Hanımlar bana bir fikir verin Lütfen..

Lazerin böyle bir yan etkisini hiç okumamıştım. Varmış demek ki, yada bunyeden bünyeye göre mi değişiyor bilmiyorum. Ben yaptirali 3 sene oldu 3 senedir bu problemi yaşıyorum aşırı terleme + kötü koku

Bende deo sürekli kullanıyorum ama gerçekten cok zararlı. Nasıl hindistan cevizi kullaniyor misal benimki donuyor yoksa damitilmis mi? Olculerini sorup yazar misiniz

Öğrenip yazacağım size, kızımda çok kullanıyor onun için istiyorum özellikle doğal bir şey olmasını.

Sadece rexona kullaniyorum oda cok terledigim icin. Birde gul suyu var surekli onun yuzume boynuma sürüyorum.
Beni parfum iceren hersey tıkıyor.

Ben de deodorant kullanmıyorum, hele koltuk altına asla bir şey sıkmam. Banyoda doğal sabun kullanıyorum, parfümü de kıyafetime veya saçıma sıkıyorum. Ama yazın bile terleyen bir insan değilim. Bir iş yapıp terlediysem de banyo yaparım hemen.

Parfüm deodorant bende alerjik astım olduğu için çok kullanamıyorum ama yazın deodorantsız da olmuyor. Artık nefesimi tutup bir fıs atıyorum.
Sayfalara da baktım benden başka kimse kullanmıyor sanırım, johnsons baby ocean kolonyasını kullanıyorum ben her mevsimde. Muhteşem kokuyor, bayılıyorum kokusuna. Özellikle yazın soğuk soğuk ooh mis.. Boynum, elim, kolum, koltukaltım, çok sıcaksa bacaklarım her yerime sürüyorum arap misali.

Deodorant cidden şart gibi onun muadilini bulamıyorum. Benim annem kokuları ağır geldiği için mümkün olduğunca parfüm kullanmıyor. Bunun için ona vücut spreyi almıştık sephora pembe. Koklamaya doyamıyorum çok hafif ben de aldım. Saçıma ve kıyafetime de sıkıyorum baya kalıcı oluyor. Tavsiyemdir.

Marka ismi yazamıyoruz galiba ama krem şeklinde olan deodorantlar var ya ben onlardan çok memnun kaldım uzun zamandır kullanıyorum. Yazın parfüm kullanmayı sevmiyorum sürekli vücut spreyi sıkıyorum ama kış için ben de temiz bir koku arıyorum. Konuyu takipteyim

Bana bir şey kokmak saçma geliyor. Yapış yapış şeker kokan ya da sirke gibi boğaz yakan parfümleri boca edenler insanlardan dolayı heralde. Yani sizin güzel dediğiniz yarın başka birine çok kötü gelecektir. En iyisi hiçbir şey kokmamak . Zaten her gün duş alıyor muşsunuz eczanelerde satılan mineralli rol on lar var. Birde en önemlisi naylon giyimindeyim pamuk ya daha doğal kumaşları tercih edin. Bu etkili olacaktır

Canım herkesın ten kokusu vardır bazıları cok terler kotu kokar bende terlemeyen her daım temıs kokan bı ınsanım terlesem bıle kokusuz bu senın elınde olan bısey degıl duj jeli ile hergun keseleneceksın be rolon artı deodorant artı parfum kullan hergun kıyafet degıs kotu kokacagını sanmam bende agar parfum sevmem hafıflerı var avonun hafıf guzel parfumlerı var ayrıca guzel kokulu bır yumusatıcıda kullanırsanır ayrıca kıyafetlerınız o dedıklerınız gıbı guzel kokar deterjanın bıle kokusu kalıyor kıyafette en az bır gun

Doğal ve zararsız deodorantlar var onlardan kullanın. Pahalı oluyor azıcık diğerlerine göre ama değer. Deodorant kullanmamak ve temiz kokmak mümkün değil bence hatta günlük duş alıyorsanız deodorant dışında bi şeye ihtiyaç yok. Ama deodorant kullanmamak da bu devirde baya mağara adamlığı bence

Parfümler bana çok ağır geliyor sevmiyorum ama ter kokmamak için krem veya roll on deodorant kullanırım her gün. Bir de kalıcı olmayan koku istersem kolonya kullanıyorum. elbiselerinizin de genel kokunuza etkisi oluyordur. Deterjan veya yumuşatıcı kullanıyorsanız onu değiştirebilirsiniz. Size uygun bir deodorant bulmanızı öneririm kesinlikle. Bir de saçlarınız uzunsa özellikle o da çok etkiliyor. Şampuan saç kremi ve saçınıza sürdüğünüz her şeyin birbiriyle uyumlu kokularda olmasına dikkat edin.

L

Bende deo sürekli kullanıyorum ama gerçekten cok zararlı. Nasıl hindistan cevizi kullaniyor misal benimki donuyor yoksa damitilmis mi? Olculerini sorup yazar misiniz
Ben pek uğraşmadan direk Hindistan cevizi yağı sürüyorum.
evet donuyor.
petek üzerine koyarım bazen.
bazen de sıcak bir kaba koyar çıkarırım.
etkili gerçekten. Mis gibi..
Kollarıma,bacaklarıma,boynuma da sürerim. :)

sanırım sizi rahatsız eden şey leke bırakması,

leke bırakmayan roll on'lar da var, uzun yıllardır kullanıyorum hatta leke az da olsa bıraktıgı için banyo sonrası kurulandıktan sonra sürüp, kıyafetımı yarım saat veya 15 dk sonra giydiğim de olur, o sorun değil yani, devamında herhangi bir leke yok, kokmaktansa o lekeyı tercih ederim

( bu arada kastettıgım leke sadece atletımın koltuk altı kısmında ve hafıf beyazlık o kadar , dışa kıyafete çıkan leke aslaa olmuyor )

Peki o yağı koltukaltınza sürüyorsunuz kıyafetlerinize leke bırakıyor mu

Bende rahatsız olurum ağır kokudan bebek kokuları var onlardan kullanıyorum hafif miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…