- 21 Nisan 2011
- 1.456
- 1.135
-
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
Temiz kokmak adina bazi seylere herkes katlaniyor sizde oyle yapacaksiniz malesefDeodorantlar sizde de kıyafetinizde leke bırakmıyor mu
Lazerin böyle bir yan etkisini hiç okumamıştım. Varmış demek ki, yada bunyeden bünyeye göre mi değişiyor bilmiyorum. Ben yaptirali 3 sene oldu 3 senedir bu problemi yaşıyorum aşırı terleme + kötü kokuEvet ben de önceden çok terlemezdim terlesem de rahatsız edici bir koku olmazdı ama lazer yaptırdıktan sonra bende de aşırı terleme ve koku olmaya başladı ama ben deodorant mutlaka kullanırım. Başka önerisi olanları burdan takip edeceğim. Ama sebebi lazer bence onu bilin
Bende deo sürekli kullanıyorum ama gerçekten cok zararlı. Nasıl hindistan cevizi kullaniyor misal benimki donuyor yoksa damitilmis mi? Olculerini sorup yazar misiniz
Hanımlar merhaba
Benim derdim her zaman temiz kokamamak
Her gün duş alıyorum ,her gün kıyafet değiştiriyorum, kişisel temizliğime çok dikkat ederim, lazer epilasyon yaptırıyorum aynı zamanda.
Ama ne yaparsam yapayım temizlik kokmuyorum. Deodorant kullanmıyorum koltuklaltı ile temas ettiği için, parfümlerden de midem bulanıyor ağır geliyor ..Böyle etrafta temizlik kokan mis gibi sabun,hafif çiçek kokan kızlar var. Böyle kokmayı nasıl başarıyprsunuz lütfen bana da bir fikir verin. Vücuda krem mi sürülüyor böyle temiz şampuan/sabun kokmak için?
Hanımlar merhaba
Her gün duş alıyorum ,her gün kıyafet değiştiriyorum, kişisel temizliğime çok dikkat ederim, lazer epilasyon yaptırıyorum aynı zamanda.
Ama ne yaparsam yapayım temizlik kokmuyorum. Deodorant kullanmıyorum koltuklaltı ile temas ettiği için, parfümlerden de midem bulanıyor ağır geliyor ..Böyle etrafta temizlik kokan mis gibi sabun,hafif çiçek kokan kızlar var. Böyle kokmayı nasıl başarıyprsunuz lütfen bana da bir fikir verin. Vücuda krem mi sürülüyor böyle temiz şampuan/sabun kokmak için?
Teşekkürler bekliyorumÖğrenip yazacağım size, kızımda çok kullanıyor onun için istiyorum özellikle doğal bir şey olmasını.
LHanımlar merhaba
Ben pek uğraşmadan direk Hindistan cevizi yağı sürüyorum.Bende deo sürekli kullanıyorum ama gerçekten cok zararlı. Nasıl hindistan cevizi kullaniyor misal benimki donuyor yoksa damitilmis mi? Olculerini sorup yazar misiniz
Evet güzel kokuyor ama terlemeyi engelliyor muBen pek uğraşmadan direk Hindistan cevizi yağı sürüyorum.
evet donuyor.
petek üzerine koyarım bazen.
bazen de sıcak bir kaba koyar çıkarırım.
etkili gerçekten. Mis gibi..
Kollarıma,bacaklarıma,boynuma da sürerim. :)
Peki o yağı koltukaltınza sürüyorsunuz kıyafetlerinize leke bırakıyor muBen pek uğraşmadan direk Hindistan cevizi yağı sürüyorum.
evet donuyor.
petek üzerine koyarım bazen.
bazen de sıcak bir kaba koyar çıkarırım.
etkili gerçekten. Mis gibi..
Kollarıma,bacaklarıma,boynuma da sürerim. :)
Peki o yağı koltukaltınza sürüyorsunuz kıyafetlerinize leke bırakıyor mu
Ya bilemiyorum benim hiç terleme problemim olmadıEvet güzel kokuyor ama terlemeyi engelliyor mu