakine okuyayım diye hepimiz için okuycam inşallah hepimize faydası olur

Kaç gün kaldı batına senin?

ayyy çok teşekkür ederim canımsınn
gece gittim hastaneye değerim 786 çıktı, o zaman inandık biz
çok sağol kuzum yaa

Ouyy ikiz olmasın kızz ya da çok erken salıvermişin yumurtayı çayıra Ya ben sana çoook sevindim. Çoook çook çooook Başka dicek bişey bulamıyorum ben sana çok sevindim anla gayrı

bana tarif lazım arkadaşlarrr... kesin bi püf noktası var bu işin ben niye hamile değilim yawwwwwwww

Sankim hamile gibisin Aynısı olmuştu eşim de yanıyosun demişti özellikle göğüs kısmım ateş atmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…