- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
valla canım seni yakalayamıyorum bi türlü ne alemdesin bugün yumurtlama günüm büyük çalışma var önemli günlerde 1 saat havaya dikiyorum ayaklarımı
hoş geldin.ayaklar havaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım seni yakalayamıyorum bi türlü ne alemdesin bugün yumurtlama günüm büyük çalışma var önemli günlerde 1 saat havaya dikiyorum ayaklarımı
bat'ım demek istedin sanırım
hemen güncelliyorum
neden umutsuzsun?
hoş geldin.ayaklar havaya
hoşbulduk canım ya bu arada iki gündür bana msj gelince bildirim yeri kırmızı olmuyor,canım sende var mı böyle bi sorun??
evet bende bakıyorum yok bugün hiç
dünden beri böyle alala anlayamıyorum msj gelip gelmediğini neyse bakalım teknik sorun var sanırım...nerede bu millet ya niye gelmiyor kimse özledim herkesi...
bilmiyorum herkes dağıldı
diğerinde vardım cnm.bakalım..
senin bat nezaman
canım asıl sen nerelerdesin yahu özledim valla seninle aynıydık dimi biz demekki benimde yum yum günlerim :))
evet canım batdaşımsın ama dün çalışamadık ya bu ay çalışma olmadı eşim hasta, bugün adetimin 15.günü çalışabilir miyiz bilmiyorum bu ayı boş geçirdik belki de çoktan yumurtladım bile geç kaldık
Gunaydin kuzular batım 26 yani 3 gunüm var kan vermeye gitmelimiyim bu arada son 1 haftadır falan kasıklarımda batma bıçak saplanması gibi durum soz konusu oluyo sizce yaptırsammi dayanamiyorum da
Gızlaaar hamileyimmmmmmm
ciddmisin cnm ay ne güzel gözün aydın çok sevindim ya çok şükür güzel bi haber aldık
Vallahi inanamadım çok sağol bebeyimm hepinize inşallahhh
ciddmisin cnm ay ne güzel gözün aydın çok sevindim ya çok şükür güzel bi haber aldık
idrar testindemi çıktı
neden yoksun akşamları?
Gızlaaar hamileyimmmmmmm