Hanımlar ben ne yapayım böyle

Ama sizinki farklı. Ben böyle durmadan keyfiye zırt pırt sülalece gidenleri kastediyorum

Siz tatillerde başka plan yapın. Eşiniz size katılır yada katılmaz ama tatil sizin için bir dinlenme olmalı neden onlar gelip başkasının evine çöküyorlar manasız.
Kocan da adam değil üzgünüm. Dengeyi kuramayacak kişiler evlenmesin.

Çocuklar evime zarar veriyor derseniz siz suçlu olursunuz bunu onlara söylemeyin, ama eşinizle konuşun. Şimdi aynı sorunu ben de yaşıyorum, bizde görümcemin kızı büyük o bakımdan çocukların gelmesi ile ilgili bir sorun yaşamıyorum. Ancak kayın ailem gelir ve en az 1 ay kalırlar. Ben de çok yoruluyorum ama buna bir çözüm bulamadım. Gelmeyin diyemiyorum. Ya da geldiniz bu kadar uzun kalmayın da diyemiyorum. Size önerim ya bu durumu kabulleneceksiniz ve onların gelecekleri zaman çocukların zarar verebileceği tüm eşyaları, ne bileyim, vazo, biblo, ortadan kaldıracaksınız, koltuklara da örtü vb şeyler alıp sereceksiniz, aklınıza gelen tüm önlemleri alacaksınız, geldiklerinde de "misafirlik 3 günlüktür gerisi misafirlik değildir" sözünü kendiniz için benimseyip hizmet etmeyeceksiniz. Ya da gelmelerini hiç istemiyorsanız, benim göze alamadığımı yapıp, kavga kıyameti göze alıp "gelmesinler" deyip eve sokmayacaksınız. Bir diğer alternatif de eşinizle anlaşıp tatillerde başka yere gideceksiniz ya da gitmiş gibi yapacaksınız.

Ipi baştan eline verirseniz bir daha kurtaramazsınız bu durumu ve hep böyle devam eder. Gerekirse günlerce küs kalsın ama kabul etmeyin. Tatil köyü mü sizin eviniz, bu ne saçmalık? Kimsenin evi otel gibi kullanılmaz zaten ama 4 aylık evlinin evine mecburiyet dışında hiç gelinmez kalmaya..

Ankara'da yaşıyormuşsunuz. Tatil beldesi olarak tercih edilen bir yerde de değilmişsiniz. Eşinizin annesi ve ablası nerede yaşıyorlar ? Amaç özlem gidermekse onları ziyarete siz de gidebilirsiniz.
Ankara merkezi için dediğiniz doğru fakat Ankara'da belli yerlerde kanyon gölet vs var.Merkezden ulastikca köyler var.Termal tesisler kaplıcalar var.

Millet ne kadar meraklı zırt pırt birinin evine gitmeye....
Yeni evlisiniz çizgiyi şimdi cizmezseniz bu böyle devam eder üstelik azalmaz kalma süreleri artar size burda daha kesin çözümler sunabiliriz ama siz kocam beni boşar diye bunları yapmazsınız.cunku bu tür adımları atarken sonuçlarınıda bilmek gerekir .Onlar gelince siz aile evine gidin,ya da onlar size gelmek isterse onlardan önce davranıp" sizi özledik "diye gidin biraz huzursuz edin.
Adama karşı net olun bu ev benimde evim bana saygi duymuyorlarsa ananla sana mutluluklar deyip kapıyı gösterin vb .......

Ay teşekkür ederim yorumlarınız için inanın o kadar çaresizim onlar gelmeden haftalar öncesi stres başlıyor bende otel gibi kullanıyorlar resmen canımı sıkıyor bu durum bir de eşim çalışıyor tüm gün onlarla ben yalnızım

Ankara'da yaşıyormuşsunuz. Tatil beldesi olarak tercih edilen bir yerde de değilmişsiniz. Eşinizin annesi ve ablası nerede yaşıyorlar ? Amaç özlem gidermekse onları ziyarete siz de gidebilirsiniz.
Yok zaten maksat tatil değil bütün akrabalar burda ve çocukalrın babası o yüzden onu görsün diye getiriyorlar

Herkeste normal karşılıyor e zaten ayda bir iki ayda bir geliyorlar diye canım nesi normal bunun

O pek sever misafiri istiyor ki evin kapısını açalım içerisi dolsun taşsın vallahi çok bunaldım 4 aylık insan evliliğinden soğur mu ben soğudum

O pek sever misafiri istiyor ki evin kapısını açalım içerisi dolsun taşsın vallahi çok bunaldım 4 aylık insan evliliğinden soğur mu ben soğudum
Misafir istiyorsa birbirlerinde kalsınlar. Evleri dolup taşsın ne güzel. Gelen 10 gün giden 20 gün kalsın kendilerinde. Başkasına emrivaki ne gitmeye çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…