- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 29
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
Bende hiç öyle problem olmadı açıkçasıPeki o yağı koltukaltınza sürüyorsunuz kıyafetlerinize leke bırakıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç öyle problem olmadı açıkçasıPeki o yağı koltukaltınza sürüyorsunuz kıyafetlerinize leke bırakıyor mu
Allah allah oysaki herkeste ter bezi olur ama sasırdımYa bilemiyorum benim hiç terleme problemim olmadı
Benim terlemem için koşmam gerek.Allah allah oysaki herkeste ter bezi olur ama sasırdım
Hanımlar merhaba
Benim derdim her zaman temiz kokamamak
Her gün duş alıyorum ,her gün kıyafet değiştiriyorum, kişisel temizliğime çok dikkat ederim, lazer epilasyon yaptırıyorum aynı zamanda.
Ama ne yaparsam yapayım temizlik kokmuyorum. Deodorant kullanmıyorum koltuklaltı ile temas ettiği için, parfümlerden de midem bulanıyor ağır geliyor ..Böyle etrafta temizlik kokan mis gibi sabun,hafif çiçek kokan kızlar var. Böyle kokmayı nasıl başarıyprsunuz lütfen bana da bir fikir verin. Vücuda krem mi sürülüyor böyle temiz şampuan/sabun kokmak için?
Versace Bright Crystal
DKNY be delicious
Moschino cheap and chic
Avon-Summer White
Sevdiğim fresh ya da çiçeksi kokular..
Burada öneri de bulunmak reklam sayilmiyormus. Alüminyumsuz deo istiyorum bende adını söyler misiniz? C ne ?Bana hep çok güzel temiz koktuğumu söylerler çoğunlukla yumuşatıcınızın markası nedir işte parfüm adı vs soran çok olur aslında ama ben genelde temizlik işini banyoda hallediyorum öncelikle tüm vücudumu beyaz sabunla yıkayarak daha sonrasında duş jelini kullanıyorum çünkü tek duş jeli temizlemiyor tamamen bence ve terlediğinizde koku yapıyor yaz aylarında ve kış aylarında mutlaka deo kullanırım ama tek bir marka o da c ile başlıyodu reklam yapmaym kozmetkcilerde satılıyor sıfır alüminyum ve zararlı madde, hiç kullanmadığımda onu mutlaka karbon ve limonla koltuk altımı siler öyle yıkanırım ayrıca öncelik cilt sonra saçlar saçlarımda her ne kadar boya yokken de bu işlemi yapsamda hala yapıyorum bunu saç açıcı spreyim kolay tarama yöntemi hemde miss gibi koku eşim den bu yüzden çok iltifat alıyorum kendi kokum gibi oldu artık sevdiğiniz kokulu bir marka seçebilrsnz önemsiz ne olduğu kolay tarama olsun iki fıs tara ve kurut miss gibi duştan sonra nemlendirici losyonlar da kullanabilirsin ben heryerime bocalamak yerine kuru olan bölgelerime sürüyorum o kadar...
Burada öneri de bulunmak reklam sayilmiyormus. Alüminyumsuz deo istiyorum bende adını söyler misiniz? C ne ?
Teşekkür ederim bunlar internet dışında nerede bulunuyor acaba?Ben yazayım Türk markalarından La Naturel ve Siveno var mesela
CrystalBurada öneri de bulunmak reklam sayilmiyormus. Alüminyumsuz deo istiyorum bende adını söyler misiniz? C ne ?
Moschino hayatımın kokusu olabilir ama yazın sevmiyorum, diğer mevsimlerde muhteşem.
Bir de her koku herkeste aynı durmuyor, denemek lazım.
Kesinlikle her parfüm herkeste aynı kokmuyor.
İnsanların bayıldığı mis kokulu dediği Cacharel Noa bende berbat kokuyor, tuhaf bir kokuya dönüşüyor.
watsons rossmann migrosta bile varTeşekkür ederim bunlar internet dışında nerede bulunuyor acaba?
Duydugum haberler beni korkutuyor sürülen yer koltuk altı da olunca doğal istiyorum.
Araştırdım da biraz siveno yu sürünce yıkanma ihtiyacı hissediyorum yazmış bir çoğu bir çoğu da cok kötü koktuğunu. Siz hangisini kullaniyorsunuz
Bir bakayım o zaman hiç gözüme çarpmamıs. Bir şekilde bazı önlemler almak gerekiyor. Örneğin 8 tl fazla verip doğal yumurta almak, tavuğa biraz daha fazla verip daha iyi marka almak, balı bilindik bir köyden gidip misal 40 tl fazla verip almak, et ürünlerinde kaliteli kullanmak sosis salam almamak makyaj ürünlerinde biraz daha saf tercih etmek.watsons rossmann migrosta bile var
yok artık siveno biraz zor kuruyor ama cok iyi koruyor la naturel de harika hangisini uygun bulursam
icerigi acin okuyun netten dogal zaten
dogal isi de abarti oldu ulkemizde yedigimiz hersey ilacli hava berbat etler tavuklar Allaha emanet deo dan kimse ölmez millet pis olmaya bahane buluyor saka gibi
Bir bakayım o zaman hiç gözüme çarpmamıs. Bir şekilde bazı önlemler almak gerekiyor. Örneğin 8 tl fazla verip doğal yumurta almak, tavuğa biraz daha fazla verip daha iyi marka almak, balı bilindik bir köyden gidip misal 40 tl fazla verip almak, et ürünlerinde kaliteli kullanmak sosis salam almamak makyaj ürünlerinde biraz daha saf tercih etmek.
Şuan yapiyor muyum hayir sürekli rexona kullanıyorum yıllardır. Zaten parfümlü bir krem ve aynı kremden parfüm kullanıyorum. Hepsi kimyasal. Ama bazen beze yaptığı oluyor bana deo nun o yüzden meme kanseride artık grip gibi olmuşken elimizden geldiğince iyisine giderim. Nerdeyse aynı fiyata organik mi kimyasal mı kullanmak mantıklı yani
Kullanmasam aşırı rahatsız hissederim kendimi doğal yöntemli nişastalı bir içerik var ek olarak ama nisasta en çok bakteri ureten madde diye okudum bugün.