Hanımlar beni siz anlarsiniz. :(

kdrdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
388
19
33
7 aylık evliyim 18 yaşındayım . Eşimle kaçarak evlendik. Esimde 20 yaşında . Yaşıma göre olgun ev isi bilen bir kızım aynı zamanda misafir Perver. Benim sıkıntım şu. Kayinvalidemle bir oturuyorum eşimin askerliği var diye ayrı ev vermiyorlar . Normalde zaten bir binanın içinde yaşıyoruz. Ayrı ev olsa bile . Şuan eşimle çatı katında kalıyoruz ve 7 aylık hamileyim . Kaynim evlencek 1 ay sonra sunun farkına vardım kaynanam çok ayrım yapıyor bana bir tane yeni çarşaf bile vermezken yeni geline herseyi yapıyor ve 2 haftadır çatışan aşağıya inmiyorum sormuyor bile hamilesin ne yersin içersin demiyor yeni gelinle birlikte oruç alıyorlar asagida beni sormuyor bile. Ayrı ev isteme hakkım var dimi ayıp değil dimi hiç huzurum yok bunalimdayim

note3 kadinlar_klubü

Cnm seni çok ii anlıyorum ben hiç kafana takma derim sen kaçtığın için sana bnları yapıyo snde hiç bi işlerine karışma hesaba alma ble ye iç gez eşin gelene kadar sana nisbet yapyo sanırım sende onlara nisbet yap hem üzülmede hamişsin bebeğini üzme

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm seni çok ii anlıyorum ben hiç kafana takma derim sen kaçtığın için sana bnları yapıyo snde hiç bi işlerine karışma hesaba alma ble ye iç gez eşin gelene kadar sana nisbet yapyo sanırım sende onlara nisbet yap hem üzülmede hamişsin bebeğini üzme

Insanlar çok sert yaklaşıyor yazıma bu arada kendi evimiz var ve kiracı var suan Esimde ayrı ev istiyor ha çatı da kalmışım ha ayrı ev de aynı binada zaten bi alt katı kaynanamin ayrı ev olsa bile

note3 kadinlar_klubü

Bunların aynısını ben yaşadım rahat yüzü yok kaynanadan eltiden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen kocanla ii ol gerisi teferruat Diom ben kendini hiç üzme gör bak kucağına bebeğini alınca unutacaksın her şeyi ha tabiki yaşadığın zor olay ama sen elinden geleni yapıyorsun

Back