- Konu Sahibi Kubra56565
Denizde çalışan astsubayların evliliğine dair bilgi istemiş.Konuyu baştan beri okuyorum sonra da artık yorumlarınıza dayanamayıp silmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi saçimi bile düzgün yapamıyorum, oynayabildigim tek şeyde çingene havaları olunca ikisini de dusunememiş olabilirim bence gerçi Mezdeke vardı, bak onlarda çok havalıydı peçeler falanBen de dansöz ve kuaför olmak istiyordum (aynı anda). Vizyonunuza sağlık
Senin vizyonun biraz şey kabul ama biz kimseye hele tsk mensuplarına aptal filan demedik iftiraya gerek yokKayıtsız şartsız ne demek ya bn dümdüz tanıyorum onun kötü iyi olması tanımadan olmaz ne aptallar astsubay olur demediginiz kaldı ne vizyonum kaldı ben bunlaro sormamiştim
Hakaret falan yok sadece işinize gelmeyen gerçekler var. Hakaret olarak algılıyorum diyorsanız o sizin sorununuz.Konu kapatılsın artık kişisel hakaret ediliyor yeter
Yaaa siz yazınca Veliefendiyi ne çok özlediğimi hatırladım. Cumhuriyet koşusuna kızımı götüreyim bariHakkat ha...O ne karizma di mi? Ben bı de jokeylere bayılıyorum kısa boylu güdük müdük oluyorlar ama kısragin üstünde tırıs giderken çok çekici gorunmuyorlar mı sizce de?
Dediniz mesajları okursanız anlarsınız en gerizekalılar astsubay oldu serseri tipli insanlar yazdınız yorumlar ortada lütfen kolay bir meslek değilSenin vizyonun biraz şey kabul ama biz kimseye hele tsk mensuplarına aptal filan demedik iftiraya gerek yok
Nerde yazmışım hele bı göster? Geri dön oku ve bul o yorumu bana...İftira hem suç hem günah biliyorsundur inşallah? Bulamazsan iftiradan dava edicem seni, hadi bakalımDediniz mesajları okursanız anlarsınız en gerizekalılar astsubay oldu serseri tipli insanlar yazdınız yorumlar ortada lütfen kolay bir meslek değil
Siz mi yazdınız kim yazdı bilmiyorum ama en aptallar astsubay oldu yazılı tüm mesajlar yukarda benim fen lisesi yorumumdan sonraNerde yazmışım hele bı göster? Geri dön oku ve bul o yorumu bana...İftira hem suç hem günah biliyorsundur inşallah?
Konuşma kesilir mi bu sebepten demiş. Yarım mı okudunuz acep sizde erkenden kesilmiş konuDenizde çalışan astsubayların evliliğine dair bilgi istemiş.Konuyu baştan beri okuyorum sonra da artık yorumlarınıza dayanamayıp silmiş.
Bana sen yazdın diyemezsin öyleyse...Özür dilemezsen iftiradan dava edicem seniSiz mi yazdınız kim yazdı bilmiyorum ama en aptallar astsubay oldu yazılı tüm mesajlar yukarda benim fen lisesi yorumumdan sonra
Yaaaaa aynen öyle dimiNiye stajyer? Ceo da olabilirdiniz büyük düşünün
Size siz mi yazdiniz dedim ben isminizi mi biliyorum herkes anonim özür dilerim ama yukarda aptallar astsubay oldu ifadesi var hemde net kocamanBana sen yazdın diyemezsin öyleyse...Özür dilemezsen iftiradan dava edicem seni
Aptallar astsubay olur dememiş, tüm aptal öğrencilerim astsubay oldu demiş.Kayıtsız şartsız ne demek ya bn dümdüz tanıyorum onun kötü iyi olması tanımadan olmaz ne aptallar astsubay olur demediginiz kaldı ne vizyonum kaldı ben bunlaro sormamiştim
Net kocaman nicklerimiz de yazıyor bak yorumların başında, ben Piraye, sen Kübra, gördün mü? Kimseyi yazmadigi bişeyle itham edemezsin ...Bu sefer özrünü kabul ediyorum, bı daha dikkat etSize siz mi yazdiniz dedim ben isminizi mi biliyorum herkes anonim özür dilerim ama yukarda aptallar astsubay oldu ifadesi var hemde net kocaman
Ben demedim kız öyle bişey, kim yazdıysa kopyala koy lütfen aradım bulamadım, benim üstüme kalacak davalık olacaz kubraylaAptallar astsubay olur dememiş, tüm aptal öğrencilerim astsubay oldu demiş.
İki saattir arıyorum kim ne dedi diye, bı tek pati şurda kendi kuzeninin durumunu anlatmış, bu yorumda da zerre hakaret filan yok... Hanımefendi (Kübra) sanalda tanıştığı ne idugu belirsiz bı adamı savunmak için bize iftira atıyor aklıncaEzmek için demiyorum ama benim markette bile iş bulamayan kuzenim astsubay oldu. Tek özelliği 4 yıllık bir okul okumuş olması. Bu kadar önemli bir mesleğin ele ayağa düşmesi aşırı üzücü. Ben de ilkokuldayken servisteki arkadaşlarımda lojmanda oturanlar vardı. Servis lojmana girerken asker gelir içeri bakardı. O zaman bana o lojman çok önemli, kıskanılacak bir yer gibi görünürdü. Hele milli güvenlik dersine albaylar falan gelince hepimiz mum olurduk.
Üniforma aşkı bu anlaşıldı zaten. Havalı da havalı diye çırpınmasından anlaşılıyor.İki saattir arıyorum kim ne dedi diye, bı tek pati şurda kendi kuzeninin durumunu anlatmış, bu yorumda da zerre hakaret filan yok... Hanımefendi sanalda tanıştığı ne idugu belirsiz bı adamı savunmak için bize iftira atıyor aklınca
Sen değil yav Margaret Hale demiş, öğrencilerinden analiz yapmış napalım şimdi suç muBen demedim kız öyle bişey, kim yazdıysa kopyala koy lütfen aradım bulamadım, benim üstüme kalacak davalık olacaz kubrayla