Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

valla canım seni yakalayamıyorum bi türlü ne alemdesin bugün yumurtlama günüm büyük çalışma var önemli günlerde 1 saat havaya dikiyorum ayaklarımı:KK1::KK1:

canım asıl sen nerelerdesin yahu özledim valla seninle aynıydık dimi biz demekki benimde yum yum günlerim :)) :KK17::KK17::KK17:

canım asıl sen nerelerdesin yahu özledim valla seninle aynıydık dimi biz demekki benimde yum yum günlerim :)) :KK17::KK17::KK17:

evet canım batdaşımsın ama dün çalışamadık ya bu ay çalışma olmadı eşim hasta, bugün adetimin 15.günü çalışabilir miyiz bilmiyorum bu ayı boş geçirdik belki de çoktan yumurtladım bile geç kaldık:KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
evet canım batdaşımsın ama dün çalışamadık ya bu ay çalışma olmadı eşim hasta, bugün adetimin 15.günü çalışabilir miyiz bilmiyorum bu ayı boş geçirdik belki de çoktan yumurtladım bile geç kaldık:KK43::KK43::KK43:

bence geç değil ben geçen cuma hsg çekildimya dr yumurtlaman haftaya dedi yani bugünlerde seninde öyledir muhtemelen boş geçirmemek lazım ama benim de eşim uzakda çalışıyo her akşam eve gelmiyor dün gece geldi bakalım bi daha ne zaman gelir ::KK17::KK17:

Gunaydin kuzular batım 26 yani 3 gunüm var kan vermeye gitmelimiyim bu arada son 1 haftadır falan kasıklarımda batma bıçak saplanması gibi durum soz konusu oluyo sizce yaptırsammi dayanamiyorum da

X